- 31 Temmuz 2016
- 1.020
- 300
- 53
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #3.361
Bende acayip stres oldum bide heyecandan diyorumki diyim alsın artık doktora herkes doğurdu bi ben kaldım diye :))Bende varım aona kalanlardan :) sanki herkes doğuruyo benim günüm bile yaklaşmıyo
Hayırlı olsun canım çok sevindim darısı bizlere inşallah hayırlı ömürlü olsun kuzunda ameliyat nasıl geçti peki ne tavsiye edersin bizlereKizlar oglumu kucagima aldim cok sükür durumu cok iyi süttümde geldi kilosu da ultrasondakiyle ayni cikti 3670 gram ve 50cm benim suan agrim yok daha agri kesici veriyorlar bakalim nasil olcak ilerleyen zamanda. Karnimda dümdüz oldu resmen hemen.
Şimdi kontrolden çıktım bende :) valla doktor senin bebek zamanını beklicek gibi dedi :) benm için beklemeye devam :)Bende acayip stres oldum bide heyecandan diyorumki diyim alsın artık doktora herkes doğurdu bi ben kaldım diye :))
Hayırlı olsun canım çok sevindim darısı bizlere inşallah hayırlı ömürlü olsun kuzunda ameliyat nasıl geçti peki ne tavsiye edersin bizlere
Ben sanırım genel yaptırcam canım panik atak var bende hiç uğraştırmayım kimseyi diyorum spinal olsa Bile ben kesin fenalaşırım iki kez narkoz almayım bari en temizi genel :) çok fena grip olmuşum napıcam bilemiyorum hiçbişey iyi gelmiyorYa tavsiye etcek pek bisey yok aslinda ben cok rahatdim aman sütüm gelsinde böyle yapim söyle yapim diye bisey yapmadim yürüyüs falanda hic yapmadimameliyatda baya iyi gecti bi dikene kadar bebegi gögüsüme koydular o ara artik narkozdanmi heycandanmi fenalastim kusmaya basladim hemen bebegi aldilar 3 doz ilacli igne verdiler serumdan hemen gecti 5 dkya zaten bebegin cikmasi10 dk sürdü sonra dikme falan 40 dkda ciktik odaya yemek falan yedim normal birazdan yürüyüs yapcakmisim ziyaret saatin bitmesini bekliyorlar. Baya iyi hissediyorum kendimi aslinda okudugum kötü olumsuz yorumlardan dolayi hep korkardim hele diyorlardi belden uyusturma yapilinca ignesi cok kötü falan hicde öyle degil herhangi bi igneyle ayni. Yani korkma icini ferah tut herkezin bünyesi ayni degil olumlu yorumlari aklina getir
Canım gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim sağ salim kucağına almana Allahım yanından ayırmasın evladını inşallah :)Ya tavsiye etcek pek bisey yok aslinda ben cok rahatdim aman sütüm gelsinde böyle yapim söyle yapim diye bisey yapmadim yürüyüs falanda hic yapmadimameliyatda baya iyi gecti bi dikene kadar bebegi gögüsüme koydular o ara artik narkozdanmi heycandanmi fenalastim kusmaya basladim hemen bebegi aldilar 3 doz ilacli igne verdiler serumdan hemen gecti 5 dkya zaten bebegin cikmasi10 dk sürdü sonra dikme falan 40 dkda ciktik odaya yemek falan yedim normal birazdan yürüyüs yapcakmisim ziyaret saatin bitmesini bekliyorlar. Baya iyi hissediyorum kendimi aslinda okudugum kötü olumsuz yorumlardan dolayi hep korkardim hele diyorlardi belden uyusturma yapilinca ignesi cok kötü falan hicde öyle degil herhangi bi igneyle ayni. Yani korkma icini ferah tut herkezin bünyesi ayni degil olumlu yorumlari aklina getir
Canım gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim sağ salim kucağına almana Allahım yanından ayırmasın evladını inşallah :)
Çok sevindim güzel geçmesine hiç korkulacak kadar değil hepsi geçiyor zaten çok kısa bi sürede hemen kucağımdaydı kızım kucağına alınca hersey geçiyor zaten :) canm benden tavsiye şekeri güzel sütün yarıyor falan derlerse pek kulak asma mama verme derlerse bile ver çok çabuk sarılığa çeviriyo benmki boğazlıydı bide maşallah aç kalmış yavrm sen günde bi kez bile olsa ver
Canm naptın doğurdun mu?Günaydın kızlar nerelerdesiniz benim günüm belli oldu Perşembe günü inşallah saat 12 gibi almış olurum oğlumu kucağıma dualarınızı bekliyorum...
Doğurdum canım kavuştuk şükür ama çok yaramaz gazımız hiç bitmiyoCanm naptın doğurdun mu?
Ben giremiyorm çok fazla kızla ilgilenmekten :)
Ah kuzum kıyamam o Bizdede var cnm gaz çok fena yaaDoğurdum canım kavuştuk şükür ama çok yaramaz gazımız hiç bitmiyodün gece kustu bide nasıl korktum uyku falan uyuyamıyorum bişey olcak diye
Beşiğine bile koyamıyorum İnan yatağımda bende başında oturuyorum hiç halim kalmadı bide kimse Yok yanımda mahvoldum yaniAh kuzum kıyamam o Bizdede var cnm gaz çok fena yaabende bi 15-20 gün uyuyamadım öyle bişey olcak diye sonra alışıyor insan :) sonea uyusanda uyuyaym diye bakıyosun :)
emzirdikten sonra gazını cikariyorsan başka gazi pek olmaması lazım canım .ben her emzirme sonunda gazını çıkarıyorum senin ki bebeğin göbeği ne zaman düştüIyi geceler canim.
Benimki 20 günlük oldu da gazimiz bitmiyor uykusu var uyuyior sancidan dolayi 5 dk sonra yine uyanik süreklide emmek istiyor herhalde sancidan dolayi anlamadim gitti
emzirdikten sonra gazını cikariyorsan başka gazi pek olmaması lazım canım .ben her emzirme sonunda gazını çıkarıyorum senin ki bebeğin göbeği ne zaman düştü
süt yetiyor canım mama vermiyorum ben bir de bizim bebek tüm ihtiyaçları karsilandiysa uyuyor önce karnını duyuruyorum uyanınca. sonra gazını cikariyoz sonra altını degistiriyoz emince 15 dk icinde kakasini yapiyor . yeniyi görünce eskiyi atıyor. bizde durumlar böyle canım gece biz zaten 1 den aşağı uyumuyoruz bebek de bize uyum sagliyor :) sonra 1 gibi o uyuyor bizde uyuyoruz gece bir defa uyanıyor saat 4 gibi o zaman da 1 saatimizi alıyor karnını doyur altını değiştir falan. sonra 7 ye kadar falan uyuyor bizde uyuyoruz öyle yani gülümBizim uykuyla bir problemimiz var gözünü açtı artık gece bi uyanıyor muhabbet istiyor gözümün içine baka baka :) haliyle bnde mahvoldum annem gitmişti eşimde grip oldu bakamıyor mecbur tekrar geri geldi kadıncağız :) uyumamak için direniyor resmen bu saatte :) bugün aşımız var bzmde bir ayı doldurduk çok şükür. Mama veriyormusunuz
Bizim uykuyla bir problemimiz var gözünü açtı artık gece bi uyanıyor muhabbet istiyor gözümün içine baka baka :) haliyle bnde mahvoldum annem gitmişti eşimde grip oldu bakamıyor mecbur tekrar geri geldi kadıncağız :) uyumamak için direniyor resmen bu saatte :) bugün aşımız var bzmde bir ayı doldurduk çok şükür. Mama veriyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?