NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Canım bizim anneannesi dedesi alacak odasını ben ayrıca yatak odası içnde anne yanı park yatak alacağım inşallah. Odası hazır olacak gündüz orda uyuyacak gece yanıma alacağım.
Canım ondan değil bebek annenin yağlarını yakarmış kendine alırmş doktorum söyledi dengeli beslenirsen kilo bile verirsin dedi. Sıkma canını bebişin iyidir inşallah :)

[/QUOTE]
Oyy canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah :) dualarımızdasın cnm benim

Ay hadi güzel haberlerini bekliyoruz canim :) ha bide demissin ya 2 kilo aldim bence iyi ben 4 kilo verdim tek 700gram aldim bebis iyise takma :) benimde pazartesi randevum vardi da dün sanku yesil bi akintim oldu ve hafif bi kasinti doktoru aradim yarin gidecem ins bisey cikmaz ya [/QUOTE]
İnşallah bişey değildir cnm üşütmüşündür..
Benimde bugün çok kıramplarım kasılmalarım var korkuyorm sabah çok battı wc yaparken bile sancı oldu şmdi akıntım var korkuyorm bişey gelcek diye

Kız erkek farketmez ikiside çok güzel oluyo düzenli olması lazım kuzum bi yığın eşya :)

Ne bileyim kiz, anlaminda yazmisdim canim tabi kiz erkek fark etmez

Ins öyledir canim ya zaten iki gündür hep hastalancakmisim gibi ins sadice üsütmüsümdür. kramplar bendede oliyor bebis yer aciyor herhalde ondandir

Sade güzelmiş canım ama yanı çıkan beşiklerden alırsan daha uzun süre kullanabilirsin. Bu beşikler çok uzun kullanılmıyor çünkü. Örnek atabilirsem atçam cnm

Bu modelde ilerde büyütüliyor canim:) bende Yanima sallanan besikden alacakdim da biraz fuzuli masraf gibi oldu fazla kulanilmaz en fazla 7 ay falan zaten bebis ayni anda iki yerde yatamaz besigini yanima alirim ilk 1 yil falan sonradan odasina tasirim sence mantiklimi?

Kızlar ben hamile kalmadan önce denize gitmiştim mantar kaptim . ilk 3 ay bekledim geçer diye gecmeyince fitil kullandım doktorun verdiği kremi kullandım devam ediyorum korkulacak bir şey olmaz kızlar mantar in bebeğe hiç bir zararı yok.sadece normal doğum yaparsanız doğum anında bebeğe pamukçuk bulaşabilir o zaman zaten yine fitil kullanicam . inşllah kurtulurum bu enfeksiyon dan Allah kimsenin başına vermesin

Bence beşiği yerinden oynatma canım. Odasını bozmuş olursun. Anne yanıı için park yatak tarzında bişey bakabilirsin cnm ben öyle yapacağım park yatak 3-4 yaşına kadar kullanılır rahat rahat hem derin hem sonradan oyun alanı olarakta kullanılır

Kizlar anne yani besik olarak ben bunu cok sevdim yan tarafini cikarip kendi yataginla birlestirip yan yana yatiyosun size de fikir olsun diye atiyim dedim

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-22-10-53-19-1.png
    193,3 KB · Görüntüleme: 24

Insallah bisey olmaz bende hamile kalmadan mantar olmustum gecmisdi ama sanki demekki varmis hala biraz

Park besigi begenmiyorum ya bilmiyorum emanet gibi duriyor sanki :) neyse bakicaz artik zaman daha cok :)

Kizlar anne yani besik olarak ben bunu cok sevdim yan tarafini cikarip kendi yataginla birlestirip yan yana yatiyosun size de fikir olsun diye atiyim dedim
Bunun fiyatı nasıl canım beşik alınacağı için ben böyle bişeye gerek duymadım

Kızlar Günaydın nun doktordan gelince yazamadım akşam misafirim vardı . maşallah elhamdulillah 3 lu test temiz çıktı ayrıntılıda öyle . Ama kızlar bizim bebek çok utangaç çıktı göstermedi yine

Ay hadi masallah :) bende birazdan doktora gitcem heycandan ve korkudan hic uyuyamadim ins iyidir bebisim :) belki doktor cinsiyetinide söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…