- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.159
- 53
- 34
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #3.041
artık dar gelmeye başladı sigamiyorlar ama sabretsinler vakitleri var. maşallah hareketli olsunlar da canim boyle daha iyi ve saglikli oldugunu anlıyoruz.Hayırlısı olsun inşallah canım... Ay bugün benim oğlan hiç duramıyo ve aşağıdan ittiriyor çok korkuyorum çıkmayamı çalışıyo aceba...
maşallah canım Allah nazarlardan korusun. 4 kg olursa zor olur doğması ama Allah a güven ve dua almadan gitme canım .Selamın aleyküm kızlar ben geldim :) çok şükür telefonuma kavuştum bundan sonra sizinleyim Allah nasip ederse. Bugün kontrol vardı yine. Güzeller güzelimi gördüm yüzünü net bi şekilde :) kilosu 3200 olmuş, boyu da 51,cm genetik olarak biraz uzun ve kilolu olabilir dedi doktorumuz. Böyle giderse doğuma 4 kiloyu bulur dedi, kafa çapına göre de 39 haftalık görünüyoruz o yüzden normal doğum yapıp riske atmayacağız. Tabi 38 haftadan.erken gelmek isterse normal olacakmış ciğerlerinin sağlığı açısından. Bu gece çok kuduruk kızım çok fazla hareketli çıkacak sandım bi ara alta nasıl vuruyor. Bu arada aşırı derecede hastaym. Alerjik grip olmuşum. KBB ye gittim doktorumun sevgiyle mecburen antibiyotik almak zorunda kaldım 4 gündür sürünüyorum çünkü. Hala daha fenaym doktorum iyileşmenin doğurma dedi :)
Amin canm maşallah subhanallah kızımızamaşallah canım Allah nazarlardan korusun. 4 kg olursa zor olur doğması ama Allah a güven ve dua almadan gitme canım .
Aleyküm selam canım hoşgeldin :) maşallah güzel kızına o zmn ay bende sanki grip olcak gibiyim öksürmeye başlıyorum kemiklerim sızlıyorSelamın aleyküm kızlar ben geldim :) çok şükür telefonuma kavuştum bundan sonra sizinleyim Allah nasip ederse. Bugün kontrol vardı yine. Güzeller güzelimi gördüm yüzünü net bi şekilde :) kilosu 3200 olmuş, boyu da 51,cm genetik olarak biraz uzun ve kilolu olabilir dedi doktorumuz. Böyle giderse doğuma 4 kiloyu bulur dedi, kafa çapına göre de 39 haftalık görünüyoruz o yüzden normal doğum yapıp riske atmayacağız. Tabi 38 haftadan.erken gelmek isterse normal olacakmış ciğerlerinin sağlığı açısından. Bu gece çok kuduruk kızım çok fazla hareketli çıkacak sandım bi ara alta nasıl vuruyor. Bu arada aşırı derecede hastaym. Alerjik grip olmuşum. KBB ye gittim doktorumun sevgiyle mecburen antibiyotik almak zorunda kaldım 4 gündür sürünüyorum çünkü. Hala daha fenaym doktorum iyileşmenin doğurma dedi :)
sezeryan olacaktin sen de mi canim doktor gün verdi mi ?Amin canm maşallah subhanallah kızımıza
Canm aynı şeyi annem yaşadı o yüzden riske atmak.istemiyorum ben
Tam hastalık zamanı herkes hasta bende.nasıl kaptım hiç anlamadım. Hoşbulduk btnemAleyküm selam canım hoşgeldin :) maşallah güzel kızına o zmn ay bende sanki grip olcak gibiyim öksürmeye başlıyorum kemiklerim sızlıyor
28 mart diyor canım şuan tarih böylesezeryan olacaktin sen de mi canim doktor gün verdi mi ?
Amin canım inşallah çok az kaldı kavuşmamıza şükürler olsun :)son iki hafta 4 gün ... Allah yardimcin olsun tatlım maşallah sen de ben de daha öncesinde kötü anılar yaşadık ama çok şükür bu hamileliklerimiz guzel gecti ve bitmesine az kaldi bebislerimizi kucagimiza aldiktan sonra butun acilar gececek canim Rabbim nasip ve yardım etsin inşallah...
sanki beni anlatmissin canım esime de sürekli diyorum ki aman canin telefonun sürekli açık olsun her an arayabilirim o da heyecan yapıyor salı günü gidip çatı muayenesi yaptıracam bebek rahim kanalına mi girdi acaba anlamıyorum da . gece wc ye kalkarken çok ağrım oluyor kasık sancilaniyor sanki.Günaydın kızlar. Nasılsınız bakalım? Bende sürekli aşağıya vurma gibi sanki çıkacakmış gibi hissetme var sizde de varmı? Sanki vajinanın içinde kurt varmış kıpırdıyomuş gibi hissediyorum :)
Bende öyle geçen gece doğuruyorum sandım :) ama kanala girmemiş daha minik sanırım girmeye çalışıyor karnım bayağı aşağı indi ama. Şuan uykumdan uyandım yine kalçamda o dehşet ağrısanki beni anlatmissin canım esime de sürekli diyorum ki aman canin telefonun sürekli açık olsun her an arayabilirim o da heyecan yapıyor salı günü gidip çatı muayenesi yaptıracam bebek rahim kanalına mi girdi acaba anlamıyorum da . gece wc ye kalkarken çok ağrım oluyor kasık sancilaniyor sanki.
Günaydın kızlar. Nasılsınız bakalım? Bende sürekli aşağıya vurma gibi sanki çıkacakmış gibi hissetme var sizde de varmı? Sanki vajinanın içinde kurt varmış kıpırdıyomuş gibi hissediyorum :)
Ay kuzum sen isminimi değiştin resimden anladım sen olduğunu :) evet çok az kaldı yaa sezeryan olanlar bu ayın sonu dökülecek pıtır pıtır :) bizim günümüz 28 mart büyük ihtimalle değişiklik olmazsa hazırlıklara devam temzlk başladı :) son süslerimizide yaptım çok şükür mevlüd için tabak bardak alışverişi bile yapıldı :) bitek lokum alınıp lokum kutusu aldım onlara koyulacak :) ayy çok heyecanlı şeyler ya :)Bizdede ayni durumlar var canim :) yatakdan falan cikinca veya yürüyünce sanki bisey sikismis oraya gibi hissediyorum bu arada benimde karnim biraz düsmüs gibi :) artik siraya dizildiler hepimizin dogumu yakin
Ay kuzum sen isminimi değiştin resimden anladım sen olduğunu :) evet çok az kaldı yaa sezeryan olanlar bu ayın sonu dökülecek pıtır pıtır :) bizim günümüz 28 mart büyük ihtimalle değişiklik olmazsa hazırlıklara devam temzlk başladı :) son süslerimizide yaptım çok şükür mevlüd için tabak bardak alışverişi bile yapıldı :) bitek lokum alınıp lokum kutusu aldım onlara koyulacak :) ayy çok heyecanlı şeyler ya :)
Ayyyy çok kötü neden yokki halı yıkamacıAy evet ismimi degisdirdim öyle tesadüfen gördüm yapayim bari dedim
Masallah benimde herseyim hazir tek camlarim ve halilarim kaldi halilarida kendimiz yikiyacagimiz icin havanin güzel olmasini bekliyoruz burda malesef hali yikama yok sonra buyursun gelsin bebisler :) benimki resmen cikicakmis gibi hissediyorum bugün acayip baski yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?