• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Ayyyy çok kötü neden yokki halı yıkamacı :KK43: bende verdim bugün geldiler halılarım camların ikisi kaldı büyük olanlar görümcemi bekliyorum bide havalar yağışlı burda çarşamba geçecek o zaman olacak büyük ihtimalle.
Benimde aynı öyle taa aşağı baskı yapıyor ve çok hareketli maşallah

Evet cok kötü ya iyiki annemgilin evi müstakil orda bahcede yikicam götür getir kurumasini bekle cok eziyetli ama yapicak bisey yok mecbur.

Ayaklarina buz koy ve altina yastik koy canim fayda eder belki

Kizlar beni hatrladiniz mi.. Ben de nisanda bebegime kavusacaktm ama malesef düsük yapmistim:KK43:.. Allaha sukurler olsun tekrardan guzel haberi aldm hamileyim kismetse bu sefer kasim annesi olcam. :KK73: alllahm insllah saglicakla kucaklariniza almayi nasip etsin kendinize dikkat edin :KK39::KK68:

Kizlar beni hatrladiniz mi.. Ben de nisanda bebegime kavusacaktm ama malesef düsük yapmistim:KK43:.. Allaha sukurler olsun tekrardan guzel haberi aldm hamileyim kismetse bu sefer kasim annesi olcam. :KK73: alllahm insllah saglicakla kucaklariniza almayi nasip etsin kendinize dikkat edin :KK39::KK68:
Ayyy hatırlamaz mıyız ben hatırladım hemencecik. Gözün aydın bitanem şükürler olsun rabbim nasip etmiş tekrardan dikkat et kendine yorma çok :) bizde doğurcaz artık az kaldı :)

ayy canım ya bugün eskileri yad etmek için okumuştum seni de görüp üzülmüştüm içimden inşallah yine olur hamile diye gecirmistim şükürler olsun ya cok mutlu oldum hakkinda boylesi daha hayirli olacak belki de kasimda bebisini kucagina al inşallah canim sağlıklı bir şekilde

Kızlar ilaç kullanmama rağmen 3 gündür geçmedi grip burnumn tıkanıklığı. Ne burnum koku alıyor ne ağzım tat alıyor ilaçların yan etkisiymiş galiba. Ne zaman geçer ki çok rahatsız edici :( doğal olarakta ıhlamur içiyorm çorba içiyorm bol limonlı ama yok :(

Kızlar ilaç kullanmama rağmen 3 gündür geçmedi grip burnumn tıkanıklığı. Ne burnum koku alıyor ne ağzım tat alıyor ilaçların yan etkisiymiş galiba. Ne zaman geçer ki çok rahatsız edici :KK43: doğal olarakta ıhlamur içiyorm çorba içiyorm bol limonlı ama yok :KK43:
gülüm burun tıkanıklığı için soğan kuru yapıp baharını burnuna çek. ben dememistir FAYDASINI görürsün

Kızlar sıkıldım dışarı çıkalım dedim hem hava kötü hemde ben çok kötüyüm yA valla ağlıycam artık yürüyemiyorum daha çok ağırlaşmadım niye böyle oluyo anlamıyorum :(

Kızlar sıkıldım dışarı çıkalım dedim hem hava kötü hemde ben çok kötüyüm yA valla ağlıycam artık yürüyemiyorum daha çok ağırlaşmadım niye böyle oluyo anlamıyorum :KK43:
ben de kac haftadır çıkmıyordum canım bugün biraz çıktık. ben de öyleyim daha doğrusu bu dönemde hepimiz ayniyiz üzülme o yuzden benim resmen vajinamin ici sızlıyor. karnım sertleşiyor. evde bile zor dolaşıyorum her an doguracakmisim gibi hissediyorum ama bu haftalarda normalmis.

ben de kac haftadır çıkmıyordum canım bugün biraz çıktık. ben de öyleyim daha doğrusu bu dönemde hepimiz ayniyiz üzülme o yuzden benim resmen vajinamin ici sızlıyor. karnım sertleşiyor. evde bile zor dolaşıyorum her an doguracakmisim gibi hissediyorum ama bu haftalarda normalmis.
Aynı şeyi hissediyoruz gerçekten
Hele karnımı öyle geriyor ki şimdi yarılcak karnım diyorum resmen şuanda da aynı öyle ve çok sık hıçkırıyor

erkenden uyuyacagim bugün hemen yarin olsun zaman cabucak geçsin diyorum bunu her gun diyorum ama 12 den aşağı uyuyamiyorum yatcaz kalkcaz şarkısını söylüyorum bebisimi düşünerek ;)

erkenden uyuyacagim bugün hemen yarin olsun zaman cabucak geçsin diyorum bunu her gun diyorum ama 12 den aşağı uyuyamiyorum yatcaz kalkcaz şarkısını söylüyorum bebisimi düşünerek :KK66:
Ben gün sayıyorum artık 16 gün kaldı haha :) ay bide iyileşebilsem çok iyi olcak hamişlrrim dua edin bana tez zamanda iyileşeyim

Ben gün sayıyorum artık 16 gün kaldı haha :) ay bide iyileşebilsem çok iyi olcak hamişlrrim dua edin bana tez zamanda iyileşeyim
ıhlamur falan yasakmı? grip mi oldun? ılık duş ve yatışş son zamanların tadını çıkar hayaller kurarak :) çok geçmiş olsun inşallah hemen düzelirsin.

Back