- 21 Temmuz 2016
- 1.603
- 2.138
- 63
- 38
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
Hosbulduk.. 8+6 olduk bugun. Gerci doktorum gunlere takilmiyor haftayi soyluyor gununu ben hesapliyorum :) okuduklarima gore sizden farkli bir belirtim yok. Sadece coookk yorgunummBence bi mahsuru yok tecrübelerini dinlemek isterim şahsen :) hoşgeldin canım.. Kaç haftalıksın?
Hosbulduk.. 8+6 olduk bugun. Gerci doktorum gunlere takilmiyor haftayi soyluyor gununu ben hesapliyorum :) okuduklarima gore sizden farkli bir belirtim yok. Sadece coookk yorgunumm
off o bende de var bir de hemen sırtım ağrıyor biraz iş yapıncaHosbulduk.. 8+6 olduk bugun. Gerci doktorum gunlere takilmiyor haftayi soyluyor gununu ben hesapliyorum :) okuduklarima gore sizden farkli bir belirtim yok. Sadece coookk yorgunumm
Ilginc gelecek ama kan testi yaptirmadim. 6 gun gecikmisti idrarda pozitif cikti daha 2 aydir cocuk dusunuyoduk o yuzden bu kadar cabuk olcagini dusunmuyordum cok sasirdim direk doktora gittim ultrasonda gordu zaten 4 haftalik dedi. 2 hafta sonra gel kalp atislarini dinleyelim dedi gittik onu da dinledik :)) aceleye gelmis benimkiHosgeldin canim peki kan degerlerin nasil gelisti kacken ogrendin
Ilginc gelecek ama kan testi yaptirmadim. 6 gun gecikmisti idrarda pozitif cikti daha 2 aydir cocuk dusunuyoduk o yuzden bu kadar cabuk olcagini dusunmuyordum cok sasirdim direk doktora gittim ultrasonda gordu zaten 4 haftalik dedi. 2 hafta sonra gel kalp atislarini dinleyelim dedi gittik onu da dinledik :)) aceleye gelmis benimki
Aynen benim de oyle. Ama hiiicc kendimi yoramam zaten canimdan kiymetli mi isler de bikac saat bekleyiversin diyip koltuga seriliyorum valla :))off o bende de var bir de hemen sırtım ağrıyor biraz iş yapınca
Oyy kıyamam sana tatlı yorgunluklar bunlar :)Hosbulduk.. 8+6 olduk bugun. Gerci doktorum gunlere takilmiyor haftayi soyluyor gununu ben hesapliyorum :) okuduklarima gore sizden farkli bir belirtim yok. Sadece coookk yorgunumm
Aminnnn cumlemize insallahhhMasallah ne guzel allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :)
Bende de 5. haftada basladi. Afedersin kusma gibi asiri bisey yok ama surekli bi hazimsizlik bulanti oluyo. Cubuk krakeri evden hic eksik etmiyorum. Bir de taze meyve iyi geliyor. Muz armut seftali gibi. Domates salataligi tuzlayip yiyorum. Bir de haslanmis patates iyi geliyor. Cok uzun yazdim kusura bakmayin :))Oyy kıyamam sana tatlı yorgunluklar bunlar :)
Mide bulantın ne durumda?? 5 haftalık olmama rağmen bende bulantılar başladı bilebulantı için neler yapıyosun ayrıca :)
Bana salatalık yemek iyi geldi biraZ
hoşgeldinnn :)Insallah guzel haberlerle donersiniz kizlar. Benimki de martta gelcek insallah :) sizden bikac hafta daha tecrubeliyim benama araniza katilmak istedim :)
hoşgeldin canım :)Kızlar günaydın ben de varım :)
Oyy kıyamam sana tatlı yorgunluklar bunlar :)
Mide bulantın ne durumda?? 5 haftalık olmama rağmen bende bulantılar başladı bilebulantı için neler yapıyosun ayrıca :)
Bana salatalık yemek iyi geldi biraZ
bu sabah 6:30da açtım gözlerimi (ki ben hayatta uyanamam o saatte), duşumu aldım kendime yumurtalı güzel bi kahvaltı hazırladım, kahvaltımı yaptım ve kendimi acaip enerjik hissediyorum. şu anda da bikaç cevizle süt içiyorum :)günlük süt aldım çalışıyorum öğlene kadar çok acıkıyorum ceviz falan aldım suanlık böyle başladım hergün mutlaka köy yumurtası 1 tane yenilmesi gerekiyormuş.
Susama bende de var ama bulantı daha ağırlıklı.bende henüz hiç bulantı yok mesela ama çok susuyorum, dilim damağım sürekli kuru. ne kadar su içsem de hararetimi almıyo napıcam bilmiyorum :)
hoşgeldiniz hastaneye gidenler mutlaka dönsünler yazsınlar ne olurrrr
bizde senin güzel haberlerini bekliyoruz canım hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alirsinBen hala bekliyorum 1 saat sonra cikacakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?