- 30 Mayıs 2015
- 1.181
- 1.056
- 133
- 39
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
Böyle kasılma, bicak saplanması gibi di mi? Valla ben de hapsuruyorum oyle inşallah bi sakıncası yoktur :)Ya ben hızlı hapsuruyorum kasikta bazen ağrı oluşuyor zararlı olur mu bebeğe
Benim de var ama dayanılamayacak kadar değil bence sen bi doktora göster yine de tatlimŞu gibi ya bazen sarı bazen beyaz
inşallah canım güzel sonuçlarla gel güzel haberler ver bizeKızlar günaydın, bugün doktora gideceğim. Çarşamba 1032'ydi hcg, bugün 2000lerde olmalı. Umarım bi sıkıntı, üzüntü verecek bir durum olmaz, şans dileyin bana
Amin aminAmin amin canm.. ay ne guzel bebegini göreceksin allahm sag sağlim hepimiz bebeklerimizi kucagimiza alırız inşllah
Canm dikkat et onu bilmiyorm da öksürmek zararlıYa ben hızlı hapsuruyorum kasikta bazen ağrı oluşuyor zararlı olur mu bebeğe
Daha neler isteyecek canımız bu başlangıçŞu saatte insanın canı karpuz ister mi yahu
haklısın tatlım yedim karpuzu beter datli geldi şaka gibi ah benim minik kuşum istemiş de ben ona yok der miyimDaha neler isteyecek canımız bu başlangıç
Hapşururken elini karnına koy o zaman bişey olmuyor canım ani ters bi hareket bizim için zararlı doktorlar aniden yerinizden fırlamayın diyorlar.Ya ben hızlı hapsuruyorum kasikta bazen ağrı oluşuyor zararlı olur mu bebeğe
Ahh ne güzel bitanemm senin canın istiyo aşeriyosun.. :) ama dikkat et ben ilk gebeliğimde 10 haftada 5 kilo aldım :) sağlıksız şeyleri tadımlık ye canın çekerse :)Şu saatte insanın canı karpuz ister mi yahu
Canm artik çok tehlikeli bisey değil bu. İğnesi var hamilelikte. Bi sıkıntı olmuyo korkmaMesela bizde var kan uyuşmazlığıben a negatif eşim bilir pozitif.
Canm bende birazdan gidecegm güzel haberlerle doneriz inşallahGunaydin kizlar hepimiz icin Allah hayirlisini versin bende gidecem biraz sonra teste
Canm bende birazdan gidecegm güzel haberlerle doneriz inşallah
Bence bi mahsuru yok tecrübelerini dinlemek isterim şahsen :) hoşgeldin canım.. Kaç haftalıksın?Insallah guzel haberlerle donersiniz kizlar. Benimki de martta gelcek insallah :) sizden bikac hafta daha tecrubeliyim benama araniza katilmak istedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?