• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Ben gündüz de 71 akşamda 71 :)
Ay bazen hiç geçmicekmiş hep böyle kalacakmışım gibi hissediyorum. Herkes geçiyor diyor ama hiç inanasım gelmiyor
Geçer inşallah siz gençsiniz yA daha ben yaşlandım iyice 3. Bebek sorumluluklar çok yıpratıyor Allah ömür versin inşallah yavrularımıza...

Evet canım 15 gün nasipse.
Kızlaaarrr çok fena sancı geliyor bana aşağıya vuruyor resmen kıtır kutur ötüyo içim taş gibi oldu karnım ay korkuyorum yaa
canim senin plesenta alttaydi duzeldi yukari cikti mi yani ? normal dogumw yapabilir misin

Düzelmiş canım arkaya doğru yukarı çıkmış ama kilolu olduğu için normal yapacak cesaretim yok maalesef :KK43:
sancin gelir açılma olursa nasıl yapıyorlar doktorlar sezeryan düşünmediğim için hiç araştırmanın ama merak ediyorum

sancin gelir açılma olursa nasıl yapıyorlar doktorlar sezeryan düşünmediğim için hiç araştırmanın ama merak ediyorum
Hemen sezeryana alıyorlar canm ama doktorum 38 haftadan önce gelmeye çalışırsa normal olur dedi o yüzden 38 hafta dolsun diye bekliyorum erken gelmez inşallah :(

Evet canım 15 gün nasipse.
Kızlaaarrr çok fena sancı geliyor bana aşağıya vuruyor resmen kıtır kutur ötüyo içim taş gibi oldu karnım ay korkuyorum yaa
Yaa aşağıda ağrı acı arada bende de oluyo gün içinde 5-6 kez. Bu arada kaç kilo ki bebişin sezeryan olucak?

Yaa aşağıda ağrı acı arada bende de oluyo gün içinde 5-6 kez. Bu arada kaç kilo ki bebişin sezeryan olucak?
Ay çok fenaa ama bu ötüyor bide çok korkutucu zaten ağrıyla uyandım bugün bacağımı falanda kastırınca iyice korktum :(
35+5 te 3200 dü canım haftada yarım kilo alıyor böyle giderse 4-4,5 u bulır dedi doktorum normal beklersem dahada artabilir korkuyorum o yüzden

Ay çok fenaa ama bu ötüyor bide çok korkutucu zaten ağrıyla uyandım bugün bacağımı falanda kastırınca iyice korktum :KK43:
35+5 te 3200 dü canım haftada yarım kilo alıyor böyle giderse 4-4,5 u bulır dedi doktorum normal beklersem dahada artabilir korkuyorum o yüzden
nasıl besleniyosun canım bir gününü anlatır misin benim bebisin kg su iyi ama bazı kızlar soruyor nasıl bebek kg alır diye

nasıl besleniyosun canım bir gününü anlatır misin benim bebisin kg su iyi ama bazı kızlar soruyor nasıl bebek kg alır diye
Canım vitaminlerini hiç aksatmıyorm ilaçlarımı. Kahvaltıda peynirimi mutlaka yiyorm çoğu zaman ya çorba yapıyorum kendime tarhana şehriye mercimek va. Yada yumurta kırıyorum üç tane onu yiyorm sürekli bişeyler atıştırıyorm gün içinde mesela sabah erken uyanıyorum acıkıyorum bi muz yiyorm gün içinde tekrar muz yiyorm meyve yiyorm portakal elma vs. Akşam yemeğimi yiyorm. Akşam otururken karışık çerez yiyorm mesela. Bi ara tahin pekmeze sarmıştım. Birde yoğurdu kendim mayalamaya başladığımdan beri daha çok aldı sanki bebeğim kilo.

Canım vitaminlerini hiç aksatmıyorm ilaçlarımı. Kahvaltıda peynirimi mutlaka yiyorm çoğu zaman ya çorba yapıyorum kendime tarhana şehriye mercimek va. Yada yumurta kırıyorum üç tane onu yiyorm sürekli bişeyler atıştırıyorm gün içinde mesela sabah erken uyanıyorum acıkıyorum bi muz yiyorm gün içinde tekrar muz yiyorm meyve yiyorm portakal elma vs. Akşam yemeğimi yiyorm. Akşam otururken karışık çerez yiyorm mesela. Bi ara tahin pekmeze sarmıştım. Birde yoğurdu kendim mayalamaya başladığımdan beri daha çok aldı sanki bebeğim kilo.
maşallah gulum guzel besleniyorsun.
yoğurdu benim dediğim gibi mi mayaliyosun sert oluyor mu ? zaten kendin alışınca artık market yoğurdu ağzına vurmak istemezsin.

sen kac kg aldin ?

Ay çok fenaa ama bu ötüyor bide çok korkutucu zaten ağrıyla uyandım bugün bacağımı falanda kastırınca iyice korktum :KK43:
Oh maşallah baya tomnik kuzun :) canm şimdi kasıklarımda feci batmalarla uyandm :( korkuyorum bazen ya. Daha yarın tam 34 olucam ben. Daha çok erken inşallah hazırlayıcı ağrılardır bunlar ben razıyım 3-4 hafta daha bu ağrıları çekmeye yeter ki sağlıklı zamanında gelsin bebeğim :(

Oh maşallah baya tomnik kuzun :) canm şimdi kasıklarımda feci batmalarla uyandm :KK43: korkuyorum bazen ya. Daha yarın tam 34 olucam ben. Daha çok erken inşallah hazırlayıcı ağrılardır bunlar ben razıyım 3-4 hafta daha bu ağrıları çekmeye yeter ki sağlıklı zamanında gelsin bebeğim :KK43:
WC ye sıkışmış uyanıyoruz bebek de büyüdü çok bastırıyor agri oluyor canım. bugün doktora gidicem vajinam çok ağrıyor dicem alttan çatı muayenesi olabilirim bakalım açılma var mi ondan mi bu ağrı çok merak ediyorum gece çok ağrıdı. sonra geçiyor.

WC ye sıkışmış uyanıyoruz bebek de büyüdü çok bastırıyor agri oluyor canım. bugün doktora gidicem vajinam çok ağrıyor dicem alttan çatı muayenesi olabilirim bakalım açılma var mi ondan mi bu ağrı çok merak ediyorum gece çok ağrıdı. sonra geçiyor.
neden geceleri azıyor ağrılar acaba? doktordan çıkınca bana da yaz canım merak ettim şimdi

Oh maşallah baya tomnik kuzun :) canm şimdi kasıklarımda feci batmalarla uyandm :KK43: korkuyorum bazen ya. Daha yarın tam 34 olucam ben. Daha çok erken inşallah hazırlayıcı ağrılardır bunlar ben razıyım 3-4 hafta daha bu ağrıları çekmeye yeter ki sağlıklı zamanında gelsin bebeğim :KK43:
Evet kuzum maşallahı var bizim kızın ama yediğim muzun haddi hesabı yok zaten çok seviyorm dokunmaynca iyice gömdüm kendimi muza :) etkisi olduğunu düşünüyorum.
Ağrılar ve sancılar o haftada başlıyor cnm ben o haftada gitmiştim sancım olduğu için açılmama kadar baktı doktor ama yoktı çok şükür. Korkma kuzum benimki daha iki hafta sabretti öyle inşallah dahada sabreder

Back