- 17 Kasım 2022
- 2.192
- 3.879
- 63
- 30
- Konu Sahibi nightwish_black
-
Çok şükür amin gerçekten öyle, olsun diye zorlamamak lazımAllah kurtarmış seni
3 bine almıştı. Üstelik kaybettiğim için ben gidip kendi paramla almıştım o da bunu biliyordu 2.800e almıştım ben de. Onu bile istedi ya, kaybetmem benim sorumluluğummuş. Şaka gibi, zaten vermedim onun ailesi bile olmaz dedi düşünün.Yani bir alyans ne kadar edebilir ki? Tamam onun aldığını kaybedip kendi paranla 2.ye almışsın ama yinede ne bileyim ona kadar düşmesi saçma. Damat iyi olsa ailesi olmuyor,ailesi iyi olsa damat iyi olmuyor arkadaş.
Teşekkür ederim, ailesi beni ve annemi çok seviyorlardı zaten benim de onlara hiç saygısızlığım olmadı ama gel gör ki oğullarında iş yoktu.Geçmiş olsun.
Ailesi düzgün insanlarmış, bozmamışlar kendilerini ayrılığa rağmen.
Artık muhatap olunacak birşey kalmamış ortada.
Hayırlı olsun.
Sorma. Eski konularımı bilenler bile hayret ediyor. Ben de hayret ediyorum, neler neler dedi. Sırf aradı açmadım her yerden engelledim, tepki vermedim diye ne kadar çirkinleşti. Twitter’a neler neler yazmış arkamdan bu kadar düşeceğini ben bile beklemiyordum. Ay böyle biriyle evlendiğimi düşünemiyorum bile korkunç olurduKız ne pis herif
Aman kimse düşmez umarım bu hatayaEngelli her yerden zaten bir tek sms kalmıştı ordan ulaştı zaten. Arayıp mesaj attı 2 gün önce cevap bile vermedim şimdi sosyal medyadan arkamdan tweetler atıyormuşannesi bile senin gibi birini bir daha bulamaz diyor ailesi de farkında her şeyin, kızgınlar oğullarına. Artık kimin hayatını yakacaksa geçmiş olsun şimdiden
Baklavanın kilosu kaç lira olmuş.Değmez.Hani şu ker….tatlısı dedikleri tatlı varya halka tatlısı diye bilinen.Ucuz olan.O olur işte.Salon kadını imajını çizdirmeye değer.Hatta kutuda iki tane olsun.Alyans gibi durur.Tam işyerine bir kilo baklava gönderip "al ye aç köpek" notu yazdırmalık adam be.
Keşke salon kadını olmasaydık.
Baklavanın kilosu kaç lira olmuş.Değmez.Hani şu ker….tatlısı dedikleri tatlı varya halka tatlısı diye bilinen.Ucuz olan.O olur işte.Salon kadını imajını çizdirmeye değer.Hatta kutuda iki tane olsun.Alyans gibi durur.
Yani çok silik kendi düşüncesi olmayan her şeye tamam diyen birini bulması gerek. Ama o da onu bir yerden sonra sıkar. Yine sorun çıkaracak bir yer bulur.Aman kimse düşmez umarım bu hataya
Hahaha, parama yazık ya. Yoksa cidden yapılır. Ama ben kendim ve dostlarıma baklava ısmarladım onu sayabilir miyizTam işyerine bir kilo baklava gönderip "al ye aç köpek" notu yazdırmalık adam be.
Keşke salon kadını olmasaydık.
Haha çok yaratıcı fikirler çıkıyor ama İnan ona bile para harcamama değmez. Hele bir de Twitter’da neler neler yazmış hakkımda. Modern çingene demiş, kan emici sülük demişBaklavanın kilosu kaç lira olmuş.Değmez.Hani şu ker….tatlısı dedikleri tatlı varya halka tatlısı diye bilinen.Ucuz olan.O olur işte.Salon kadını imajını çizdirmeye değer.Hatta kutuda iki tane olsun.Alyans gibi durur.
İşte ancak bir insanla kötü olunca gerçek yüzünü görüyorsunuz.Umudu kalmayınca çirkefleşiyor.Haha çok yaratıcı fikirler çıkıyor ama İnan ona bile para harcamama değmez. Hele bir de Twitter’da neler neler yazmış hakkımda. Modern çingene demiş, kan emici sülük demiş
Hfhfhhxhhfhhxhdhhx birinin agzina z.cmam gerekirse sana sorcam önceSat hepsini, parasını ibana at. Hala bıdı bıdı ederse, senle mi uğraşıcam ayı, düş yakamdan yoksa seni ortalığa öyle bir reklam ederim ki bakir ölürsün diye carla engelle.
Adam düğünde pasta yerine baklava dağıtmak istemiş.Baklava olayı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?