- 29 Temmuz 2016
- 263
- 212
- 18
- 30
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #1.401
Adana da doğum yapacak olan var mi
Olabilir canim rahim buyuyor derler ya o yuzden agriyor olabilir benim de bu aralar kasigima agrilar giriyor
Kızlar bu bayram bir bedende iki kişiyiz :)
Herkesin bayramını kutlarım :)
Kurbanlarımız kabul olsun inşallah..
Bizim de göbişimiz var hatta gören hamilemisin diyor :) bizde büyüdük :)
Cevapla kısmının yanında dosya yükle var bitanem ordan yüklüyoruz.Sizde hayirli bayramlar kizlar :)
Benimde karnim cok hafif cikmis bugün ilk hamilelik pantalonumu aldimeskileri oliyor da rahat etmek icin :) merak ettim acaba buraya nasil resim paylasabiliyoruz göbisimizi gösterek
Cevapla kısmının yanında dosya yükle var bitanem ordan yüklüyoruz.
Benim göbiş baya baya büyüdü, heleki gaz olunca 5 aylıkmış gibi görünüyorum :)
Canım paylaşçağın dosyayı kırp birazcık boyut fazla geliyodur. Kuzum ben kapalı olduğum için burada paylaşamam maalesef :)Basiyorumda olmiyor secemiyorum :) ay merak ettim bi resim paylassana
Canım paylaşçağın dosyayı kırp birazcık boyut fazla geliyodur. Kuzum ben kapalı olduğum için burada paylaşamam maalesef :)
Olsun kuzum :) evet kuzucum gaz olunca fena şişiyo :) normaldede baya belli :) koca göbişli olcaz sanki biz :)Deniyorum olmiyor anlamadim gitti neyse:) hmm anladim canim 5 aylik gibi cikmis dedin ya ondan merak ettim :)
Olsun kuzum :) evet kuzucum gaz olunca fena şişiyo :) normaldede baya belli :) koca göbişli olcaz sanki biz :)
Bir arkadaşımında çok büyüktü karnı. Sanki aşağıdan tutmasam düşecekmiş gibi geliyo derdi :)
Canım aldın mı verdin mi anlayamadım :)Ayy ne güzel kiz bende istiyom cabuk büyüsün hevesleniyorum :)
Benimkide cikmisda öyle disardan birisi bilmez herhalde :) kilo aldinmi sen canim ben 3 kilo atmisim ne isse anlamadim göbisde cikmis gögüslerimde 2 katina cikmisler nerdeyse yemekde yiyorum ama az az ve sik yiyiyorum ondandir belki
Canım aldın mı verdin mi anlayamadım :)
Ben hiç almadım hatta ebemin tartısına göre 2 kilo vermiş.görünüyodum. Ben istifra ediyorum zar zor aç kalmamak için yiyorum canım.
Göğüslerim baya büyüdü benimde ve hem göbeğim hem göğüslerim çok kaşınıyor :) yağımı sürmeye devam ediyorum
AynenAy verdim canim :) evet bendede gögüsler cok kasiniyor bende senin gibiydim su bile icemiyordum ama 1 haftadir istahim acilmis sürekli acikiyorum ama bir iki kasik yedikden sonra hemen patliyacak gibi sisiyorum
Aynenn kızlar bende tam anlattığınız gibiyim. Bugün çok değişik bi haldeym ben kızlar. Başım dönüyo ve ağrıyo.. Midem çok tuhaf. Enerjim çok düşük ara ara bayılacakmışım.gibi bi.his geliyoAy bende sizle ayniyim kizlar bende kilo verdim cok acikiyorum ama birsey yiyemiyorum bir kac lokmadan sisiyorum 1 saat sonra tekrar acikiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?