NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Cok kötü ya sabahdan beri yayilmisim koltuga bisey yapamiyorum ayniyiz insallah gecer en yakin zamanda
Şimdide baş dönmesi eklendi. Bende aynen.öyle yataktan kalkamıyorum zar zor wc ye gittim su bile içemiyorm eşim gelsnde doktor bulantı ilacı vermişti.onu alsın

Şimdide baş dönmesi eklendi. Bende aynen.öyle yataktan kalkamıyorum zar zor wc ye gittim su bile içemiyorm eşim gelsnde doktor bulantı ilacı vermişti.onu alsın

Bence ilac kulanma canim iki haftaya falan kendiliginden gecer insallah öldüm öldüm dirildim ama ilac icmicem diye inat ediyorum

ınsllah :)) ya bayramda gelıyor kızlar temızlık manyagı olarak konusuyorum napacaz ben cok camasır suyu kullanıyorum
valla 12 haftayı bitirene kadar pek bişi yapmayı düşünmüyorum, temizliğe gelen biri var tüm işler ona yıkıldı :) ayrıca zaten bizim köpeğimiz olduğu için eskisi gibi temizlik hastası da değilim :)

Temizlik mi? Yermden kalkıp mutfağı toplayamıyorum temzliğe hiç giremem ki. Annem gelip yardım ediyor bana Allâh razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…