- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.030
- 63
- 29
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #2.541
Benim başka bi ismi var cnım magnezyumun. Ben sütü sadece meyveli içebiliyorm şuan sade hoşuma gitmiyor.Ay ona ragmen az cikmissa benimki kesin cok düsüktür ya.
Suda eritilen magneyzumu bende kulaniyorum bide gynoflor(elevitin aynisi gibi) bide günlük kan sulandirici igne baska bisey yok :) ama o magnezyum can kurtarici yaa süt falanda icemiyorum zaten bi gün unuttum yerimden kalkamadim faydasini cok göriyorum :)
Süt içiyor musunuz kızlar ?
Ben meyveli süt içiyorum şu çocuklar için.olanlardan :) genelde hergün içmeye çalışıyorum canım.Ben haftada 4 bardak falan içiyorum aslında her gün 1 bardak içmek lazim
Ayy ben kum dökmüştüm canım. Tabi bekardım o zaman. Bol bol su içmen gerekiyor biran önce atabilmen için. Çok geçmiş olsunKızlarrr ben dün acile gittim kasığımda şiddetli ağrı vardı idrarda kum çıktı çok kötüyüm başına gelen varmı ?
Ya sıkıntıyıda çekerimde İnan bebeğe bişey olur diye çok korkuyorum su içiyorum su içtikçe şişiyorum daha çok sancı yapıyo böbrekte genişleme varmış mükemmelim yaniAyy ben kum dökmüştüm canım. Tabi bekardım o zaman. Bol bol su içmen gerekiyor biran önce atabilmen için. Çok geçmiş olsun
Allah yardımcın olsun kardeşim tez zamanda şifa versinde düzel inşallah. Allahın izniyle meleğine bişey olcağını sanmıyorum kendi doktoruna da sor yinede ama ihmal etme mutlaka doktoruna gitYa sıkıntıyıda çekerimde İnan bebeğe bişey olur diye çok korkuyorum su içiyorum su içtikçe şişiyorum daha çok sancı yapıyo böbrekte genişleme varmış mükemmelim yaniteşekkür ederim canım geçer inşallah...
Allah razı olsun canım benim aradım ulaşamadım yarın tekrar ararım olmazsa inşallah Allah yavrularımızı korur...Allah yardımcın olsun kardeşim tez zamanda şifa versinde düzel inşallah. Allahın izniyle meleğine bişey olcağını sanmıyorum kendi doktoruna da sor yinede ama ihmal etme mutlaka doktoruna git
Ara canm ihmal etme sakın doktorun ona göre yönlendirir seni hangi ilaçları kullanman gerektiğini en iyi doktorun bilir. Amin kuzum inşallah sağ salim doğsunlarAllah razı olsun canım benim aradım ulaşamadım yarın tekrar ararım olmazsa inşallah Allah yavrularımızı korur...
Hep olması gereken şeyleri yaşıyoruz zaten ilk olduğu için çok panikliyoruz sadece :) acaba ters giden bişey varmıdır sorusu hep aklımızda inşallah evlatlarımızı sağ salim kucağımızda görürüz.. Mart sonu Nisan başı hepimiz teker teker yazmaya başlarız inşallah meleğim kucağımda diye :)HAMİLELİK ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU AMA HEP KORKU DOLU YAŞIYORUZ GERÇİ BİR TEKMESİ HERŞEYİ UNUTTURSADA YİNE DE TAM ANLAMIYLA GÜZEL BİR HAMİLELİK GEÇİREN YOK HERHALDE HEP BİŞEY CIKIYO RABBİM HAYIRLISYLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN
Yok canım inanki sizden farkım Yok sanki ilk bebeğim gibi panik yapıyorum heyecan var Allah yavrularımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah...ooo maşallah bize göre daha bilinçlisiniz ama işte ne fark eder korkular aynı
Yok canım üşütmüşsün özellikle ayaklarını. Ebem kendini ne kadar üşütürsen akıntın o kadar artar dedi doğruda söyledi salı günü çok soğuktu çok üşüdüm hemen dün akıntım sarı krem gibi olmuş yoğunlaşmış. Ayaklarının altına sıcak su torbası koy canm sana iyi gelir şmdi. Bide ufacık bişeyde olsa kaldırma ağır kaldırmak kumu taşa çevirebiliyomş ben çok dikkat ediyodm cnmKızlar ben kum döküyorum demiştimya dr monural verdi içtim akıntım çoğaldı sizdede böyle bi durum oldumu sarı su gibi akıntım oluyo iltihaptanmı oluyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?