- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.159
- 53
- 34
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #3.021
inşaallah görürüz canım bir de bakmisız 40 hafta bitmiş bebisler doğmuş mis gibi kokan kokularıyla kucağımızda yatıyor .... Maşallah kuzuna kilosu falan gayet iyi canım hiç dert etme sağlıklı olsun önemli olan o 36. Haftayı bir görebilsek demi inşallah...
Ay inşallah canım ben baya zorlanıyorum artık kaşıntı çoğaldı sen normal Doğum istiyordun değilmi ilk bebek sanırım...inşaallah görürüz canım bir de bakmisız 40 hafta bitmiş bebisler doğmuş mis gibi kokan kokularıyla kucağımızda yatıyor ...
eski isme alışmıştık tatlım ama bu da güzel olmuş . Bu aralar çok midem yanıyor kızlar(
evet canim bizde bu konuda konuşuyorduk şimdi eşimle devlette mi özelde mi olayım diye. Adana da pek özelde normal doğum a da yanasmiyorlar devlette desen orası da pek temiz değil ah ah...Ay inşallah canım ben baya zorlanıyorum artık kaşıntı çoğaldı sen normal Doğum istiyordun değilmi ilk bebek sanırım...
aman canım sabret erken gelmesinler bizden çok kuvez de kalır yoksa .Yedigin biseydendir canim portakal tursu gibi seyler mide bu ara cok hassas biraz dikkat et ne tüketdigine belki caresini bulursun. Ay ben cok heycanliyim bi an önce dogurayim diyom sabirsizimdir biraz ama tabi daha cok erken
Aman bana devlet demede pislikler çok kötü davranıyorlar özellerde çok matah olmasada ne bileyim işte can bu sonuçta Allah hayırlısı nerdeyse oraya götürdün inşallah....evet canim bizde bu konuda konuşuyorduk şimdi eşimle devlette mi özelde mi olayım diye. Adana da pek özelde normal doğum a da yanasmiyorlar devlette desen orası da pek temiz değil ah ah...
birbirimize çok dua edelim inşallah en iyi ilgili temiz doktorlarla karşılaşırız sağlıklı iyi doğumlar yaparizAman bana devlet demede pislikler çok kötü davranıyorlar özellerde çok matah olmasada ne bileyim işte can bu sonuçta Allah hayırlısı nerdeyse oraya götürdün inşallah....
Kontrollerinde nereye gidiyorsun canım ?birbirimize çok dua edelim inşallah en iyi ilgili temiz doktorlarla karşılaşırız sağlıklı iyi doğumlar yapariz
canım hiç sorma ya o kadar dağınık ki nereye gittigim toplam 5 hastane gezdim ikisi devlet üçü özel. artık tek bir yere gidecem o da dogum yapacağım hastaneye . oraya daha bir defa gittimKontrollerinde nereye gidiyorsun canım ?
Evet bak burda olsa 6. Aydan sonra kabul etmiyorlar bi an önce bul doktorunu inşallah...canım hiç sorma ya o kadar dağınık ki nereye gittigim toplam 5 hastane gezdim ikisi devlet üçü özel. artık tek bir yere gidecem o da dogum yapacağım hastaneye . oraya daha bir defa gittim
doktor kızdı senin burada hiç dosyan yok bütün tahlillerini getir bu şekilde nasıl doğum a alalım seni dedi. iki hafta sonra gidecem ışte canim
ayyy heyecanlandım bende senin adına canım . nisan annelerinden 2 kişi doğum yaptı ikiside iyi canım. Biraz daha dayan sen gülüm inşallah 3 kg olmadan dogurmazsinmerhaba kızlar yine ben :) arada bakıyorum :) biz salı günü sancılandık azcık kontrole gittik çok şükr açılma ve sancı yok ama bebişim biraz hareketli doktorumuz bu haftadan sonra gelmeye kalkarsa engellemem gelsin dedi ağrılar böyle dvam ederse bir haftaya doğum olablr dedi. baya heyecanladım açıkçası :) ama tutmaya çalışıyorum daha erken :) ve 5 güde 400 gram almış maşallah subhanallah 2700 olmuş kızım. boyumuzda 47 cm görünüyor. haftaya yine kontrolümüz var bakalım neler olacak :)
Maşallah canım hayırlısı inşallah normal Doğum istiyorsun o halde artık sancılar başladı hep sancı çekiyoruz Allah hayırla kurtarsın inşallah...merhaba kızlar yine ben :) arada bakıyorum :) biz salı günü sancılandık azcık kontrole gittik çok şükr açılma ve sancı yok ama bebişim biraz hareketli doktorumuz bu haftadan sonra gelmeye kalkarsa engellemem gelsin dedi ağrılar böyle dvam ederse bir haftaya doğum olablr dedi. baya heyecanladım açıkçası :) ama tutmaya çalışıyorum daha erken :) ve 5 güde 400 gram almış maşallah subhanallah 2700 olmuş kızım. boyumuzda 47 cm görünüyor. haftaya yine kontrolümüz var bakalım neler olacak :)
akşamları ben de de oluyor canım ama dayanilmayacak gibiyse bir git bebeğin hareketlerinde bir değişiklik var mi bir nst ye gir istersen canım sancina bakılsın. inşallah yalanci sancidir biraz daha beklesin minik kuşSelam kızlar grup yine sessizleşti benim bugün çok sancım var belim kasıklarım çok ağrıyo gitsemmiki gerçi yarın kontrol var bekleyim diyorum siz nasılsınız ?
Yok canım bebeğin hareketleri iyi işte böbrek sancısımı aceba bilmiyorum ki akıntı kanama yok iğne batıyo gibi oluyo kasıklarım neyki bu üşüttümmü aceba bilmiyorum canım bu bebekler ne kadar sabırsızlaştı yaa duramıyolar sıcacık analarının karnında:)akşamları ben de de oluyor canım ama dayanilmayacak gibiyse bir git bebeğin hareketlerinde bir değişiklik var mi bir nst ye gir istersen canım sancina bakılsın. inşallah yalanci sancidir biraz daha beklesin minik kuş
bir git bakalım gülüm ne diyecek doktor? bize de haber etYok canım bebeğin hareketleri iyi işte böbrek sancısımı aceba bilmiyorum ki akıntı kanama yok iğne batıyo gibi oluyo kasıklarım neyki bu üşüttümmü aceba bilmiyorum canım bu bebekler ne kadar sabırsızlaştı yaa duramıyolar sıcacık analarının karnında:)
Gittim canım karnın büyüyo ondan olur dedi haftaya yine gidicem inşallah sen naptın karar verdinmi doktora ay bugün hastanede bebek gördüm 2,5 kilo doğmuş fındık gibi çok tatlıydı darısı sağlık sıhhatle bizlere inşallah...bir git bakalım gülüm ne diyecek doktor? bize de haber et
Gittim canım karnın büyüyo ondan olur dedi haftaya yine gidicem inşallah sen naptın karar verdinmi doktora ay bugün hastanede bebek gördüm 2,5 kilo doğmuş fındık gibi çok tatlıydı darısı sağlık sıhhatle bizlere inşallah...
canım ben ve esim devlet hastanesi karar verdik normal doğum istedigim için canım kısmet bakalım Allah im hepimize kolaylıklar versinGittim canım karnın büyüyo ondan olur dedi haftaya yine gidicem inşallah sen naptın karar verdinmi doktora ay bugün hastanede bebek gördüm 2,5 kilo doğmuş fındık gibi çok tatlıydı darısı sağlık sıhhatle bizlere inşallah...
Hayırlısı olsun inşallah canım... Ay bugün benim oğlan hiç duramıyo ve aşağıdan ittiriyor çok korkuyorum çıkmayamı çalışıyo aceba...canım ben ve esim devlet hastanesi karar verdik normal doğum istedigim için canım kısmet bakalım Allah im hepimize kolaylıklar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?