- 17 Kasım 2022
- 2.192
- 3.879
- 63
- 30
- Konu Sahibi nightwish_black
-
Arkadaşlarımın dediğine göre iki gündür sosyal medyada benim maddiyatçı olduğuma yönelik paylaşım yapıyormuş. Tabii direkt benim ismimi söylemiyor ama laf vurucu şeyler yazıyormuş 34 yaşında adam yaBaşka bahanesi de kalmadı iletişime geçmek için napacak acaba şimdi.
İşte nasıl bir tip olduğu cümlenizin içindeki sıfattan belli. Neyse ailesi bile anladı ne olduğunu. Giden aracı tüm mesajları ve hakaretlerini de ailesine gösterdi. İyi oldu. Bir de beni maddiyatçı göstermeye çalışıyordu.Ne çektin bu şerefsizden ya ne biçim bi tip bu.
İki yüzük bi kolyede canı vardı heralde, kaç gündür viyak viyak feryat figan, maddiyatı kadar konuşsun.Arkadaşlarımın dediğine göre iki gündür sosyal medyada benim maddiyatçı olduğuma yönelik paylaşım yapıyormuş. Tabii direkt benim ismimi söylemiyor ama laf vurucu şeyler yazıyormuş 34 yaşında adam ya
Başka nerden erişeceğini vuracağını bilemediği için… ama geçti artık o günler, daha beni zerre kızdırıp üzemez :)İki yüzük bi kolyede canı vardı heralde, kaç gündür viyak viyak feryat figan, maddiyatı kadar konuşsun.
Düğünde takılan altınlar ortak diyen adam mı?Arkadaşlarımın dediğine göre iki gündür sosyal medyada benim maddiyatçı olduğuma yönelik paylaşım yapıyormuş. Tabii direkt benim ismimi söylemiyor ama laf vurucu şeyler yazıyormuş 34 yaşında adam ya
Allah razı olsun, ben de engelli şu an ama Twitter’da arkamdan sayıp döküyormuşAllah kurtarmış demeye geldim
Dün öyle yaptık, aracı biri götürdü. Fotoğraf çekti teslim ederken de. Ailesine de anlatıldı gönderdiği mesajlar.Kargoyla gönderirseniz elimize geçmedi içinde eksik şu var bu var diyebilirler.
Güvendiğiniz birine verin bizzat evlerine götürsünler verdiklerinizinde fotosunu çekin.
Gönderin yüzük falanda her şeyi..
Evet aynen oDüğünde takılan altınlar ortak diyen adam mı?
Aracı biri ile dün elden teslim ettik, teslim ederken de fotoğraf çektik.Altınları bozdurup parasını karşı tarafa EFT yapın
Nişanlın asıl çingeneliğin alasını yapan kişi, iyi ki ayrılmışsın gerçek yüzü nasıl da ortaya çıktı. Bence nişanlınla görüşme konuşma artık, engelle onu. Annesi gelsin alsın altınları, alyansı da verme.Hanımlar merhaba. Belki hatırlayanlar vardır 3 hafta önce nişan attığımı yazmıştım foruma (pasta-baklava mevzusu) ve nişanda takılan 2 yüzük ve 1 kolyeyi kargoyla göndermiştim. Bilezik zaten takılmadı. Ailesi nişan atımını kabul etmediği için geri gönderdiler hediyeleri adresime. Sonra zaman geçince biz kararlı olduğumuzu defalarca söyleyince bu sefer nişanlım da ona aldıklarımızı adresime kargoyla yollamış. Şimdi onlar da tekrar kendi altınlarını istiyorlar. Nişanlımın annesiyle annem konuşmuş. Biz bazen evde olmuyoruz, teslim edilemez, geri döner diye, başına bir şey gelir diye ben sizin eve gelir alırım dedi. Hem nişan sandıkları bohçaları da var onları da alacak. Annem de tamam demiş. Eski nişanlım da şu an şehir dışında uzakta görev yapıyor. Tutturdu sen takıları gönder, evde biri olur mutlaka alır başına bir şey gelirse de beni ilgilendirmez, senin sorumluluğun. Gönderdim gelmedi numaralarını ben yemem tarzında çok çirkin şeyler söyledi. Zaten taktıkları 1 kolye 2 yüzük, bilezik bile yok. Ben niye böyle bir şey yapayım bozdursam 10 bin bile yapmıyor hepsi. Ailesi farklı konuşuyor, nişanlım farklı konuşuyor. Üstelik gönderdiğimde biz almadık bizim elimize geçmedik bile diyebilirler. O yüzden elden teslim etmek istemiştik.
Ayrıca nişan sürecinde ben bir kere alyansı kaybetmiştim. Onun yerine gittim kendi paramla alyans aldım. Nişanlım da bunu biliyor. Şimdi tutturmuş o alyansı da istiyorum. Banane kaybetmeseydin diyor. Çingene gibi böyle hesaplar yapma diyor.
Valla şaka gibi başıma gelenler. Kargoyla 2.kere göndersem güvenemiyorum kargo elimize geçmedi diyebilirler. Kendileri de bir türlü gelip almıyor. Ne yapabilirim bilmiyorum. Ayrıca alyansı vermeli miyim?
Sizin görüşlerinize ihtiyacım var. Çok şükür ayrılmakla ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha gördüm. Ne kadar hesapçı, paragöz bir insanmış eski nişanlım iyice belli etti.
Biz dün direkt elden teslim ettik verince de fotoğraf çektik ya. Noter işleri uzun ve pahalı oluyor.Geçmiş olsun Yerinde olsam noterden sıra alır orda teslim ederdim.
Ben internetten küpe almıştım sigortalı kargo gibi bişeyle geldi içinde tutanak vardı kargolara bu uygulamayı sorun birde iş için özel kurye kullanıyoruz özel çalışıyorlarmı hiç bilmiyorum kabul ederse açıp fotoğraflayıp imza ile teslim etsin
Zaten kendisinde olan şeyleri bana yansıtma yapıyor hep. Bende aşağılık kompleksi var diyen kişi ayrıldıktan sonra bana aşağılık kompleksi var demiş. Zaten 1 ay oldu her yerden sildim arıyor mesaj atıyor cevap vermiyorum. Onun da hıncı var hiçbir şekilde ulaşamıyor ya, iyice sinir küpü oldu.Nişanlın asıl çingeneliğin alasını yapan kişi, iyi ki ayrılmışsın gerçek yüzü nasıl da ortaya çıktı. Bence nişanlınla görüşme konuşma artık, engelle onu. Annesi gelsin alsın altınları, alyansı da verme.
Ne istiyosa ver kurtul. Cirkeflige bak iki yuzugun pesine dusen adamdan koca mi olur.Hanımlar merhaba. Belki hatırlayanlar vardır 3 hafta önce nişan attığımı yazmıştım foruma (pasta-baklava mevzusu) ve nişanda takılan 2 yüzük ve 1 kolyeyi kargoyla göndermiştim. Bilezik zaten takılmadı. Ailesi nişan atımını kabul etmediği için geri gönderdiler hediyeleri adresime. Sonra zaman geçince biz kararlı olduğumuzu defalarca söyleyince bu sefer nişanlım da ona aldıklarımızı adresime kargoyla yollamış. Şimdi onlar da tekrar kendi altınlarını istiyorlar. Nişanlımın annesiyle annem konuşmuş. Biz bazen evde olmuyoruz, teslim edilemez, geri döner diye, başına bir şey gelir diye ben sizin eve gelir alırım dedi. Hem nişan sandıkları bohçaları da var onları da alacak. Annem de tamam demiş. Eski nişanlım da şu an şehir dışında uzakta görev yapıyor. Tutturdu sen takıları gönder, evde biri olur mutlaka alır başına bir şey gelirse de beni ilgilendirmez, senin sorumluluğun. Gönderdim gelmedi numaralarını ben yemem tarzında çok çirkin şeyler söyledi. Zaten taktıkları 1 kolye 2 yüzük, bilezik bile yok. Ben niye böyle bir şey yapayım bozdursam 10 bin bile yapmıyor hepsi. Ailesi farklı konuşuyor, nişanlım farklı konuşuyor. Üstelik gönderdiğimde biz almadık bizim elimize geçmedik bile diyebilirler. O yüzden elden teslim etmek istemiştik.
Ayrıca nişan sürecinde ben bir kere alyansı kaybetmiştim. Onun yerine gittim kendi paramla alyans aldım. Nişanlım da bunu biliyor. Şimdi tutturmuş o alyansı da istiyorum. Banane kaybetmeseydin diyor. Çingene gibi böyle hesaplar yapma diyor.
Valla şaka gibi başıma gelenler. Kargoyla 2.kere göndersem güvenemiyorum kargo elimize geçmedi diyebilirler. Kendileri de bir türlü gelip almıyor. Ne yapabilirim bilmiyorum. Ayrıca alyansı vermeli miyim?
Sizin görüşlerinize ihtiyacım var. Çok şükür ayrılmakla ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha gördüm. Ne kadar hesapçı, paragöz bir insanmış eski nişanlım iyice belli etti.
Aaaaaaa ne çirkeeeeeeeeffff bir aile bu böyle. Ben senin yerinde olsan onlara kaybettiğim alyansıda veririm ama lafımıda sokarım tabi ki.Hanımlar merhaba. Belki hatırlayanlar vardır 3 hafta önce nişan attığımı yazmıştım foruma (pasta-baklava mevzusu) ve nişanda takılan 2 yüzük ve 1 kolyeyi kargoyla göndermiştim. Bilezik zaten takılmadı. Ailesi nişan atımını kabul etmediği için geri gönderdiler hediyeleri adresime. Sonra zaman geçince biz kararlı olduğumuzu defalarca söyleyince bu sefer nişanlım da ona aldıklarımızı adresime kargoyla yollamış. Şimdi onlar da tekrar kendi altınlarını istiyorlar. Nişanlımın annesiyle annem konuşmuş. Biz bazen evde olmuyoruz, teslim edilemez, geri döner diye, başına bir şey gelir diye ben sizin eve gelir alırım dedi. Hem nişan sandıkları bohçaları da var onları da alacak. Annem de tamam demiş. Eski nişanlım da şu an şehir dışında uzakta görev yapıyor. Tutturdu sen takıları gönder, evde biri olur mutlaka alır başına bir şey gelirse de beni ilgilendirmez, senin sorumluluğun. Gönderdim gelmedi numaralarını ben yemem tarzında çok çirkin şeyler söyledi. Zaten taktıkları 1 kolye 2 yüzük, bilezik bile yok. Ben niye böyle bir şey yapayım bozdursam 10 bin bile yapmıyor hepsi. Ailesi farklı konuşuyor, nişanlım farklı konuşuyor. Üstelik gönderdiğimde biz almadık bizim elimize geçmedik bile diyebilirler. O yüzden elden teslim etmek istemiştik.
Elden teslim ettik, fotoğrafla birlikte. Ailesine oğullarının bu tavırları ve sözleri mesajları gösterildi. Bilsinler oğullarının ne olduğunu.Bir avukatla görüşün teslim ettiğinize ve teslim aldıklarına dair imzalı kağıt olsun elinizde geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız evlenedebilirdiniz bu adamla :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?