- 4 Eylül 2015
- 2.240
- 2.274
- 133
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
Canım sen erken öğrendin galiba. Ben şimdiye kadar üç kes kan verdim, ilkinde kanda baktırmak için, 4 gün sonra ikinci kes artış olmşmu diye baktırdım, en sonda dün baktırdım 1 gün arası oda virüslerime genel tetkikleri yapması için.Kizlarrr bende doktordan geldm 5 gun once 82 idi degerim bugün 373 cikti doktor 2 gun sonra yine gel dedi degerine bakalm dedi.. bu 4. Gitmem olacak sizdede bu kadar kan istediler mi degere bakmak için bi de doktor yeni gelmis eskisi gitmis geldiginde vajinal yoldan bakalm dedi ben istemiyorm suan tam 5+0 hamileyim ultrasonda gözükmesi. 7 . Haftayi bulur mu 1 2 hafta bekleyip gitmek istiyorm
Hayırlısı olsun canım benim, Allah kucağımıza almayı nasip etsin :) hoşgeldinKısmet olursa bende nisan annesi olacağım:) Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Kizlarrr bende doktordan geldm 5 gun once 82 idi degerim bugün 373 cikti doktor 2 gun sonra yine gel dedi degerine bakalm dedi.. bu 4. Gitmem olacak sizdede bu kadar kan istediler mi degere bakmak için bi de doktor yeni gelmis eskisi gitmis geldiginde vajinal yoldan bakalm dedi ben istemiyorm suan tam 5+0 hamileyim ultrasonda gözükmesi. 7 . Haftayi bulur mu 1 2 hafta bekleyip gitmek istiyorm
niye korkuyorsun ki vajinal ultrasondan? doktorum bana dedi ki "halk arasında vajinal ultrasonla iligli yalan yanlış bilgiler dolaşıyor, cinsellik yasak değilken ve bebeğe zarar vermezken sanki vajinal ultrason zarar verecekmiş gibi kendi kendilerine fikir oluşturuyorlar. sanki biz zarar verecek bir şey yaparmışız gibi" :)Yine kanimda artış var mi bakalm dedi ilk 46 bigun sonra 82 onceki doktor bugun gel demisti oda tayinciydi gitmis yeni gelenden aldm sirayi oda 373 iyi dedi guzel gidiyosunuz dedi 2 gun snra gel yine kan degerine baklm ondan 2 3 gun sonra da vajinal muayene de bakalm dedi.. ben korkuyorm yaa istemiyorm o yuzden 1 hafta 2 hafta gun bekleyecegm ultrasondam baksn.. benim hic biseyime bakmadilar simdiye kadar yani sadece kanda hcg degerlerimi baktlar hep
Ben mikrop kapacağımı düşünüyorum hep nedense :) aslında bi koruyucuda geçiriyorlar kondom gibi ama yinede korkuyorum :) ama mikroptan. Defalarca vajinal bakıldı özellikle kürtajdan sonra. Korkulacak bişey yok..niye korkuyorsun ki vajinal ultrasondan? doktorum bana dedi ki "halk arasında vajinal ultrasonla iligli yalan yanlış bilgiler dolaşıyor, cinsellik yasak değilken ve bebeğe zarar vermezken sanki vajinal ultrason zarar verecekmiş gibi kendi kendilerine fikir oluşturuyorlar. sanki biz zarar verecek bir şey yaparmışız gibi" :)
bnm doktorum adana da ün yapmış bir doktor o vajinal ultrason mecburi kalınmadkca onermiyor ilk 3 ay cinsel ilişki yasak 3 ay sonra plesentanin yerine ve durumuna bakıyor sorun teşkil edecek bir şey yoksa ilişkiye ay da en fazla 3 olmak üzere izin veriyor ve ben o doktora çok güveniyorumBen mikrop kapacağımı düşünüyorum hep nedense :) aslında bi koruyucuda geçiriyorlar kondom gibi ama yinede korkuyorum :) ama mikroptan. Defalarca vajinal bakıldı özellikle kürtajdan sonra. Korkulacak bişey yok..
canım adanada hangi doktor bahsettiğin bende Adanadayım ben kendi doktorumu çok beğeniyorum ama marsada kendisi bu ay çatlatma iğnesi vereceğim sana adetinin 3 günü gel demişti bana ben hamile olarak gideceğim inş.Allahın lütfu oldu bizebnm doktorum adana da ün yapmış bir doktor o vajinal ultrason mecburi kalınmadkca onermiyor ilk 3 ay cinsel ilişki yasak 3 ay sonra plesentanin yerine ve durumuna bakıyor sorun teşkil edecek bir şey yoksa ilişkiye ay da en fazla 3 olmak üzere izin veriyor ve ben o doktora çok güveniyorum
her hastanenin değer aralığı farklı olabiliyor bidaha yaptırdığında yine aynı yere yaptır bakalım bi dğişiklik var mıya kızlar ben hem sağlık ocağına hem de gidip hastaneye kan verdim. sağlık ocağında TSH 3 çıkarken araştırma hastanesinde 4,4 çıktı. sağlık ocağına göre normal değerim hastaneye göre referans değerinin üstünde. çok kafam karıştı :/ :S
2 hafta sonra ankarada düzen laboratuarları var, ordan istedi tetkik, bir de ilacimin dozunu yükseltti. Umarım bi sıkıntı yaratmaz bu değerler :/her hastanenin değer aralığı farklı olabiliyor bidaha yaptırdığında yine aynı yere yaptır bakalım bi dğişiklik var mı
hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallahKısmet olursa bende nisan annesi olacağım:) Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
yok canım daha gitmedim benim beta hcg biraz düşüktü başlarda görünmez diye gitme dedi hemşire haftaya çarşamba gideceğim inş.cnmamin canım çok teşekkür ederim. Kese göründü mü sende?
yok canım daha gitmedim benim beta hcg biraz düşüktü başlarda görünmez diye gitme dedi hemşire haftaya çarşamba gideceğim inş.cnm
canım adana ortadogu levent toksoz dalında 10 numara bir adam ve cok ilgilicanım adanada hangi doktor bahsettiğin bende Adanadayım ben kendi doktorumu çok beğeniyorum ama marsada kendisi bu ay çatlatma iğnesi vereceğim sana adetinin 3 günü gel demişti bana ben hamile olarak gideceğim inş.Allahın lütfu oldu bize
Benim doktorum ilişki olabilir hiç bi sakıncası yok ama dikkat etmek şartıyla dedi içerde bebek olduğunu unutmadan dedi biz çok zorlamadan dikkat ediyoruz. Bence bencilce bi düşünme olur zaten eşlerde çok tedirgin oluyor dikkat ediyorlar zaten. Bence o kadar da korkutulcak bişey değil annem dokuz aylıkken bile yapmış kardeşimde çok sağlıklıydı yani.bnm doktorum adana da ün yapmış bir doktor o vajinal ultrason mecburi kalınmadkca onermiyor ilk 3 ay cinsel ilişki yasak 3 ay sonra plesentanin yerine ve durumuna bakıyor sorun teşkil edecek bir şey yoksa ilişkiye ay da en fazla 3 olmak üzere izin veriyor ve ben o doktora çok güveniyorum
9 aylık yapılabilir oneriliyor normal Doğumu kolaylaştırıyor bu bencillik değil fedakarlık bebeğini düşündüğün için uzak duruyorsun kendini düşünsen her gün yaparsın asıl o bencillik olurBenim doktorum ilişki olabilir hiç bi sakıncası yok ama dikkat etmek şartıyla dedi içerde bebek olduğunu unutmadan dedi biz çok zorlamadan dikkat ediyoruz. Bence bencilce bi düşünme olur zaten eşlerde çok tedirgin oluyor dikkat ediyorlar zaten. Bence o kadar da korkutulcak bişey değil annem dokuz aylıkken bile yapmış kardeşimde çok sağlıklıydı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?