NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Kizlar doktordan geliyorum hersey yolundaymis cok az miktarda iltihap varmis ama önemli degilmis :) bebisim bize elde saladii cinsiyetede 60%-70% erkek olabilir dedi bisey gördüm ama emin degilim diye tahminde bulundu ama bence erkek zaten icimede doguyordu bide burdaki doktorlar coook zor tahminde bulunurlar emin olmadikca :)

çok sevindim canım maşallah

Günaydın kızlar dün komşuları çaya cagirmistim hamile olduğumu soylememe gerek kalmadı gobegim beni ele verdi . Bir kadın sen onu kaldırma Hamilesin dedi Aaaa nerden çıktı bu dedim ben öyle bir şey söylemedim dedim . ne dese beğenirsiniz demene gerek yok ki her yerin zayıf ama karnın çıkmış .

dedim belki göbek tir.
hiç göbeğe benzemiyor 10 kişi falandik hep birden gulustuk hepsi güzel dileklerde bulundular sagolsunlar

GÜNAYDIN KIZLAR 2 GÜNDÜR KASIKLARIMDA ARA ARA SANCI VURUYO SİZE DE OLUYO MU BÜYÜDÜGÜ İÇİN FALAN DİOLAR BİLEMEDİM

GÜNAYDIN KIZLAR 2 GÜNDÜR KASIKLARIMDA ARA ARA SANCI VURUYO SİZE DE OLUYO MU BÜYÜDÜGÜ İÇİN FALAN DİOLAR BİLEMEDİM
Aynı şeyi yaşıyorum. Hatta dün belim o kadar ağrıdı ki sol bacağımın üstüne basamadım. Normal mi bilmiyorum

AYNI ŞEYİ YAŞIYORSAK BİŞY YOKTUR İNŞ. İNSAN DESTEK BEKLİYO VALLAAYYY NE ZOR YAAA BİŞY OLDU MU OLCAK MI RABBİM HAYIRLISIYLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN

Kızlar bugün kötüyüm başım sabahtan beri çok ağrıyor.. Meyvesuyu içtim midem bulandı wcye zor attım kendimi bütün yediğimi çıkardım biraz rahatladım ama şuan yine başm ağrıyor çok değişiğim. Ama kızım bugün baya hareketli :)

Gecmis olsun canim kendine iyi bak üsütmüsündür belki bas agrisida bu haftalarda normal diye okumusdum bi kac güne gecmese doktora git icin rahat etsin vitamin falan verir :)

Gecmis olsun canim kendine iyi bak üsütmüsündür belki bas agrisida bu haftalarda normal diye okumusdum bi kac güne gecmese doktora git icin rahat etsin vitamin falan verir :)
Çok sağol bitanem dün kabus gibi geçti bugün iyiyim çok şükür. Tansiyon mu yükseldi bilmiyorum hamur işi de yedim. İstifra ettiğimden başm zonkladı herhalde. Ağrı kesici de içmedim erken uyumuşum iyi gelmiş. Vitamin kullanıyorm zaten ayrı ayrı üç tane kuzum :)

Iyi bari gecmisse :)

Canim sendede nefes daralmasi falan oliyordu ya ben gecen doktora gitdigimde sormusdum bana magnezuyum vitaminini verdi baya faydali oldu istersen sende bi sor doktorun valla rahatladim :)

Iyi bari gecmisse :)

Canim sendede nefes daralmasi falan oliyordu ya ben gecen doktora gitdigimde sormusdum bana magnezuyum vitaminini verdi baya faydali oldu istersen sende bi sor doktorun valla rahatladim :)
Hadi yaa sorayım bakalım bende bu gittiğimde. Ne dedin cnm doktora

Hadi yaa sorayım bakalım bende bu gittiğimde. Ne dedin cnm doktora

Iste kalabalik ortama falan girince nefesim daraliyor bayilcakmisim gibi oluyorum kalbim cok hizli atiyor falan dedim (son zamanlar kalabalik ortamada gerek kalmiyordu sürekli olmaya baslamisdi) oda hemen bildi zaten hamilelerde bu vitamin eksik olunca oliyormus böyle belirtiler 4 gündür kulaniyorum memnunum valla gece uyumadam önce toz seklinde suya karistirip iciyorum.

Anladm canım bende genelde çok çabuk yorulma merdiven çıkınca nefes nefese kalma üstümü çok örtünce daralma boğazıma bişey deyince nefes kesilme falan oluyo canm aynı şeymi acaba

Anladm canım bende genelde çok çabuk yorulma merdiven çıkınca nefes nefese kalma üstümü çok örtünce daralma boğazıma bişey deyince nefes kesilme falan oluyo canm aynı şeymi acaba

Hmm bilmiyorum ki istersen bi gitdiginde sor ayni seyse bilir zaten doktor degilsede onada ila bi cözüm vardir :)

Aynen hayatım :) miniğim bazen çok hareketli bazen çok durgun seninde öyle mi

Ay masallah :) ya benimki iki gündür falan hissediyorum sanki böyle hafif tekme veya seyirme gibi ama günde anca 5 defa falan ben anlamiyorum herhalde pek ayirt edemyorum eminde olamiyorum bebekmi degilmi diye :) sen 1 hafta öndesin ondanda olabilirmi acaba

Bilmiyorum kuzum ama benim dün baya baya hareketliydi ama ben baya erken hissetmiştim kelebek çırpınışı gibi ama şmdikiler daha kuvvetli döndüğünü tekmesini falan hissediyorum baya haftaya sende hissedersin inşallah bizim yarın 18. Hafta doluyor 19 A giricez :)

Öyle bende hissediyordum canim elimi koyunca cok hafif icerde biseyler oldugunu yani :) ama 2 gündür daha sert de ama yinede tam tatmin olamdim :) benim pazar günü 17 bitiyor 18 e gircez yani :) bebekler icin bi hafta cok bakalim haftaya neleri görcez:)

Evet kuzucum yaa bizim 17 Kasım ayrıntılımız var onu bekliyorum heyecanla

Kızlaar ben bugün ilk defa miniğimin kuvvetli tekmesini yedim :) maşallah subhanallah. Çok güzel bi duyguydu muhteşemdi. :) baya kuvvetliydi ve bikaç kez oldu. Karnım acıkmıştı sanırım acıktım dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…