• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Ayy ben oramın yarılıp patlayıp dikilmesindense karnımın yarılıp dikilmesine rağzıyım. Ameliyattan korkmuyorm oramın dikilmesinden çok :)
Bizim 24+6 da 976 gramdı. Bu gittiğimde 1610 gramdı. Doğuma kadar 3,5 olurmu ki :)

Oo masallah 3,5 da kalsa keske diyorum seninki almis basini gidiyor :D 1 hafta arayla 140 gram fark varmis seninki biraz tombik olcak gibi. Bende bilmiyorum iste bazilarida pek yirtilmadan doguriyorlar acaba öyle kolayca kurtarabilirmiyim diyede düsüniyorum bosu bosuna karnimi falan yirtmasinlar :d

Oo masallah 3,5 da kalsa keske diyorum seninki almis basini gidiyor :KK70: 1 hafta arayla 140 gram fark varmis seninki biraz tombik olcak gibi. Bende bilmiyorum iste bazilarida pek yirtilmadan doguriyorlar acaba öyle kolayca kurtarabilirmiyim diyede düsüniyorum bosu bosuna karnimi falan yirtmasinlar :d
Sorma şmdi haftada 200-300 alacakmş sanırım her hafta. Doktorda tombiş yanaklı diyo kızıma :)
Yok kız neredeee doktorum laf arasında normal kilolarda bikaç dikişle atlatılıyor ama kilolu bebekler doğumda risk altında ve dikiş fazla oluyor dedi. İyice tırstım.
Ayyy bilmiyorum yaa :(

Sorma şmdi haftada 200-300 alacakmş sanırım her hafta. Doktorda tombiş yanaklı diyo kızıma :)
Yok kız neredeee doktorum laf arasında normal kilolarda bikaç dikişle atlatılıyor ama kilolu bebekler doğumda risk altında ve dikiş fazla oluyor dedi. İyice tırstım.
Ayyy bilmiyorum yaa :KK43:

Bende hic bilmiyorum ya doktorumda hic acmadi konuyu belki normal dogum icin uygunda olmam bilemiyorum aslinda hicde düsünmek istemiyorum :D düsüncesi bile korkutucu her iki ihtimalde

Bende hic bilmiyorum ya doktorumda hic acmadi konuyu belki normal dogum icin uygunda olmam bilemiyorum aslinda hicde düsünmek istemiyorum :KK70: düsüncesi bile korkutucu her iki ihtimalde
Ayy bende dün gittim bu konular açılınca iyice stres yaptım kendime :) Plesanta aşağıdayken sezeryandı, şmdi yukarı çıkmış şükür kanal açılmış normal olabilir dedi ama son ay önemli tabi bebeğin durumu, kilosu, çatın müsait mi bakılır dedi pek tırstım :)

Ayy bende dün gittim bu konular açılınca iyice stres yaptım kendime :) Plesanta aşağıdayken sezeryandı, şmdi yukarı çıkmış şükür kanal açılmış normal olabilir dedi ama son ay önemli tabi bebeğin durumu, kilosu, çatın müsait mi bakılır dedi pek tırstım :)

Ay demin bi yerde okudum biri 15 gündür dogum yapmis büyük tuvaletini tutamiyormus :KK43::olamaz:

Ay demin bi yerde okudum biri 15 gündür dogum yapmis büyük tuvaletini tutamiyormus :KK43::olamaz:
Normal mi yapmış?? :(
Ay benim anneminde normal doğumdan kaynaklı idrar kesesi aşağı sarkmış, wc tutamıyodu hapşurunca falan baya kaçırıyodu. Sonra ameliyat oldu hem tüplerini bağlattı hem idrar kesesini kaldırdı doktor sen ne yapmışsın böyle demiş. Kardeşim çok kilolu doğdu 4,5 kilo doğum çok zor geçti annemin aşırı dikişi var o yüzden çok korkuyorum bende :( bu olumsuzlukları duydukça..

Normal mi yapmış?? :KK43:
Ay benim anneminde normal doğumdan kaynaklı idrar kesesi aşağı sarkmış, wc tutamıyodu hapşurunca falan baya kaçırıyodu. Sonra ameliyat oldu hem tüplerini bağlattı hem idrar kesesini kaldırdı doktor sen ne yapmışsın böyle demiş. Kardeşim çok kilolu doğdu 4,5 kilo doğum çok zor geçti annemin aşırı dikişi var o yüzden çok korkuyorum bende :KK43: bu olumsuzlukları duydukça..

Evet normal dogum yapmis aynen bende böyle seyler okuyunca yat bicagin altina ne oliyorsa olsun diyom ama gecen okudum biri sezeryan olmus 2 yil gecmis hala biraz yürüyünce beli agriyor bi akrabamda 3 yildir dogum yapdi ayni sezeryan beli agriyor diye bazen uykudan kalkip evin icinde yürüs yapip geri yatiyormus. Öyle olcaksada kötü keske her ikisinin bi fragmanini izleyip öyle karar verebilsek :D

Evet normal dogum yapmis aynen bende böyle seyler okuyunca yat bicagin altina ne oliyorsa olsun diyom ama gecen okudum biri sezeryan olmus 2 yil gecmis hala biraz yürüyünce beli agriyor bi akrabamda 3 yildir dogum yapdi ayni sezeryan beli agriyor diye bazen uykudan kalkip evin icinde yürüs yapip geri yatiyormus. Öyle olcaksada kötü keske her ikisinin bi fragmanini izleyip öyle karar verebilsek :KK70:
Belimin ağrısı çişimi tutamamaktan daha iyidir bence. Geçen gün çok fenalaştım midem falan aşırı bulandı tuvaletimde vardı ama dayanamadım koştum wcye wcde bi öğürdüm öğürürken basınçla biraz altıma kaçırdım oturdum ağladım sinirimden nasıl kaçırırım diye :) baskı olduğu için böyle olması normalmiş ama çok zoruma gitti :)
Bel ağrısını ben araştırdım belden iğne olunca sözde öyle oluyomş ama bilmiyorum artık ne kadar doğru doktorlar bunu kabl etmiyo tabi :)

Belimin ağrısı çişimi tutamamaktan daha iyidir bence. Geçen gün çok fenalaştım midem falan aşırı bulandı tuvaletimde vardı ama dayanamadım koştum wcye wcde bi öğürdüm öğürürken basınçla biraz altıma kaçırdım oturdum ağladım sinirimden nasıl kaçırırım diye :) baskı olduğu için böyle olması normalmiş ama çok zoruma gitti :)
Bel ağrısını ben araştırdım belden iğne olunca sözde öyle oluyomş ama bilmiyorum artık ne kadar doğru doktorlar bunu kabl etmiyo tabi :)

Ay kafana takdigin seye bak o cok normalmis doktorumda demisti öyle olursa korkma diye sükür daha bisey yok sende sükret evde olmus ya disarda olaydi :D

Ay kafana takdigin seye bak o cok normalmis doktorumda demisti öyle olursa korkma diye sükür daha bisey yok sende sükret evde olmus ya disarda olaydi :KK70:
Ayy Allah korusun yaa çok kötü. Bilmiyorum vallahi beynim bulandı iyice :)
Sezeryanda da en fazla 3 tane hak veriyor doktorlar. Bazı doktorlar hariçmiş eşimde o yüzden riske atmamı istemiyor sağlığımı. Ay bilmiyorum yaa puf :)

Ayy Allah korusun yaa çok kötü. Bilmiyorum vallahi beynim bulandı iyice :)
Sezeryanda da en fazla 3 tane hak veriyor doktorlar. Bazı doktorlar hariçmiş eşimde o yüzden riske atmamı istemiyor sağlığımı. Ay bilmiyorum yaa puf :)

Bak canim hayirlisi neyse o olsun de ve hiiiic arastirma bende öyle yapiyorum sezeryan olacagi varsa son dakka dönmez falan ila bisey olur yani vesile normal yapcam diye rahatlat kendini sonucta adi üstünde normal onca insan 2-3 cocuk falan getiriyor bizim düsündügümüz gibi kötü bisey olsaydi herkez tek cocukla kalirdi. Hem bebek icin daha iyi normal dogum benim kuzenim yeni doganda hemisre oda öyle diyor vucud kendini yavas yavas hazirliya hazirlya giriyor doguma ama sezeryan ani sok gibi oliyorlar cünkü disardan biri vucudun dogal akisina müdahale ediyor mantikli geldi bana yani. Ya bide üstelik eskiler 16 yasinda falan evde doguriyorlardi onlar bile yapmis bizmi yapamicaz bide bu devirde okadar agri kesici falan varken viiz gelir bize :KK76::rapci:

Bak canim hayirlisi neyse o olsun de ve hiiiic arastirma bende öyle yapiyorum sezeryan olacagi varsa son dakka dönmez falan ila bisey olur yani vesile normal yapcam diye rahatlat kendini sonucta adi üstünde normal onca insan 2-3 cocuk falan getiriyor bizim düsündügümüz gibi kötü bisey olsaydi herkez tek cocukla kalirdi. Hem bebek icin daha iyi normal dogum benim kuzenim yeni doganda hemisre oda öyle diyor vucud kendini yavas yavas hazirliya hazirlya giriyor doguma ama sezeryan ani sok gibi oliyorlar cünkü disardan biri vucudun dogal akisina müdahale ediyor mantikli geldi bana yani. Ya bide üstelik eskiler 16 yasinda falan evde doguriyorlardi onlar bile yapmis bizmi yapamicaz bide bu devirde okadar agri kesici falan varken viiz gelir bize :KK76::rapci:
Bilmiyorum kuzum artık bakçaz son ay :)

Cati agrisi yok bende cok sükür iste bel agrisi, kuyruk sokumu ve bacaklar agriyor bende bide yaramazin tepikleri yalanci sanci gibi biseye sebep oliyor bazen.
Şu iki gündür benimde hareketleri hep aşağıda kafasını çok oynatıyor vurdruyo bazen çıkçakmş gibi hissediyorum haha :) çok sık wc gidiyorm o yüzden.
Bende çatı ağrısı fena kuzum kalkarken bile mahvediyo valla

Şu iki gündür benimde hareketleri hep aşağıda kafasını çok oynatıyor vurdruyo bazen çıkçakmş gibi hissediyorum haha :) çok sık wc gidiyorm o yüzden.
Bende çatı ağrısı fena kuzum kalkarken bile mahvediyo valla

Benimki ben wcdeyken cikicakmis gibi tepikliyor orami :D yani anlicagin rahat wcyede cikamiyorum artik. Bide bu arada isimde hep bi kararsizlik yasiyorduk sonunda kesin karar verdik isimli emziklik falanda siparis ettik garanti olsun diye yoksa hergün acaba acaba diye diye isim degisdiriyorduk :D Ayaz Malik olcak insallah.

Benimki ben wcdeyken cikicakmis gibi tepikliyor orami :KK70: yani anlicagin rahat wcyede cikamiyorum artik. Bide bu arada isimde hep bi kararsizlik yasiyorduk sonunda kesin karar verdik isimli emziklik falanda siparis ettik garanti olsun diye yoksa hergün acaba acaba diye diye isim degisdiriyorduk :KK70: Ayaz Malik olcak insallah.
Ayy çok güzel bi isim bayıldım malik ismine. Uymuş iki isim birbirine kuzum adıyla yaşasın inşallah minik kuzu :)

Kizlar napiyorsunuz nasilsiniz?

Biz bugün doktora gittik masallah oglusumun keyfi yerindeydi :) 30+1 haftaligiz kilosu 1780 gram nasil iyimi sizce? Doktor 10 gün ilerde dedi sizde durumlr nasil?

Back