Öncelikle hakkında hayırlısı olsun, her işte bir hayır vardır diyerek güçlü olmalı,soğukkanlı şekilde hayatına devam etmelisin. Eğer içinde biriktirdiğin gözyaşların varsa içine atma otur ağla, öfkeliysen konuş rahatla ama bu dönem sakın uzun sürmesin. Anlattıklarına göre senin pencerenden nişanlının ailesine baktık. Ailesinin altında ezilen,saygı ve iradeyi birbirine karıştıran, sevgisini belli etmeyen belkide hayatının merkezine ailesini koymuş bir erkek gördük. Böyle ana kuzusu,adalet mekanizması gelişmemiş,tırsık olan,maddi olarak çok kazanabilir ama ayakları yere basmayan erkeklerden hayır gelmez. Hepimizin ailesi var. Sen aileni bırakarak anladığım kadarıyla şehir dışına onların yanına gidecektin. Ailesinin seni el üstünde tutması gerekirdi. Her neyse sana nacizane tavsiyelerim; karşına çıkan kişiyi bence test etmekten çekinme:) ufak,tuzak sorular olaylar yaratarak tepkilerini ölç. Bunun için flört dönemini biraz uzun tut. Flört sadece börtü böcek,mucuk mucuk değil kaliteli zaman geçirmek bana göre. Birbirinizin uyumlu olduğu konuları,neleri sevip sevmediğinizi iyi bilin. Örneğin en sevdiğin yemek nedir? hangi filmleri sever? fobileri nedir? bir çırpıda bunları söylüyorsanız aileleriniz sizin için değerli ama hayatının merkezinde sen varsan o erkek senin aradığın kişidir:) Birde kafanda sanal bir liste yap tabiki mükemmeli aramıyoruz ama örneğin benim nedir? komik olmalı hafif serseri, sahiplenmeli, konuşkan,kültürlü vb kriterler bitmez:) çevreden çok kendi sorularına kendin yanıt bul. Komşu,eş dost karşına çıkan kişiyle "aşk" yaşamayan kişiler onlar günlük ilişki deneyimlerini sana anlatabilirler. Duygusal yönünü, gün yüzüne çıkmamış değerlerini sen bulacaksın. Ay kendimi ilişki uzmanı gibi hissettim ama böyle vurdumduymaz hödö erkekleri görünce saydırmaya başlıyorum. Biz bayanlar baksanıza bir çiçeğe,ayakkabıya vb hemen yelkenler suya inerken onların şu düz mantıkları her şeyi mahvediyor. Birde saçma gelecek ama ben burç uyumuna inanılmaz inanıyorum:) Örneğin atıyorum ikizler burcu bir bayan ve oğlak erkeği ilişkisi beklentilerin karşılanmadığı,hüsranlık olabilir tabi ki ne diyoruz genellemeler doğru değildir:) Tekrar hakkında hayırlısı olsun kimseye kinde tutma,mantıklı düşün tamamen beynini resetle ve kaderin olan kişiyi bekle:)