NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Bence bi mahsuru yok tecrübelerini dinlemek isterim şahsen :) hoşgeldin canım.. Kaç haftalıksın?
Hosbulduk.. 8+6 olduk bugun. Gerci doktorum gunlere takilmiyor haftayi soyluyor gununu ben hesapliyorum :) okuduklarima gore sizden farkli bir belirtim yok. Sadece coookk yorgunumm

Hosgeldin canim peki kan degerlerin nasil gelisti kacken ogrendin
Ilginc gelecek ama kan testi yaptirmadim. 6 gun gecikmisti idrarda pozitif cikti daha 2 aydir cocuk dusunuyoduk o yuzden bu kadar cabuk olcagini dusunmuyordum cok sasirdim direk doktora gittim ultrasonda gordu zaten 4 haftalik dedi. 2 hafta sonra gel kalp atislarini dinleyelim dedi gittik onu da dinledik :)) aceleye gelmis benimki

Masallah ne guzel allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :)

Hosbulduk.. 8+6 olduk bugun. Gerci doktorum gunlere takilmiyor haftayi soyluyor gununu ben hesapliyorum :) okuduklarima gore sizden farkli bir belirtim yok. Sadece coookk yorgunumm
Oyy kıyamam sana tatlı yorgunluklar bunlar :)
Mide bulantın ne durumda?? 5 haftalık olmama rağmen bende bulantılar başladı bile bulantı için neler yapıyosun ayrıca :)
Bana salatalık yemek iyi geldi biraZ

Mide bulantın ne durumda?? 5 haftalık olmama rağmen bende bulantılar başladı bile bulantı için neler yapıyosun ayrıca :)
Bende de 5. haftada basladi. Afedersin kusma gibi asiri bisey yok ama surekli bi hazimsizlik bulanti oluyo. Cubuk krakeri evden hic eksik etmiyorum. Bir de taze meyve iyi geliyor. Muz armut seftali gibi. Domates salataligi tuzlayip yiyorum. Bir de haslanmis patates iyi geliyor. Cok uzun yazdim kusura bakmayin :))

bende henüz hiç bulantı yok mesela ama çok susuyorum, dilim damağım sürekli kuru. ne kadar su içsem de hararetimi almıyo napıcam bilmiyorum :)

günlük süt aldım çalışıyorum öğlene kadar çok acıkıyorum ceviz falan aldım suanlık böyle başladım hergün mutlaka köy yumurtası 1 tane yenilmesi gerekiyormuş.

günlük süt aldım çalışıyorum öğlene kadar çok acıkıyorum ceviz falan aldım suanlık böyle başladım hergün mutlaka köy yumurtası 1 tane yenilmesi gerekiyormuş.
bu sabah 6:30da açtım gözlerimi (ki ben hayatta uyanamam o saatte), duşumu aldım kendime yumurtalı güzel bi kahvaltı hazırladım, kahvaltımı yaptım ve kendimi acaip enerjik hissediyorum. şu anda da bikaç cevizle süt içiyorum :)

bende henüz hiç bulantı yok mesela ama çok susuyorum, dilim damağım sürekli kuru. ne kadar su içsem de hararetimi almıyo napıcam bilmiyorum :)
Susama bende de var ama bulantı daha ağırlıklı.
Leblebi, yeşil elma, salatalık, susamsız çubuk kraker iyi geliyomuş ebeyle görüştüm biraz önce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…