NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

ayyy ben ne hayallar kuruyorum gözümü kapatıyorum bebisim dogmus besikte yatiyor minnacik ağzıyla kısık sesiyle ağlıyor hemen kucağıma aliyorum falan ayy nasil olacak nasil anne olacaz cok merak ediyorum

ıhlamur falan yasakmı? grip mi oldun? ılık duş ve yatışş son zamanların tadını çıkar hayaller kurarak :) çok geçmiş olsun inşallah hemen düzelirsin.
Doktorum şuan bütün bitkisel çayları içebilirsin sıkıntı yok dedi ama riske atmak istemiyorum ıhlamur içtim limon kaynattım içtim ballı karabiber içtim ballı ıhlamur içtim tavuk suyu çorba bol limonlu mercimek içtim günlerce çok iyi besleniyorm ama yok ilaçlar biraz iyi geldi gözlerim ağlıyormşm gibi akıyordu o geçti burnum çok akıyordu o geçti ama hala tıkanık ve resmen intihap akıyor şuan ilaçlardan ötürüde koku ve tat alma duygum gitti. Kanımda da gripten dolayı enfeksiyon çıkmış. Biran önce geçmesi lazım yani canım hiç bişey yapmıyorum dığru düzgün paso yatıyorum bütün gün çorapsız da gezmiyorm ama vücudum çok fazla dirençsiz kalmış sanırım toparlayamıyorum

erkenden uyuyacagim bugün hemen yarin olsun zaman cabucak geçsin diyorum bunu her gun diyorum ama 12 den aşağı uyuyamiyorum yatcaz kalkcaz şarkısını söylüyorum bebisimi düşünerek
Bende erken uyusam nolacak iki saat uyudummu kalkıyorum uyku falan Yok sabaha karşı sızarsam şükür elimde telefon uğraş dur zamanda hiçgeçmek bilmiyor

ayyy ben ne hayallar kuruyorum gözümü kapatıyorum bebisim dogmus besikte yatiyor minnacik ağzıyla kısık sesiyle ağlıyor hemen kucağıma aliyorum falan ayy nasil olacak nasil anne olacaz cok merak ediyorum
Ahahaha :) bende yanımda yatıp kollarını bacaklarını tepindirdiğini hayal ediyorm hep :) gözümden ayırmam herhalde yaa :)

Bende erken uyusam nolacak iki saat uyudummu kalkıyorum uyku falan Yok sabaha karşı sızarsam şükür elimde telefon uğraş dur zamanda hiçgeçmek bilmiyor
Ben ilaçlardan mı bilmiyorum saat 1 de kendimi zorla uyandırdım 11,5 a alarm kurdum ertele ertele uyanamıyorum uyandırmasam daha uyucam akşama kadar haha :)

Ben gün sayıyorum artık 16 gün kaldı haha :) ay bide iyileşebilsem çok iyi olcak hamişlrrim dua edin bana tez zamanda iyileşeyim
Hemen iyileş inşallah canım ağır yakalanmışsın sen gribe son zamanlar artık çok güçsüz kalıyo vücut vitamin falan alın ben hiç kullanamadığımdan çok halsizim bitki çayları ilk 3 aylık dönemde sakıncalı tabi diğer aylarda abartmamak şartıyla bişey olmaz inşallah bide sıcak limon ballı suya toz zencefil koyup içersen oda iyi gelmişti bana Allah şifa versin...

Aynen canım çok fena yakalandım inşallah geçer tez vakitte denerm cnm onud

ya kıyamam yaa hemde doğuma bu kadar yakın valla aklımda olan bütün şeyleri yapmışsın zaten. valla ne diyim bilemedim. Rabbim acil şifa versin inşallahhh

ya kıyamam yaa hemde doğuma bu kadar yakın valla aklımda olan bütün şeyleri yapmışsın zaten. valla ne diyim bilemedim. Rabbim acil şifa versin inşallahhh
Aynen öyle kuzum yaptım rabbim inşallah tez zamanda şifa verirde toparlanırım inşallah. Evet çok az kaldı 15 güncük günlerde geçmek bilmiyor ama :)

gunduz yaşım 17 , akşam 71...
hamilegin insana kattığı değişiklikler

Selamın aleyküm arkadaşlar bende şifayı kapmışım heralde gözlerim burnum çok fena akıyo doktordan geldik nst falan derken herşey yolunda yalnız Nur topu gibi 34 mm.böbreğim büyümüş onunda sancısı var her hafta gidicez kontrole inşallah sanırım bu gidişle erken doğururum bende... benim yaşımı sorarsanız 90 falan varım heralde bide oğlum hasta ona kafayı takıyorum çok moralim bozuk Allah kimseyi evladıyla sınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…