- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.030
- 63
- 29
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #2.221
Sade güzelmiş canım ama yanı çıkan beşiklerden alırsan daha uzun süre kullanabilirsin. Bu beşikler çok uzun kullanılmıyor çünkü. Örnek atabilirsem atçam cnm
Canım bizim anneannesi dedesi alacak odasını ben ayrıca yatak odası içnde anne yanı park yatak alacağım inşallah. Odası hazır olacak gündüz orda uyuyacak gece yanıma alacağım.Bende bakıyorum ama herkes diyor ki ilk yıl bebek hep yanımızda yatacagi için 2. yıl mı alsak diyorum siz ne düşünüyorsunuz oda takımı hakkında kızlar ?
bir de ben 2 haftadır 60 kg yum toplam 2 kg aldım 4 ayda . bana az gibi geliyor . ya inanin benm yediğimi kimse yemez
bağışıklık iyi çalışıyor bağırsaklar demek ki .
neyse bebeğim sağlıklı olsun da gerisi mühim değil .
[/QUOTE]Kızlar Günaydın ogleden sonra saat 2 de doktora gidecem .
Ayrıntılı ultrason tarihim geldi çattı .
Ayy Allah im ya günler güzel ilerliyor bir bakmissiniz ki 9 ay dolmuş hepimiz sıra sıra doğuma gidiyoruz ne güzel olur ya neyse geri zamanimiza dönelim . Bugün kızlar kesin cinsiyet de söylenecek .
Dua edin bebisim çok sağlıklı olsun . iyi haberlerle dönüp sizin de yüzünüzü guldureyim
Kız erkek farketmez ikiside çok güzel oluyo düzenli olması lazım kuzum bi yığın eşya :)Ne bilim kiz cocugun esyasi düzenli olur yeri beli olur bide oda bi heves ben alacam :)
Kız erkek farketmez ikiside çok güzel oluyo düzenli olması lazım kuzum bi yığın eşya :)
Sade güzelmiş canım ama yanı çıkan beşiklerden alırsan daha uzun süre kullanabilirsin. Bu beşikler çok uzun kullanılmıyor çünkü. Örnek atabilirsem atçam cnm
Bence beşiği yerinden oynatma canım. Odasını bozmuş olursun. Anne yanıı için park yatak tarzında bişey bakabilirsin cnm ben öyle yapacağım park yatak 3-4 yaşına kadar kullanılır rahat rahat hem derin hem sonradan oyun alanı olarakta kullanılırBu modelde ilerde büyütüliyor canim:) bende Yanima sallanan besikden alacakdim da biraz fuzuli masraf gibi oldu fazla kulanilmaz en fazla 7 ay falan zaten bebis ayni anda iki yerde yatamaz besigini yanima alirim ilk 1 yil falan sonradan odasina tasirim sence mantiklimi?
Kızlar ben hamile kalmadan önce denize gitmiştim mantar kaptim . ilk 3 ay bekledim geçer diye gecmeyince fitil kullandım doktorun verdiği kremi kullandım devam ediyorum korkulacak bir şey olmaz kızlar mantar in bebeğe hiç bir zararı yok.sadece normal doğum yaparsanız doğum anında bebeğe pamukçuk bulaşabilir o zaman zaten yine fitil kullanicam . inşllah kurtulurum bu enfeksiyon dan Allah kimsenin başına vermesin
Bence beşiği yerinden oynatma canım. Odasını bozmuş olursun. Anne yanıı için park yatak tarzında bişey bakabilirsin cnm ben öyle yapacağım park yatak 3-4 yaşına kadar kullanılır rahat rahat hem derin hem sonradan oyun alanı olarakta kullanılır
Kizlar anne yani besik olarak ben bunu cok sevdim yan tarafini cikarip kendi yataginla birlestirip yan yana yatiyosun size de fikir olsun diye atiyim dedim
Bunun fiyatı nasıl canım beşik alınacağı için ben böyle bişeye gerek duymadımKizlar anne yani besik olarak ben bunu cok sevdim yan tarafini cikarip kendi yataginla birlestirip yan yana yatiyosun size de fikir olsun diye atiyim dedim
Bunun fiyatı nasıl canım beşik alınacağı için ben böyle bişeye gerek duymadım
Bunun fiyatı nasıl canım beşik alınacağı için ben böyle bişeye gerek duymadım
Siteden mi baktın cnm hangi siteHemde o gorduklerin hepsi icinde yatak cibinlik falan bana cok uygun geldi
Siteden mi baktın cnm hangi site
Kızlar Günaydın nun doktordan gelince yazamadım akşam misafirim vardı . maşallah elhamdulillah 3 lu test temiz çıktı ayrıntılıda öyle . Ama kızlar bizim bebek çok utangaç çıktı göstermedi yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?