- 19 Mayıs 2013
- 908
- 480
- 303
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #2.261
Evet kuzucum yaa bizim 17 Kasım ayrıntılımız var onu bekliyorum heyecanla
Kızlaar ben bugün ilk defa miniğimin kuvvetli tekmesini yedim :) maşallah subhanallah. Çok güzel bi duyguydu muhteşemdi. :) baya kuvvetliydi ve bikaç kez oldu. Karnım acıkmıştı sanırım acıktım dedi :)
Adetin geçti mi canımKizlarrr bende nisan annesiydim düsük yapmıstm tekrar olursa yaz demistiniz. Ama benm idrar testlerim pozitif kan testim negatif cikti ve o kadar ben hamilelik belirtisi yasiyodum ki kan testi 1.20 negatif cikinca sok oldum nolur testlerime bakarmisinzikiside farkli marka testEki Görüntüle 1907164 Eki Görüntüle 1907165
Canm bi Arkadaşımın da ne testte ne kanda çıkıyordu galiba bi kez çok silik çıktı ama sonraki testlerde çıkmamıştı adetide gelmiyordu bi süre sonra kan verdi ve pozitif oldu geç döllenme olmş hatta adet gününden kısa bi süre öncr sanırım. Sende bekle canım adetin gelmezse yine kan verirsinEvet bugun3. Gunum
Kizlarrr bende nisan annesiydim düsük yapmıstm tekrar olursa yaz demistiniz. Ama benm idrar testlerim pozitif kan testim negatif cikti ve o kadar ben hamilelik belirtisi yasiyodum ki kan testi 1.20 negatif cikinca sok oldum nolur testlerime bakarmisinzikiside farkli marka testEki Görüntüle 1907164 Eki Görüntüle 1907165
Yok canm dusugü 3 ay önceyaptm yani bu 3. Adetim olacaktiDüsügü nezaman yapdin canim ilk adettmi? ya parca falan kalmisdir yada gec döllenme daha cikmamisdir
Yok canm dusugü 3 ay önceyaptm yani bu 3. Adetim olacakti
Yok kız sende :) bende bazen hissetmiyorum aynı şeyi bende düşünüyorum. Benimkinin tepki verdiği durumlar çok acıkınca, yemek yiyince, çok wc ye sıkışınca :) dene bak. Bide karnını sıkıştır bacaklarınla bak harekete sonraKizlar ben 16+6 haftaligim simdiye kadar sürekli bi seyirme falan hissediyordum aksam uzaninca elimi koyunca ila bi harekt falan olurdu ama 2 gündür tik yok acaba bebegime biseymi oldu agri kanama falan hic bisey yok agir is falanda yapmadim iki gün önce sadice cok aci bi yemek yemisdim ilk defa acaba bisey olmusmudur
Ayrıca o hareket ediyodur da bazen yürüdüğünde falan anlamzsın :)
Sıkma canını boşuna bitanem ya :) dediklerimi dene bakalım hareket edecekmi :)Insallah öyledir canim ya baya kafama takiyorum esimde kiziyor bosu bosuna üzüyorsun kendini diye napim ama elde degil ama biraz olsunda icim rahatladi :)
Sıkma canını boşuna bitanem ya :) dediklerimi dene bakalım hareket edecekmi :)
Dene dene bitanem bak mesela ben bugün çiğ köfte aşerdim yine :) gittik aldık yiyene kadar net hissetmedim bi yedim aman yarabbim bi hareketler bi tekmeler :) istediği olunca pek keyifli hanım efendi :)Sagol canim :) suan evde deglim eve gidince bi deneyim cikolatada aldim iki gündür yemiyordun belki ondandir diye
Dene dene bitanem bak mesela ben bugün çiğ köfte aşerdim yine :) gittik aldık yiyene kadar net hissetmedim bi yedim aman yarabbim bi hareketler bi tekmeler :) istediği olunca pek keyifli hanım efendi :)
Evet kuzum yaa maşallah subhanallah kuzularımıza :)Ay masallah ne güzel canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?