- 19 Mayıs 2013
- 908
- 480
- 303
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #2.241
çok sevindim canım maşallahKizlar doktordan geliyorum hersey yolundaymis cok az miktarda iltihap varmis ama önemli degilmis :) bebisim bize elde saladiicinsiyetede 60%-70% erkek olabilir dedi bisey gördüm ama emin degilim diye tahminde bulundu ama bence erkek zaten icimede doguyordu bide burdaki doktorlar coook zor tahminde bulunurlar emin olmadikca :)
Aynı şeyi yaşıyorum. Hatta dün belim o kadar ağrıdı ki sol bacağımın üstüne basamadım. Normal mi bilmiyorumGÜNAYDIN KIZLAR 2 GÜNDÜR KASIKLARIMDA ARA ARA SANCI VURUYO SİZE DE OLUYO MU BÜYÜDÜGÜ İÇİN FALAN DİOLAR BİLEMEDİM
Kızlar bugün kötüyümbaşım sabahtan beri çok ağrıyor.. Meyvesuyu içtim midem bulandı wcye zor attım kendimi bütün yediğimi çıkardım biraz rahatladım ama şuan yine başm ağrıyor çok değişiğim. Ama kızım bugün baya hareketli :)
Çok sağol bitanem dün kabus gibi geçti bugün iyiyim çok şükür. Tansiyon mu yükseldi bilmiyorum hamur işi de yedim. İstifra ettiğimden başm zonkladı herhalde. Ağrı kesici de içmedim erken uyumuşum iyi gelmiş. Vitamin kullanıyorm zaten ayrı ayrı üç tane kuzum :)Gecmis olsun canim kendine iyi bak üsütmüsündür belki bas agrisida bu haftalarda normal diye okumusdum bi kac güne gecmese doktora git icin rahat etsin vitamin falan verir :)
Çok sağol bitanem dün kabus gibi geçti bugün iyiyim çok şükür. Tansiyon mu yükseldi bilmiyorum hamur işi de yedim. İstifra ettiğimden başm zonkladı herhalde. Ağrı kesici de içmedim erken uyumuşum iyi gelmiş. Vitamin kullanıyorm zaten ayrı ayrı üç tane kuzum :)
Hadi yaa sorayım bakalım bende bu gittiğimde. Ne dedin cnm doktoraIyi bari gecmisse :)
Canim sendede nefes daralmasi falan oliyordu ya ben gecen doktora gitdigimde sormusdum bana magnezuyum vitaminini verdi baya faydali oldu istersen sende bi sor doktorun valla rahatladim :)
Hadi yaa sorayım bakalım bende bu gittiğimde. Ne dedin cnm doktora
Anladm canım bende genelde çok çabuk yorulma merdiven çıkınca nefes nefese kalma üstümü çok örtünce daralma boğazıma bişey deyince nefes kesilme falan oluyo canm aynı şeymi acabaIste kalabalik ortama falan girince nefesim daraliyor bayilcakmisim gibi oluyorum kalbim cok hizli atiyor falan dedim (son zamanlar kalabalik ortamada gerek kalmiyordu sürekli olmaya baslamisdi) oda hemen bildi zaten hamilelerde bu vitamin eksik olunca oliyormus böyle belirtiler 4 gündür kulaniyorum memnunum valla gece uyumadam önce toz seklinde suya karistirip iciyorum.
Anladm canım bende genelde çok çabuk yorulma merdiven çıkınca nefes nefese kalma üstümü çok örtünce daralma boğazıma bişey deyince nefes kesilme falan oluyo canm aynı şeymi acaba
Aynen hayatım :) miniğim bazen çok hareketli bazen çok durgun seninde öyle miHmm bilmiyorum ki istersen bi gitdiginde sor ayni seyse bilir zaten doktor degilsede onada ila bi cözüm vardir :)
Aynen hayatım :) miniğim bazen çok hareketli bazen çok durgun seninde öyle mi
Bilmiyorum kuzum ama benim dün baya baya hareketliydi ama ben baya erken hissetmiştim kelebek çırpınışı gibi ama şmdikiler daha kuvvetli döndüğünü tekmesini falan hissediyorum baya haftaya sende hissedersin inşallah bizim yarın 18. Hafta doluyor 19 A giricez :)Ay masallah :) ya benimki iki gündür falan hissediyorum sanki böyle hafif tekme veya seyirme gibi ama günde anca 5 defa falan ben anlamiyorum herhalde pek ayirt edemyorum eminde olamiyorum bebekmi degilmi diye :) sen 1 hafta öndesin ondanda olabilirmi acaba
Bilmiyorum kuzum ama benim dün baya baya hareketliydi ama ben baya erken hissetmiştim kelebek çırpınışı gibi ama şmdikiler daha kuvvetli döndüğünü tekmesini falan hissediyorum baya haftaya sende hissedersin inşallah bizim yarın 18. Hafta doluyor 19 A giricez :)
Evet kuzucum yaa bizim 17 Kasım ayrıntılımız var onu bekliyorum heyecanlaÖyle bende hissediyordum canim elimi koyunca cok hafif icerde biseyler oldugunu yani :) ama 2 gündür daha sert de ama yinede tam tatmin olamdim :) benim pazar günü 17 bitiyor 18 e gircez yani :) bebekler icin bi hafta cok bakalim haftaya neleri görcez:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?