- 19 Mayıs 2013
- 908
- 480
- 303
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #2.201
Bende sizin gibiyim kizlar 74 kiloyla evlendim 2 yilda 86 ya ciktim sonra kilo verdim 75 oldum 75 le hamile kaldim 3 kilo verdim suan 72 yim daha hic almadim ama cok almamamiz lazim bazilari 30 kilo falan aliyo oyle olursak 100 u geceriiiiz
Ayy kiz agzini hayra ac 30 kilo alsam evden cikmam ben artik
Benimde arkadaşım 50 ile hamle kalıp 80 ile doğuma gitmiş ilk ay iki kilo almş ama şmdi görsen benden zayıf. Çocuğu çok hareketli sürekli peşinde ve emziriyo zaten doğumdan sonra 10 kilo hemen gitti diyo. İnşallah yaa vallaHahaha demekki tontisler hepsi ayni bende ayni öyle yapiyorum :) kiz benim kuzenim dogum yapti cubuk gibi masallah o degilde ben dogurmusum sankionu düsünüp motive oliyorum bende veririm diye
Benimde arkadaşım 50 ile hamle kalıp 80 ile doğuma gitmiş ilk ay iki kilo almş ama şmdi görsen benden zayıf. Çocuğu çok hareketli sürekli peşinde ve emziriyo zaten doğumdan sonra 10 kilo hemen gitti diyo. İnşallah yaa valla
Bilmiyoruz artık kuzucum hiç blli olmaz bende 87-88 e kadar izin veriyorm kendime inşallah 90 olmam 90 ne yaaa kabusss gibiiiiInsallah canim elimizden gelen tek sey dikkat etmek, herseyden azar azar yemek mantikli :) neyse daha yolumuz uzun 6 ay var allah kerim :) benim hedefim 83 falan ilk aylar 74.5 kadar düstüm simdiye kadar 700gr almisim geriye daha 8 kilo birakiyorum insallah üstüne cikmam :)
Bilmiyoruz artık kuzucum hiç blli olmaz bende 87-88 e kadar izin veriyorm kendime inşallah 90 olmam 90 ne yaaa kabusss gibiiii
Tabikide bebişim sağlıklı olsun da en önemlisi o o sağlıklı olsunda ben 90 ı geçeym. Kilolu mu olacak acaba diye çok merak ediyorum. Ben 3,5 kilo doğmuşum eşim 5,800 kg doğmuş eşime benzerse ben yandım :) kardeşimde 4,5 doğdu bizde azcık genetik sanırımInsallah hedefimizde kaliriz ama öncelik bebisin sagligi :)
Tabikide bebişim sağlıklı olsun da en önemlisi o o sağlıklı olsunda ben 90 ı geçeym. Kilolu mu olacak acaba diye çok merak ediyorum. Ben 3,5 kilo doğmuşum eşim 5,800 kg doğmuş eşime benzerse ben yandım :) kardeşimde 4,5 doğdu bizde azcık genetik sanırım
Sorma halimi canım yaAy 5,800kg miyazik sana yandin sen kiz :) benim esim 2,700kg dogmus bende 3 kilo civarinda ben pek sanmiyorum okadar olicagina anca 3,500kg olur bebisim sen normalmi düsüniyorsun dogumu canim?
Sorma halimi canım ya4 kilo aşağısında olursa normale cesaret ederim ama yukarısı olursa riske atmam çünkü kilolu bebek hikayeleri hiçte hoş değil maalesef
Ahh aklımdan çıkmıyor ki kuzum :) alt açması buldum bi sayfada bayıldım yaa inşallah alabilrm :)Bencede canim 4 kilo ve üstü biraz zor olabilir hakkinda hayirlisi aklina getirme simdiden böyle seyler :)
Baksana. Ben çiçekli şeylere bayılıyorum
Bende bakıyorum ama herkes diyor ki ilk yıl bebek hep yanımızda yatacagi için 2. yıl mı alsak diyorum siz ne düşünüyorsunuz oda takımı hakkında kızlar ?
bir de ben 2 haftadır 60 kg yum toplam 2 kg aldım 4 ayda . bana az gibi geliyor . ya inanin benm yediğimi kimse yemez
bağışıklık iyi çalışıyor bağırsaklar demek ki .
neyse bebeğim sağlıklı olsun da gerisi mühim değil .
[/QUOTE]Kızlar Günaydın ogleden sonra saat 2 de doktora gidecem .
Ayrıntılı ultrason tarihim geldi çattı .
Ayy Allah im ya günler güzel ilerliyor bir bakmissiniz ki 9 ay dolmuş hepimiz sıra sıra doğuma gidiyoruz ne güzel olur ya neyse geri zamanimiza dönelim . Bugün kızlar kesin cinsiyet de söylenecek .
Dua edin bebisim çok sağlıklı olsun . iyi haberlerle dönüp sizin de yüzünüzü guldureyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?