- 16 Ağustos 2016
- 479
- 246
- 18
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #1.121
benmde nısanın sonu mayısın basları felan sanırımBende hep genç anne.olmak istedim, Rabbim.nasip etti çok şükür. Tahminen nisanın 7-8 i cnm ilk haftası
Aynennnn öyle bugün kafamı kaldıramıyorum kusçam diye
Evet cnm benm eşimin de yaşı var 30 A girdi :)ahaaa demek sende gecn anne olmak ıstemıstın ne kadar guzell :) sewındım buna
benm esımde suan 28 yasında o yuzden erken olsun ıstedm bende :)Evet cnm benm eşimin de yaşı var 30 A girdi :)
Şimdide baş dönmesi eklendi. Bende aynen.öyle yataktan kalkamıyorum zar zor wc ye gittim su bile içemiyorm eşim gelsnde doktor bulantı ilacı vermişti.onu alsınCok kötü ya sabahdan beri yayilmisim koltuga bisey yapamiyorum ayniyiz insallah gecer en yakin zamanda
İyi yaptn cnm biz bebişlerimizle birlikte büyüceZ inşallahbenm esımde suan 28 yasında o yuzden erken olsun ıstedm bende :)
Şimdide baş dönmesi eklendi. Bende aynen.öyle yataktan kalkamıyorum zar zor wc ye gittim su bile içemiyorm eşim gelsnde doktor bulantı ilacı vermişti.onu alsın
ınsllah :)) ya bayramda gelıyor kızlar temızlık manyagı olarak konusuyorum napacaz ben cok camasır suyu kullanıyorumİyi yaptn cnm biz bebişlerimizle birlikte büyüceZ inşallah
Camasir suyu agir diye iyi degil diye duymustum da bilmiyorum canim ben kulanmamaya özen gösteriyorumınsllah :)) ya bayramda gelıyor kızlar temızlık manyagı olarak konusuyorum napacaz ben cok camasır suyu kullanıyorum
ya ne bılıyım pıskolejık mı ne ben o olmadan temız oldugunu dusunmuyorum kendımce 4 ay öncede zehırlendım ama akıllanamıyorumCamasir suyu agir diye iyi degil diye duymustum da bilmiyorum canim ben kulanmamaya özen gösteriyorum
ya ne bılıyım pıskolejık mı ne ben o olmadan temız oldugunu dusunmuyorum kendımce 4 ay öncede zehırlendım ama akıllanamıyorum
valla 12 haftayı bitirene kadar pek bişi yapmayı düşünmüyorum, temizliğe gelen biri var tüm işler ona yıkıldı :) ayrıca zaten bizim köpeğimiz olduğu için eskisi gibi temizlik hastası da değilim :)ınsllah :)) ya bayramda gelıyor kızlar temızlık manyagı olarak konusuyorum napacaz ben cok camasır suyu kullanıyorum
esıme yaptıramam ben ya öyle olmazda yapacam artık bırseyler yavas yavas yaparmTemizlik sirkesi ve ciffle dolduriyorum ben yerini bendede öyle ondan haftada birde esime yapdiriyorum camasirsuyla temizligi sagolsun hic de kirmaz beni
Canım bitkiselmiş bu doğalmş pastil gibiBence ilac kulanma canim iki haftaya falan kendiliginden gecer insallah öldüm öldüm dirildim ama ilac icmicem diye inat ediyorum
Gözün aydın canm benim :)Slm kizlar yeni gelenler hoşgeldiniz baya konusmussunuz katilamadim size gittik doktora 1.57 cm olmus bebegim 8 haftalik olmusuz saglikli dedi doktor cok sukur :)
Gözün aydın canm benim :)
Fotosu var mı.miniğin bizle paylaşır mısın :) çok merak ediyorum da ben ultrason görüntülerini :)Tsk ederimm canimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?