NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Benim başka bi ismi var cnım magnezyumun. Ben sütü sadece meyveli içebiliyorm şuan sade hoşuma gitmiyor.

Ben haftada 4 bardak falan içiyorum aslında her gün 1 bardak içmek lazim
Ben meyveli süt içiyorum şu çocuklar için.olanlardan :) genelde hergün içmeye çalışıyorum canım.
Bugün koltukta uyuyakalmişm kalçam acayip ağrıyor şuan. Sızlıyor resmen kemiklerim bile bacaklarım uyuşuk gibi. İnternetten baktım kalça ve kemikler kendini doğuma hazırlıyormuş yavaş yavaş hayr olsun inşallah

Kızlarrr ben dün acile gittim kasığımda şiddetli ağrı vardı idrarda kum çıktı çok kötüyüm başına gelen varmı ?
Ayy ben kum dökmüştüm canım. Tabi bekardım o zaman. Bol bol su içmen gerekiyor biran önce atabilmen için. Çok geçmiş olsun

Ayy ben kum dökmüştüm canım. Tabi bekardım o zaman. Bol bol su içmen gerekiyor biran önce atabilmen için. Çok geçmiş olsun
Ya sıkıntıyıda çekerimde İnan bebeğe bişey olur diye çok korkuyorum su içiyorum su içtikçe şişiyorum daha çok sancı yapıyo böbrekte genişleme varmış mükemmelim yani teşekkür ederim canım geçer inşallah...

Allah yardımcın olsun kardeşim tez zamanda şifa versinde düzel inşallah. Allahın izniyle meleğine bişey olcağını sanmıyorum kendi doktoruna da sor yinede ama ihmal etme mutlaka doktoruna git

Allah yardımcın olsun kardeşim tez zamanda şifa versinde düzel inşallah. Allahın izniyle meleğine bişey olcağını sanmıyorum kendi doktoruna da sor yinede ama ihmal etme mutlaka doktoruna git
Allah razı olsun canım benim aradım ulaşamadım yarın tekrar ararım olmazsa inşallah Allah yavrularımızı korur...

Allah razı olsun canım benim aradım ulaşamadım yarın tekrar ararım olmazsa inşallah Allah yavrularımızı korur...
Ara canm ihmal etme sakın doktorun ona göre yönlendirir seni hangi ilaçları kullanman gerektiğini en iyi doktorun bilir. Amin kuzum inşallah sağ salim doğsunlar

HAMİLELİK ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU AMA HEP KORKU DOLU YAŞIYORUZ GERÇİ BİR TEKMESİ HERŞEYİ UNUTTURSADA YİNE DE TAM ANLAMIYLA GÜZEL BİR HAMİLELİK GEÇİREN YOK HERHALDE HEP BİŞEY CIKIYO RABBİM HAYIRLISYLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN

Hep olması gereken şeyleri yaşıyoruz zaten ilk olduğu için çok panikliyoruz sadece :) acaba ters giden bişey varmıdır sorusu hep aklımızda inşallah evlatlarımızı sağ salim kucağımızda görürüz.. Mart sonu Nisan başı hepimiz teker teker yazmaya başlarız inşallah meleğim kucağımda diye :)

Günaydın ben aşımı oldum geldim ay dediğiniz gibi herşeyim panik benimde şimdi içime bişey oturdu aşılar bayatmı aceba diye kalbim hızlanmaya başladı tuhaf şeyler oluyo ben hiç rahat hamilelik geçiremiyorum ilk olsa bişey bilmiyorum diycem ama 3. Olcak inşallah teyzeleri çok paniğim çok...

Kızlar ben kum döküyorum demiştimya dr monural verdi içtim akıntım çoğaldı sizdede böyle bi durum oldumu sarı su gibi akıntım oluyo iltihaptanmı oluyoki

Kızlar ben kum döküyorum demiştimya dr monural verdi içtim akıntım çoğaldı sizdede böyle bi durum oldumu sarı su gibi akıntım oluyo iltihaptanmı oluyoki
Yok canım üşütmüşsün özellikle ayaklarını. Ebem kendini ne kadar üşütürsen akıntın o kadar artar dedi doğruda söyledi salı günü çok soğuktu çok üşüdüm hemen dün akıntım sarı krem gibi olmuş yoğunlaşmış. Ayaklarının altına sıcak su torbası koy canm sana iyi gelir şmdi. Bide ufacık bişeyde olsa kaldırma ağır kaldırmak kumu taşa çevirebiliyomş ben çok dikkat ediyodm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…