- 25 Temmuz 2016
- 126
- 39
- 13
- 30
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
bende de ayni)Sizin haftalariniz belli oldu mu doktor bana yarn gel dedi sadece ama son adet tarihime gore 4+2 yada 3 gunluk falan oluyo sizlerin güzel hamişler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende de ayni)Sizin haftalariniz belli oldu mu doktor bana yarn gel dedi sadece ama son adet tarihime gore 4+2 yada 3 gunluk falan oluyo sizlerin güzel hamişler
kizlar bi cevap verin lutfen yaaa aktiniz var mi nasil bi akinti?
kizlar bi cevap verin lutfen yaaa aktiniz var mi nasil bi akinti?
Aaaaa knda değeriniz kactibende de ayni)
Sizin haftalariniz belli oldu mu doktor bana yarn gel dedi sadece ama son adet tarihime gore 4+2 yada 3 gunluk falan oluyo sizlerin güzel hamişler
daha yoklatmadim canimAaaaa knda değeriniz kacti
ben yarın kontrole gidicem değerim 2000lerde olmuş olacak, keseyi görebiliriz belki dedi doktorum.Kızlar herşey i yazıyoruz birlikte çıktık yola ultrosana ne zaman gideceksiniz ben bir hafta sonra
Çok duygusalım heran ağlayabilirim. İki gündür başım dönüyor düşecek gibi oluyorum Progestan kullanıyorum ondan da olabilir tabi. Doktorumu aradım bol bol su iç normal Dedi güldü. Acaba hamile miyim gece rüyamda bile gördüm. Sabah elim karnımda kalkıyorum her uyandığımda aklıma bebiş geliyor. Normal mı bumlar
ben de ruyamda test yapmishdim ve pozitivdi oyle de oldu cok shukur) shimdi de ruyamda erkek cocugum oldugunu gordum)Çok duygusalım heran ağlayabilirim. İki gündür başım dönüyor düşecek gibi oluyorum Progestan kullanıyorum ondan da olabilir tabi. Doktorumu aradım bol bol su iç normal Dedi güldü. Acaba hamile miyim gece rüyamda bile gördüm. Sabah elim karnımda kalkıyorum her uyandığımda aklıma bebiş geliyor. Normal mı bumlar
Ayni sayılırız son adetime gore benimkide 4+2 falan :)Benim de akıntı var kaşıntı da var azaldı biraz 4 hafta 2 günlük falanim her halde
Bende erkek çocuğu gördüm :)ben de ruyamda test yapmishdim ve pozitivdi oyle de oldu cok shukur) shimdi de ruyamda erkek cocugum oldugunu gordum)
Hamilesin dimi senben de gözümü bebişle açıp, bebişle kapıyorum, kafayı bozmam inşallah diyorum kendime sık sık :)
progeston yapıyor canım bir de hamilelik hormonu insanı duygu değişikliği yapiyorÇok duygusalım heran ağlayabilirim. İki gündür başım dönüyor düşecek gibi oluyorum Progestan kullanıyorum ondan da olabilir tabi. Doktorumu aradım bol bol su iç normal Dedi güldü. Acaba hamile miyim gece rüyamda bile gördüm. Sabah elim karnımda kalkıyorum her uyandığımda aklıma bebiş geliyor. Normal mı bumlar
Tabi inş hamileyimdirprogeston yapıyor canım bir de hamilelik hormonu insanı duygu değişikliği yapiyor
Hamilesin dimi sen
Benimde esim rüyasında erkek bebek görmüş bizimdi diyo bende ondan bi iki gün sonra kiz bebek gordm benm bebegimdi allahm nasip etti şükürler olsun :)