• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Amin canim annalar candir :)

Ay yok kiz zaten 2 ay kalcak burda dahada erken gelmesin ila bebisin 40 ini beklicem falan diyor öyle desem 3 ay olcak okadar sürede yatili misafir cok zor olcak bakalim artik nasil yapcaz.
Neyyy iki ayyy mıı kaynanayla abovv Allâh yardımcın olsun inşallah. İnşallah bizimki öyle bişey yapmaya kalkmaz ben herkesi mevlüdden snra evlerine göndermeyi düşünüyorum bebeğimle yanlız kalmak istiyorum dicem :)

Neyyy iki ayyy mıı kaynanayla abovv Allâh yardımcın olsun inşallah. İnşallah bizimki öyle bişey yapmaya kalkmaz ben herkesi mevlüdden snra evlerine göndermeyi düşünüyorum bebeğimle yanlız kalmak istiyorum dicem :)

Ya bende caktirmadan esime diyorum biraz uzunmu falan diye ama yook tinlayan yok bebege alisalim önce öyle gelsin zaten sende evdesin izin aldin falan diye oda diyor napim kadina gelme mi diyim oda hakkli bari esimin izni bitince geleydi iyi olurdu

Ya bende caktirmadan esime diyorum biraz uzunmu falan diye ama yook tinlayan yok bebege alisalim önce öyle gelsin zaten sende evdesin izin aldin falan diye oda diyor napim kadina gelme mi diyim oda hakkli bari esimin izni bitince geleydi iyi olurdu
Yapacak bişey yok maalesef gelcem diyene de gelme denmiyo ki özellikle böyle bi durumda..

ben bilmiyorum kızlar nasıl olacak ilk bebeğim ve aklımda deli sorular. bana kim gelecek ne kadar kalacak hiç belli değil kayinvalidemi bile kendi agzimla çağırdım kendi anneme göre daha özgür diye benim annemin bir dünya işi var kadın o kadar çok yoruluyor ki ben de gel diyemiyorum gelse bile eminim bir haftadan fazla kalmaz kayinvalidem de tmm dedi ama çok da hevesli değil gibi en fazla 20 gün kalır zorlasa. Ne yapmam lazım gerçekten moralim bozuluyor

C
ben bilmiyorum kızlar nasıl olacak ilk bebeğim ve aklımda deli sorular. bana kim gelecek ne kadar kalacak hiç belli değil kayinvalidemi bile kendi agzimla çağırdım kendi anneme göre daha özgür diye benim annemin bir dünya işi var kadın o kadar çok yoruluyor ki ben de gel diyemiyorum gelse bile eminim bir haftadan fazla kalmaz kayinvalidem de tmm dedi ama çok da hevesli değil gibi en fazla 20 gün kalır zorlasa. Ne yapmam lazım gerçekten moralim bozuluyor
Canm sen şmdi daha mı fazla kalsınlar istiyosun ben onu anlayamadım

Ay ne güzel iste 20 gün süper bence bebisinle vakit gecirirsin inan yatili misafir hic cekilmiyor uzun süre. 20 güne acemiliginde gider bisey olursada arayip sorarsin

Kızlar doğumdan sonra bebişlerinizle eşlerinizi sıkça yanlız bırakın, aralarındaki bağ dahada kuvvetlensin :) ben öyle yapmayı düşünüyorum çünkü şuan hiç bişey hissetmiyolar, Biz şmdiden hissediyorz ama onlar farkında değiller hem sizinle hem bebeğinizle ilgilendirmemiz lazım :)

Selam arkadaşlar nasılsınız benim çok fena sancım var ve belim kopacak sanki dün geceden beri bebeğim toplanıyo sanki çok canım yanıyo Üf neyki bu sancımı varmı bi bilginiz enfeksiyonda bitmiyo ondanda olabilirmi sanki ilk bebem yaa herşeyi unutmuşum :(

Selam arkadaşlar nasılsınız benim çok fena sancım var ve belim kopacak sanki dün geceden beri bebeğim toplanıyo sanki çok canım yanıyo Üf neyki bu sancımı varmı bi bilginiz enfeksiyonda bitmiyo ondanda olabilirmi sanki ilk bebem yaa herşeyi unutmuşum :KK43:
Canım sancılar çok sık girerse ve geçmezse acile git hemen nts bağlarlar sancına bakarlar ihmal etme

Kizlar dün gündüz karnimda bi kac defa kasilma sertlesme oldu normaldir diye takmadim bu sefer aksam karnima hafif hafif sancilar giriyordu üstüne bide basim döniyordu ödüm koptu arabada yok esimde yok hic biyere gidemedim ebeyi aradim normal olabilir su ic sicak bisey ic falan derken uymayaya calisdim hatta uykuda bazen agri oliyordu hissediyordum sabahda kabusla uyandim aksam üstü doktora gitcem randevu aldim cok korkiyorum insallah bisey yoktur hareketleri var ama hareket edince canim yaniyor sizde vrmi öyle bisey normalmi bu?

Kizlar dün gündüz karnimda bi kac defa kasilma sertlesme oldu normaldir diye takmadim bu sefer aksam karnima hafif hafif sancilar giriyordu üstüne bide basim döniyordu ödüm koptu arabada yok esimde yok hic biyere gidemedim ebeyi aradim normal olabilir su ic sicak bisey ic falan derken uymayaya calisdim hatta uykuda bazen agri oliyordu hissediyordum sabahda kabusla uyandim aksam üstü doktora gitcem randevu aldim cok korkiyorum insallah bisey yoktur hareketleri var ama hareket edince canim yaniyor sizde vrmi öyle bisey normalmi bu?
canım yalanci ve gerçek sanci ayırt etmek istiyorsan sancinin durumuna bak. düzenli aralıklarla seyrediyorsa gerçek düzensiz oluyorsa yalanci sancidir .Belden karına doğru uzanır gerçek sanci çember şeklinde.

kızlar bu aralar herkeste duyuyorum bu ağrıları belki de vücut yavaş yavaş doguma hazirliyodur şurada iki aydan daha az zaman kaldı. sizin tam olarak gebeliğiniz kac haftalık? hamilelik takviminiz olmadığı için soruyorum .

bebislerinizle konuşun bazen ben tam vajinanın üstünde hissediyorum bebeği. " oglus, acele etmek yok daha zamanımız var bizde seni çok özledik ama hazırlık daha bitmedi seni çok güzel karşılamak istiyoruz o yüzden biraz daha dayanman gerek " sonra biraz sakinlesiyor sanki. şimdi hepimiz erken gelir korkusu yaşıyoruz evet ama kızlar özellikle normal doğum isteyenler ben gibi yani 40 haftamiz bir dolsun
"hadi ya ne zaman geleceksin" diye pacalarimizi tutustururuz artık merdiven çıkanlar mi ararsin 20 30 tane hurma yemekler mi ararsin :anneadayı::rapci::KK17:

Kızlar sancılar bende de başladı, geçen hafta bi gece wcye uyandım wc yaptım kasıklarımda adet ağrısı gibi şiddetli bi apfı oldu yürüdüm biraz hareket ettim ama yok geçmiyor gittim yattım uyuyana kadar hissettim uyudum uykumda bile oldu sabah uyandığımda geçmişti çok şükür.
Bende bu ara iki şikayet çok fazla boy gösteriyor.
1. Vajina kokusu. Acayip değişik çok kötü bi koku var, doktorum fitil verdi kullandım ama hiç bi işe yaramadı hala aynı koku devam ediyor çok moralim bozuluyor.
2. Yürürken sağ bacağıma basınca belime bıçak saplanıyor sanki, doktorum sinir sıkışması dedi, geçmezse gel fizik tedaviye sevk edeceğim dedi ama hamileym zaten istemiyorm fizik tedavi olmak.
Bu arada kızımın hareketleri çok güçlendi maşallah subhanallah, çok sert hareket ediyor göbeğim dalgalanıyor sürekli.
Bide güzel bişi diyim :) sağ boşluğuma doğru ayak bileğini mi el bileğinimi uzattı baya durdu orda bizde tuttuk eşimle çok güzeldi :)

Kızlar sancılar bende de başladı, geçen hafta bi gece wcye uyandım wc yaptım kasıklarımda adet ağrısı gibi şiddetli bi apfı oldu yürüdüm biraz hareket ettim ama yok geçmiyor gittim yattım uyuyana kadar hissettim uyudum uykumda bile oldu sabah uyandığımda geçmişti çok şükür.
Bende bu ara iki şikayet çok fazla boy gösteriyor.
1. Vajina kokusu. Acayip değişik çok kötü bi koku var, doktorum fitil verdi kullandım ama hiç bi işe yaramadı hala aynı koku devam ediyor çok moralim bozuluyor.
2. Yürürken sağ bacağıma basınca belime bıçak saplanıyor sanki, doktorum sinir sıkışması dedi, geçmezse gel fizik tedaviye sevk edeceğim dedi ama hamileym zaten istemiyorm fizik tedavi olmak.
Bu arada kızımın hareketleri çok güçlendi maşallah subhanallah, çok sert hareket ediyor göbeğim dalgalanıyor sürekli.
Bide güzel bişi diyim :) sağ boşluğuma doğru ayak bileğini mi el bileğinimi uzattı baya durdu orda bizde tuttuk eşimle çok güzeldi :)
oy oy onun minik bileğini sevsinler.Canım bol bol dinlen fazla hareket etme 3 hafta daha dayan sonra yavaş yavaş yürüyüş yaparsın eğer sezeryan dusunuyorsan hiç yürüme yat keyfini çıkar tatlım 38. yada 39.haftada alıyorlar zaten

oy oy onun minik bileğini sevsinler.Canım bol bol dinlen fazla hareket etme 3 hafta daha dayan sonra yavaş yavaş yürüyüş yaparsın eğer sezeryan dusunuyorsan hiç yürüme yat keyfini çıkar tatlım 38. yada 39.haftada alıyorlar zaten
Yürüyüş mü :) oturma odasından mutfağa zor yürüyorum :)
Dik otursam sırtım ağrıyor, kaburgalarım batıyor, uzansam bacaklarım uyuşuyor :)
Çok vahim bi durum :)
Ayy bilmiyorum hiç ama büyük ihtimalle sezeryan olacak gibi bebiş iri gidiyor cesaret edemem sanırı

Back