- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.159
- 53
- 34
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #3.381
benim bebek 2 saatte bur uyanıyor emziriyorum . ama bugün 3 saat hiç uyumadi sürekli etmek istedi emzirdim bazen bir uyuyor dokunmasam 4 saat uyuyacak ama ben uyandirip emziriyorum . altını da iki saate bir dolduruyor siz ne zamana bir degistiriyosunuzAy benimki gazdan dolayi ciglik ciglika uyaniyor keske muhabbet istese bugün sabah 4 e kadar agladi mahf oldum insan ister istemez stresse giriyor. Mama vermiyorum süttüm yetiyor. Siz kac saatde bir emziriyorsunuz?
benim bebek 2 saatte bur uyanıyor emziriyorum . ama bugün 3 saat hiç uyumadi sürekli etmek istedi emzirdim bazen bir uyuyor dokunmasam 4 saat uyuyacak ama ben uyandirip emziriyorum . altını da iki saate bir dolduruyor siz ne zamana bir degistiriyosunuz
Benim obur kızıma maalesef iki memede yetmiyorAy benimki gazdan dolayi ciglik ciglika uyaniyor keske muhabbet istese bugün sabah 4 e kadar agladi mahf oldum insan ister istemez stresse giriyor. Mama vermiyorum süttüm yetiyor. Siz kac saatde bir emziriyorsunuz?
Bende cmv lie kaybettim bebegimi sonraki gebeligimdede ayni sikintiyi yasarmiyim Cok korkuyorumAhhhh bitanem şuan seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Aynı şeyi 7 ay önce bende.yaşadım.çünkü. Allahım.sana ve eşine sabır versin inşallah. Dualarım.seninle kardeşim çok üzgünüm..
Birde canım mutlaka virüslerine baktır
. Toksoplazma, Cmv, rubella vs. Benimki Cmv den etkilenmiş o yüzden ölmüştü. Sende mutlaka kontrollerini yaptır.Canım.benim
cvp verin nolurBenim obur kızıma maalesef iki memede yetmiyorşmdi bile iki memeyi sömürdü üstüne ağlıyo mama istiyomuş. Mama da verdim şmdi. Buna rağmen kilo alışı pof değilmiş 1 kilo almş 1 ayda maşallah subhanallah. Boyumuzda 4 cm uzamış :) bebişlere yıkamak çok iyi geliyor aklınzda olsn bol bol yıkayın :) ben havalar düzelse hergün yıkcm inşallah
Yok canm yaşamazsın eğer bağışıklık kazandıysan ben ikinciye hamile kaldım ve şuanda gayet sağlıklı bi kızım var maşallah subhanallahBende cmv lie kaybettim bebegimi sonraki gebeligimdede ayni sikintiyi yasarmiyim Cok korkuyorum
Rabbim uzun omur versin benim takildigim konu bebegimde cmv cikti dogdugunda beyin emarindada cmv bulgulari bulundu dogum yaptigim gun benden kan alip bakilmis cmv gecirdigim gorunmus fakat ne zaman gecirdigime bakilmamis Ben bunu kesin hamileyken mi gecirdim Yoksa bu genetik bi rahatsizlik mi anlamadimYok canm yaşamazsın eğer bağışıklık kazandıysan ben ikinciye hamile kaldım ve şuanda gayet sağlıklı bi kızım var maşallah subhanallah
O yüzden avidite testi istenmesi gerekiyor cnm ne zaman geçirdiğini anlamak için. Ve tekrar mutlaka baktır geçmeden hamile kalma kalırsan ikincidede aynı olma olasılığı yüksek çünkü daha atlatmamış bağışıklık kazanmamş oluyosun aslında herkesin gebe kalmadan önce bu testlere baktırması gerekiyorRabbim uzun omur versin benim takildigim konu bebegimde cmv cikti dogdugunda beyin emarindada cmv bulgulari bulundu dogum yaptigim gun benden kan alip bakilmis cmv gecirdigim gorunmus fakat ne zaman gecirdigime bakilmamis Ben bunu kesin hamileyken mi gecirdim Yoksa bu genetik bi rahatsizlik mi anlamadim
Baktırdım geçirmişim ve cmv ve rubellaya bağışıklık kazanmısım şuna yokmuş aktif değilmiş zaten sezeryan oldum hemen 1 sene bekle dediler ama korkularımı bastıramıyorum çok acılar çektim rabbimden saglıklı sıhatli çocuklar nasip etsin isteyen herkeseO yüzden avidite testi istenmesi gerekiyor cnm ne zaman geçirdiğini anlamak için. Ve tekrar mutlaka baktır geçmeden hamile kalma kalırsan ikincidede aynı olma olasılığı yüksek çünkü daha atlatmamış bağışıklık kazanmamş oluyosun aslında herkesin gebe kalmadan önce bu testlere baktırması gerekiyor
O yüzden avidite testi istenmesi gerekiyor cnm ne zaman geçirdiğini anlamak için. Ve tekrar mutlaka baktır geçmeden hamile kalma kalırsan ikincidede aynı olma olasılığı yüksek çünkü daha atlatmamış bağışıklık kazanmamş oluyosun aslında herkesin gebe kalmadan önce bu testlere baktırması gerekiyor[/Q
Avidite yapılmadı bana şuan aktif olmadığı için bağışıklık kazanmışım yapmadılar bebegimdede cmv çıktığı için hamilelikte geçirmiş olduğum kesin diye düşünüldü sanırım
Amin cnm gerçekten çok zor Allah sabır versin inşallah bekle cnm acele etme sezeryan çabuk iyileşmiyor bnde sezeryan oldum en az iki sene beklemeyi öneriyorlarBaktırdım geçirmişim ve cmv ve rubellaya bağışıklık kazanmısım şuna yokmuş aktif değilmiş zaten sezeryan oldum hemen 1 sene bekle dediler ama korkularımı bastıramıyorum çok acılar çektim rabbimden saglıklı sıhatli çocuklar nasip etsin isteyen herkese
İyi günler ben de mama takviyesi yapıyorum siz günde kaç cc mama veriyorsunuz ?Benim obur kızıma maalesef iki memede yetmiyorşmdi bile iki memeyi sömürdü üstüne ağlıyo mama istiyomuş. Mama da verdim şmdi. Buna rağmen kilo alışı pof değilmiş 1 kilo almş 1 ayda maşallah subhanallah. Boyumuzda 4 cm uzamış :) bebişlere yıkamak çok iyi geliyor aklınzda olsn bol bol yıkayın :) ben havalar düzelse hergün yıkcm inşallah
Canım şuan iki buçuk aylık oldu. 120 cc 2-3 saatte bir veriyorm aynı zamanda emiyoda sen kaç cc veriyosun kaç aylıkİyi günler ben de mama takviyesi yapıyorum siz günde kaç cc mama veriyorsunuz ?
Canım benim 40 günlük günde 2 defa 90cc veriyordum ama yetmiyor gibi arada 120 vermeye başladım günde 3e çıkardım vermeyi deCanım şuan iki buçuk aylık oldu. 120 cc 2-3 saatte bir veriyorm aynı zamanda emiyoda sen kaç cc veriyosun kaç aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?