- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.159
- 53
- 34
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
- #2.861
ben perde ve hali kaldı eksik olarak .Kızlar odalarını hazırladınız mı ? Ben daha başlamadım ama çok heyecanlanıyorum:)
beşik ve elbise dolabi halloldu.kiyafetler de tamam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben perde ve hali kaldı eksik olarak .Kızlar odalarını hazırladınız mı ? Ben daha başlamadım ama çok heyecanlanıyorum:)
Evet cnm bende plesenta previa vardı, plesanta rahm ağzını kapatmıştı yani, şükürler olsun o düzeldi şmdi. O yüzden o zamandan beri korkuyorum anlayacağın bya korkuttular beni :) zaten ağrılı ve zor geçiyor gebeliğim. Buna da şükürler olsun.Anladım canım hayırlısı olsun en iyi şekilde nasıl olacaksa inşallah. Oo 25. Hafta baya erkekmiş . Ben bir haftadır uyuyamıyorum . Ama çok şükür dün uyudum. Bu arda dün Çanakkale depremini hissettim uyuyamadığım için. Çok korktum ben korkunca bebeğim de toplandı bişiler yaptı doğal olarak içimde. Allahım aferlerden korusun
elbiseler benim de tamam ama mobilya yok henüz. Elbiseler olarak neler aldınız eksiğim var mı diye gözden geçiririm sizinle:)ben perde ve hali kaldı eksik olarak .
beşik ve elbise dolabi halloldu.kiyafetler de tamam.
Benim iri gittiği için çok korkuyorum normalden. Orada kesik olması düşüncesi beni çok kötü yapıyor. Hani bilsem hiç kesilmiyor, kendi kendine fıyt çıkıyo o zaman sezeryan bi seçenek bile olmaz. Ama oramın kesilmesindense karnımın kesilmesi bana daha cazip geliyor nedenseZelGN benim ki de geçen gece uyutmamisti bugün gece daha sakindi ama şimdi maşallah .içime sokasim geliyor çok seviyorum derler ya zaten içimde benim dadli oglusum.
Bu arada kızlar yapabiliyorsaniz normal doğum olun. herkes e nasip olmuyor .bana hayırlısıyla nasip olur inşallah isteyen herkese
Anladım canım. Oh güzel zamanlara gelmişsin inşallah bundan sonra keyfini çıkarması kalıcak bebişinin:)Evet cnm bende plesenta previa vardı, plesanta rahm ağzını kapatmıştı yani, şükürler olsun o düzeldi şmdi. O yüzden o zamandan beri korkuyorum anlayacağın bya korkuttular beni :) zaten ağrılı ve zor geçiyor gebeliğim. Buna da şükürler olsun.
Ayy bende ege bölgesindeyim. Allahtan hissetmedim hiç. Allah Çanakkale ve yakınlarındakilere sabır versin inşallah çok zor doğal afetler önüne de geçemiyosun..
Ben beşik, şifonyer aldım sadece. Çocuk odasında yüklük yaptırmıştık düz beyaz, onun bi kısmını boşalttım. Elbise dolabi olarak kullanıyorm kızım genç olana kadar öyle devam eder artk :) benimde odanın bi avizesi kaldı. Onuda sipariş vereceğiz. Kalan herşey tamam.elbiseler benim de tamam ama mobilya yok henüz. Elbiseler olarak neler aldınız eksiğim var mı diye gözden geçiririm sizinle:)
Çok şükür canım, şükürler olsun geçti. Şmdide kuduruk kızımla keyif yapçaz ama şu işler hep beynimi yiyor hep aklımda deli düşünceler :)Anladım canım. Oh güzel zamanlara gelmişsin inşallah bundan sonra keyfini çıkarması kalıcak bebişinin:)
Ben de az aldım açıkçası. Hem 0-3 ay aldım sadece daha sonra büyüdükçe alırım ve Mevlüt'te gelenleri giydiririm diye düşünmüştüm. Ama gözüme de bi tandan az geliyor. Kendimi zor tutuyorum almamak için:)Ben beşik, şifonyer aldım sadece. Çocuk odasında yüklük yaptırmıştık düz beyaz, onun bi kısmını boşalttım. Elbise dolabi olarak kullanıyorm kızım genç olana kadar öyle devam eder artk :) benimde odanın bi avizesi kaldı. Onuda sipariş vereceğiz. Kalan herşey tamam.
Ben 7-8 takım Hastane çıkışı aldım, boy boy çıtçıtlı badi ve papalı alt aldım, iki tane tulum var. Bitanede çok beğendiğim için aldığım elbise var o kadar. Mevlüdde falan çok geliyormuş o yüzden çok dış giyim almadım ben.
Bende öyle, çok güzel şeyler görüyorum sonra gelecek sakin ol boşuna masraf yapma diye kendi kendime konuşuyorum :)Ben de az aldım açıkçası. Hem 0-3 ay aldım sadece daha sonra büyüdükçe alırım ve Mevlüt'te gelenleri giydiririm diye düşünmüştüm. Ama gözüme de bi tandan az geliyor. Kendimi zor tutuyorum almamak için:)
Aşırı normal :) bende öyleyim. Yarım saatte bir acıkıyorm. Sabahları hep uyanıp bi muz yiyorm şmdi de yedim size yazarken :)Bu arada sabahları karnım kazınarak uyanıyorum bu sıralar çok acıkmaya başladım normal mi ?
Tamam kızlarım görüşürüzzzz. Ben de midem kazınıyor yiyim bişiler mucksNeyse ben gidip bir şeyler ye sen iyi olacak oglus karnimda hareketler e son gaz devam ediyor acıktı mi napti yer geri yatarim eşim e tatil birlikte o uyanana kadar uyurum artık opuldunuz kızlar
Afiyet sağlık olsun :)dinlenelim tadını çıkaralım uykunun:)Aşırı normal :) bende öyleyim. Yarım saatte bir acıkıyorm. Sabahları hep uyanıp bi muz yiyorm şmdi de yedim size yazarken :)
Şmdide uyku vakti öğlen kalkarım Artık haha :)
Allahtan benim Annem ev hanımı sağolsun herşeyimi o yapıyo dip temel. Hadi eşim gin içinde yardım ediyoda dip temel yapmafan olmuyo maalesef bide bzde çok misafir geliyo mecbr yapılması gerekiyor yani..
Ay sende söyle az erken gel işin ucundn tutuver de :)Napalim artik gelende biraz anlayisli olsun dogumdan sonrada ev tiklim tiklim ahh ahh kaynanam geliyorda doguma oda tam dogum tarihine dek getiriyor oda yardimci olmaz yani seninki iyimis valla :)
Amin canim annalar candir :)Ay sende söyle az erken gel işin ucundn tutuver de :)
Ay evet Allâh bin kere razı olsn annelerin hakkı ödenmez geçen gün geldi mutfak dolaplarımı düzenledik sildik süpürge tuttu toz aldı hepsini tek başına yaptı Allah bin kere razı olsn hakkını gerçekten ödeyemem. Allah başımızdan eksik etmesin