Nişan Bozumu ve Takı İadesi Sorunu

Başka bahanesi de kalmadı iletişime geçmek için napacak acaba şimdi.
Arkadaşlarımın dediğine göre iki gündür sosyal medyada benim maddiyatçı olduğuma yönelik paylaşım yapıyormuş. Tabii direkt benim ismimi söylemiyor ama laf vurucu şeyler yazıyormuş 34 yaşında adam ya

Ne çektin bu şerefsizden ya ne biçim bi tip bu.
İşte nasıl bir tip olduğu cümlenizin içindeki sıfattan belli. Neyse ailesi bile anladı ne olduğunu. Giden aracı tüm mesajları ve hakaretlerini de ailesine gösterdi. İyi oldu. Bir de beni maddiyatçı göstermeye çalışıyordu.

İki yüzük bi kolyede canı vardı heralde, kaç gündür viyak viyak feryat figan, maddiyatı kadar konuşsun.

Kargoyla gönderirseniz elimize geçmedi içinde eksik şu var bu var diyebilirler.
Güvendiğiniz birine verin bizzat evlerine götürsünler verdiklerinizinde fotosunu çekin.
Gönderin yüzük falanda her şeyi..

Düğünde takılan altınlar ortak diyen adam mı?

Kargoyla gönderirseniz elimize geçmedi içinde eksik şu var bu var diyebilirler.
Güvendiğiniz birine verin bizzat evlerine götürsünler verdiklerinizinde fotosunu çekin.
Gönderin yüzük falanda her şeyi..
Dün öyle yaptık, aracı biri götürdü. Fotoğraf çekti teslim ederken de. Ailesine de anlatıldı gönderdiği mesajlar.

Geçmiş olsun Yerinde olsam noterden sıra alır orda teslim ederdim.
Ben internetten küpe almıştım sigortalı kargo gibi bişeyle geldi içinde tutanak vardı kargolara bu uygulamayı sorun birde iş için özel kurye kullanıyoruz özel çalışıyorlarmı hiç bilmiyorum kabul ederse açıp fotoğraflayıp imza ile teslim etsin

Nişanlın asıl çingeneliğin alasını yapan kişi, iyi ki ayrılmışsın gerçek yüzü nasıl da ortaya çıktı. Bence nişanlınla görüşme konuşma artık, engelle onu. Annesi gelsin alsın altınları, alyansı da verme.

Biz dün direkt elden teslim ettik verince de fotoğraf çektik ya. Noter işleri uzun ve pahalı oluyor.

Zaten kendisinde olan şeyleri bana yansıtma yapıyor hep. Bende aşağılık kompleksi var diyen kişi ayrıldıktan sonra bana aşağılık kompleksi var demiş. Zaten 1 ay oldu her yerden sildim arıyor mesaj atıyor cevap vermiyorum. Onun da hıncı var hiçbir şekilde ulaşamıyor ya, iyice sinir küpü oldu.
Altınları elden teslim ettik aracı ile, alyansı da vermedik zaten annesi de istemedi kız kendi parasıyla almış, niye versin demiş.

Bir avukatla görüşün teslim ettiğinize ve teslim aldıklarına dair imzalı kağıt olsun elinizde geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız evlenedebilirdiniz bu adamla :/

Ne istiyosa ver kurtul. Cirkeflige bak iki yuzugun pesine dusen adamdan koca mi olur.

Aaaaaaa ne çirkeeeeeeeeffff bir aile bu böyle. Ben senin yerinde olsan onlara kaybettiğim alyansıda veririm ama lafımıda sokarım tabi ki.

Bir avukatla görüşün teslim ettiğinize ve teslim aldıklarına dair imzalı kağıt olsun elinizde geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız evlenedebilirdiniz bu adamla :/
Elden teslim ettik, fotoğrafla birlikte. Ailesine oğullarının bu tavırları ve sözleri mesajları gösterildi. Bilsinler oğullarının ne olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…