Nişan Bozumu ve Takı İadesi Sorunu

Ne istiyosa ver kurtul. Cirkeflige bak iki yuzugun pesine dusen adamdan koca mi olur.
Evet bir de bana çingene, kan emici sülük diyor. Asıl kendisi 2 yüzüğün peşine düşen cimri hesapçının teki. Ailesi bile dedi alyansı biz de kabul etmeyiz kız kendi parasıyla aldı diye.

Aaaaaaa ne çirkeeeeeeeeffff bir aile bu böyle. Ben senin yerinde olsan onlara kaybettiğim alyansıda veririm ama lafımıda sokarım tabi ki.
Alyansı ailesi de almadı. Kız kendi parasıyla almış kabul edemeyiz dediler. Geri kalanı iade ettik. Oğullarının ne kadar çirkef olduğunu görsünler. Bir de bana diyor çingene diyor hesapçı cimri öküz.

Alyansı ailesi de almadı. Kız kendi parasıyla almış kabul edemeyiz dediler. Geri kalanı iade ettik. Oğullarının ne kadar çirkef olduğunu görsünler. Bir de bana diyor çingene diyor hesapçı cimri öküz.
İstediğini ver o çirkef adama lafınıda sok mutlaka. Ucuz biriymiş belli kurtulduğunada şükret.

Evet bir de bana çingene, kan emici sülük diyor. Asıl kendisi 2 yüzüğün peşine düşen cimri hesapçının teki. Ailesi bile dedi alyansı biz de kabul etmeyiz kız kendi parasıyla aldı diye.
Alyansı sat, tr*ndyoldan iki tane don al adresine yönlendir, g.tüne giysin.

Kendi paranla aldığın alyansa nasıl ortak çıkabiliyor canım ne münasebet ya? Ne kadar yüzsüz bir adammış iyi ki de atmışsın nişanı.

Onlar gelmiyorsa sen biriyle yolla ya da eski nişanlın evde yokken annenle beraber git sen götür. Kargo işi sıkıntı olabilir.

Verilmiş sadakanız varmış bu adamla evlenecek kadına yazık mutlaka size ulaşabileceği her yolu kapatın
Engelli her yerden zaten bir tek sms kalmıştı ordan ulaştı zaten. Arayıp mesaj attı 2 gün önce cevap bile vermedim şimdi sosyal medyadan arkamdan tweetler atıyormuş 😀 annesi bile senin gibi birini bir daha bulamaz diyor ailesi de farkında her şeyin, kızgınlar oğullarına. Artık kimin hayatını yakacaksa geçmiş olsun şimdiden

Kendi paranla aldığın alyansa nasıl ortak çıkabiliyor canım ne münasebet ya? Ne kadar yüzsüz bir adammış iyi ki de atmışsın nişanı.

Onlar gelmiyorsa sen biriyle yolla ya da eski nişanlın evde yokken annenle beraber git sen götür. Kargo işi sıkıntı olabilir.
Vermedim zaten alyansı, annesi de kabul etmemiş zaten kız kendi parasıyla almış ne münasebet demiş

Hanımlar merhaba. Belki hatırlayanlar vardır 3 hafta önce nişan attığımı yazmıştım foruma (pasta-baklava mevzusu) ve nişanda takılan 2 yüzük ve 1 kolyeyi kargoyla göndermiştim. Bilezik zaten takılmadı. Ailesi nişan atımını kabul etmediği için geri gönderdiler hediyeleri adresime. Sonra zaman geçince biz kararlı olduğumuzu defalarca söyleyince bu sefer nişanlım da ona aldıklarımızı adresime kargoyla yollamış. Şimdi onlar da tekrar kendi altınlarını istiyorlar. Nişanlımın annesiyle annem konuşmuş. Biz bazen evde olmuyoruz, teslim edilemez, geri döner diye, başına bir şey gelir diye ben sizin eve gelir alırım dedi. Hem nişan sandıkları bohçaları da var onları da alacak. Annem de tamam demiş. Eski nişanlım da şu an şehir dışında uzakta görev yapıyor. Tutturdu sen takıları gönder, evde biri olur mutlaka alır başına bir şey gelirse de beni ilgilendirmez, senin sorumluluğun. Gönderdim gelmedi numaralarını ben yemem tarzında çok çirkin şeyler söyledi. Zaten taktıkları 1 kolye 2 yüzük, bilezik bile yok. Ben niye böyle bir şey yapayım bozdursam 10 bin bile yapmıyor hepsi. Ailesi farklı konuşuyor, nişanlım farklı konuşuyor. Üstelik gönderdiğimde biz almadık bizim elimize geçmedik bile diyebilirler. O yüzden elden teslim etmek istemiştik.
Ayrıca nişan sürecinde ben bir kere alyansı kaybetmiştim. Onun yerine gittim kendi paramla alyans aldım. Nişanlım da bunu biliyor. Şimdi tutturmuş o alyansı da istiyorum. Banane kaybetmeseydin diyor. Çingene gibi böyle hesaplar yapma diyor.
Valla şaka gibi başıma gelenler. Kargoyla 2.kere göndersem güvenemiyorum kargo elimize geçmedi diyebilirler. Kendileri de bir türlü gelip almıyor. Ne yapabilirim bilmiyorum. Ayrıca alyansı vermeli miyim?
Sizin görüşlerinize ihtiyacım var. Çok şükür ayrılmakla ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha gördüm. Ne kadar hesapçı, paragöz bir insanmış eski nişanlım iyice belli etti.
Kizz sen hayir yap bence bundan kurtuldun diye coluk cocuk yetim öksüz sevindir

Vermedim zaten alyansı, annesi de kabul etmemiş zaten kız kendi parasıyla almış ne münasebet demiş
Yani bir alyans ne kadar edebilir ki? Tamam onun aldığını kaybedip kendi paranla 2.ye almışsın ama yinede ne bileyim ona kadar düşmesi saçma. Damat iyi olsa ailesi olmuyor,ailesi iyi olsa damat iyi olmuyor arkadaş.

Back