Nişan Bozumu ve Takı İadesi Sorunu

Yani diyor ki yaşım geçiyor, anam torun istiyor, memlekette 60 altın istiyorlar, son umudum sensin.
Gelmiş 35 yaşına zaten tavırları ergen gibi sosyal medyadan da tuhaf tuhaf şeyler yapıyor hiçbirini daha anlatmadım. Anlatsam kahkaha atarsınız. Bunu da yapan da hem öğretmen hem hukuk mezunu adam bir de. Görgü kültür çok ayrı şeyler.

Sen ortak arkadaşa ver ve bir daha muhatap olma seni öldürür bu herif sana iletilecek şekilde senaryo iletiyor. Şehir dışına git hatta

Çünkü kaldıkça sülük gibi yapıştılar annesi arıyor umut ediyor ısrar ediyor, eski nişanlım arıyor niye göndermiyorsun diyor. Birbirlerinden de haberleri yok. Kurtulmak istiyorum artık.

Sen anlamak mı istemiyorsun anlamıyorum. Birbirlerinden haberleri var bu insanlar aynı kafada. Kadının evine gidereceksin kapıyı çalıp suratına atabilirsin. Hep bir bahane, hep bir açıklama içindesin. Sana on kere anlattık hediyeleri gönder diye seni arar dedik.Aramaz dedin, hediyeleri almazlar bekletirler dedik yok. Şimdi de çözüm sunuluyor hala aynı devam. “Tamam sonra haklısın, dediklerin hepsi çıktı çıkıyor” diyorsun ama nato kafa nato mermer. Kurye net var teslim ediyorsun iletiyor. Kurye ile gider video çeker teslim aldığını çekersin bile. Ama ne olacak geri gönderirler. İstesen yüz kere kurtulurdun. Adamın okuluna müdürüne gönderebilirsin. Kocaman kaç yaşında insansın.

Ya da ya ortak birine bırakırsın anası gitsin alsın yoksa kız adam birine verecek dersin. İstesen çok yolu var. Okul müdürünü atar bu adamı ben şikayet edeceğim bununşa bir konuş diyebilirsin. Ama hala yok okuma yazmaları yok şöyle derler.

Adam anası bahane ile uğraşıyor sen de dünden razısın. Ne anlatsak yine bir bahane yine bir ama öyle böyle.

Sizin dediğiniz gibi yaptım ilk başta kargoya verdim. Geri postaladılar, biraz daha düşün diye. Sonra baktılar biz kararlıyız. Eski Nişanlım kendi hediyelerini gönderdi sonra. Annesi de biz gelir alırız dedi. Ama gelen giden yok. Eski Nişanlım da gönder diyor. Yarın bir aracı ile tamamen elden teslim edeceğiz. Fotoğraf da çekeceğiz ulaştığına dair. Bunlar her şeyi yapar dediğim gibi. Zaten eski nişanlım aradı mesaj attı ulaşamadı ulaşamayınca deliriyor. Hıncını almaya çalışıyor aklınca.

Sen ortak arkadaşa ver ve bir daha muhatap olma seni öldürür bu herif sana iletilecek şekilde senaryo iletiyor. Şehir dışına git hatta
İki tane deprem yaşandı ölümle burun buruna geldik hiç aramadi beni demiş gerçekten vazgeçmiş ki beni hiç aramadı demiş benim içinde kapandı bu konu artık demiş, artık bilmiyorum

İki tane deprem yaşandı ölümle burun buruna geldik hiç aramadi beni demiş gerçekten vazgeçmiş ki beni hiç aramadı demiş benim içinde kapandı bu konu artık demiş, artık bilmiyorum
Öyle dediklerine bakmayın zaman içinde seni hep bir şekilde yoklayacak.

Canim sana altinlari geri gonderen onlar, gelip alacagiz diyenler de onlar, senin sorumlulugun bitmis hiic tatli canini uzme.

Ex'in butun sulalesini engelle sana ulasamasin, annene/babana ulasan olursa da otomatik cevap gibi hep ayni cevabi versinler 'Altinlar bizde, dilediginiz zaman buyurun gelin alin'. Bu kadar bitti, madem onlarin mali olarak geliyorlar kiymetlidir zaten gerisini kendileri dusunsun.

Nerdeyse 1 aydır aynı şeyi söylüyoruz. Ne gelen var ne giden. Kaldıkça da sürekli arayıp ısrar ediyorlar. En son eski nişanlım kendi hediyelerini kargolamış ama şu an o şehir dışında. Şimdi ben tekrar kargoya versem evde bazen kimse olmuyor komşuya bırakırlar, ya da kargo şirketi firmaya götürür vs her türlü sıkıntı olur. Aracı biriyle iletmeyi düşünüyoruz.

Aman Allahım verilmiş sadakan varmış , bu adamla az kalsın körü körüne evlenecektin, ne yap et herseyini yolla ve iletişimi tamamen kes...

Hayatın kurtulmuş aksine , böyle adamların içinde Nihat Doğan ruhu yatıyor, krolar resmen , siz böyle birisi ile huzurlu falan olamazdınız kölelik yapmadıkça , bakın mutlu demiyorum huzurlu bile olamazsınız..

Aman Allahım verilmiş sadakan varmış , bu adamla az kalsın körü körüne evlenecektin, ne yap et herseyini yolla ve iletişimi tamamen kes...
Evet, bugün bir aracı ile tamamen gönderiyoruz. Yoksa dediğin gibi eski nişanlım ve ailesi yakamızdan düşmeyecek. Onlar burda kaldıkça kadın bir umut diye arıyor. Üstelik bir kere kargo ile göndermiş olmama rağmen, geri yolladılar. Eski nişanlım zaten çok kötü şeyler yazdı dün. 1 ay boyunca aradı mesaj attı ulaşamadı ya, onun acısını çıkarmaya çalıştı aklınca. Ona da dedim cidden her defasında şükrettiriyorsun verdiğim karara, iyi ki olmamış dedirtiyorsun dedim orada yine çıldırdı.

Kesinlikle, toplasan 10 aydır hayatımda. 28 yaşındayım işim gücüm var ne münasebet gençliğim gitmiş? Orada bile manipülasyon peşinde duygusal baskı yapıyor. Asıl evlenseydim mahvolacaktım. Bunlar kolay kolay boşanmazdı da…

Bırak Kudursun

Yok anacım ne boşanması, benim halam hala çekiyor yakasından düşmedi adam ...

Güncel: Aracı ile takılar tamamen verildi.

Gözünüz aydın.Güncellemeyi konunuzu düzenleyerek en başa ekleyin isterseniz; böylece konunuza girenler, yeni tavsiyeler yazmamış ve sonucu öğrenmiş olur.

Konunuz sonuçlandığı için, konu kapatma seçeneğini de kullanabilirsiniz. İnsanlar sonuçlanan bir konuya yorum yapmamış olur böylece.

Güncel: Aracı ile takılar tamamen verildi.

Gözünüz aydın.Güncellemeyi konunuzu düzenleyerek en başa ekleyin isterseniz; böylece konunuza girenler yeni tavsiyeler yazmamış ve sonucu öğrenmiş olur.

Konunuz sonuçlandığı için, konu kapatma seçeneğini de kullanabilirsiniz. İnsanlar sonuçlanan bir konuya yorum yapmamış olur böylece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…