NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Kızlar çok kötüyüm bayramın birinci günü yoğun kanama bi ped dolardı şoka girdm. Hastaneye gittim hemen düşük tehlikesi var dedi hala yatıyorum kahveye döndü leke şeklinde

Kızlar çok kötüyüm bayramın birinci günü yoğun kanama bi ped dolardı şoka girdm. Hastaneye gittim hemen düşük tehlikesi var dedi hala yatıyorum kahveye döndü leke şeklinde
Ahh btnem çok geçmiş olsun yat dinlen yorma kendini bol su iç dualarımız seninle

7. Haftada ben de atlattım aynısını. Hem de ne kanama dizime kadar kan olmuştum! Bir de bir avuç dolusu parça düşürdüm. Buna rağmen bebeğim benimleydi. Hala da benimle. Sanırım yani :) hiç bi belirtim kalmadı nerdeyse şimdi de, bu sefer de telaş yaptım acaba bi sıkıntı mı var diye. En iyisi içini rahat tutup diblennek cnm, geçmiş olsun çok. Ayrıca benim kahverengi akıntılarım yoğun bir şekilde 2 hafta sürmüştü haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…