NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Kızlar günaydın, bugün doktora gideceğim. Çarşamba 1032'ydi hcg, bugün 2000lerde olmalı. Umarım bi sıkıntı, üzüntü verecek bir durum olmaz, şans dileyin bana
inşallah canım güzel sonuçlarla gel güzel haberler ver bize

Yine ki dolaptan vardı az bir şey daha kahvaltı yapmadım eşim uyuyor ben burda size bakıyorum :))) neyse Öpücükler kızlar iyi ki varsınız

Ya ben hızlı hapsuruyorum kasikta bazen ağrı oluşuyor zararlı olur mu bebeğe
Hapşururken elini karnına koy o zaman bişey olmuyor canım ani ters bi hareket bizim için zararlı doktorlar aniden yerinizden fırlamayın diyorlar.
Akıntıya gelince benimde çok fazla akıntım var adet olmuş gibi şıp şıp akıyor hissediyorum uyurken bile bende çok çamaşır değiştiriyorum sanırım banada yetmicek :)
Ve bizde de kan uyuşmazlığı vaar maalesef ama ben ilk düşüğümden sonra iğne vuruldum onun için. O zaman problem olmuyor. İlk gebeliklerde kan uyuşmalığı sorun olmuyor benim başka sebepten düşmüştü.
KIZLARR ACİL AKLIMA GELMİŞKEN UYARAYIMMM BURAYA Bİ BAKIN.
doktorunuz ilk gittiğinzde kan değerlerinizr bakmayabilir, bakıpta virüsleriniz ne durumda ona bakmayabilir.
Toksoplazma, cmv elisa, kızamıkçık bu üç virüse kesinlikle baktırın. Buna her doktor bakmıyor. Bende doktor ihmali yüzünden evladımdan oldum. Tabi nasip değilmiş o ayrı ama şmdi her şeyini düşünüyorum. Doktor yapmaZsa ben söyleyeceğim. Sizde söyleyin

Şu saatte insanın canı karpuz ister mi yahu
Ahh ne güzel bitanemm senin canın istiyo aşeriyosun.. :) ama dikkat et ben ilk gebeliğimde 10 haftada 5 kilo aldım :) sağlıksız şeyleri tadımlık ye canın çekerse :)
Benim şuan iştah sıfır hamd olsun :) ağzımda sürekli acı bi tat var ve midem bulanıyor :) yemek yiyince bile:) galiba benim biraz çetin geçecek :)

Insallah guzel haberlerle donersiniz kizlar. Benimki de martta gelcek insallah :) sizden bikac hafta daha tecrubeliyim ben ama araniza katilmak istedim :)
Bence bi mahsuru yok tecrübelerini dinlemek isterim şahsen :) hoşgeldin canım.. Kaç haftalıksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…