- 17 Kasım 2022
- 2.192
- 3.879
- 63
- 30
- Konu Sahibi nightwish_black
-
Bileziği seti düğünde takacaktı. Nişanda bir kolye, 2 yüzük takıldı. Bir de tek taş var. O alyansı da ben düşürüp yenisini almıştım kendi paramla. Onu bile istiyor. Banane düşürmeseydin diyor iğrenç herif ya.Kavgasını ettiği de 2 yüzük bir kolye. Sanki ağırlığınca altını kaldı, g.tüm. Ziyneti kadar konuşsun.
K.çıkırık yüzüklerini ve kolyesini sat parasını aktar. Daha salça olursa bi güzel çemkir engelle. Öyle bi rezil ederim ki senle evlenecek tek kadın kalmaz, tohuma kaçarsın de. Ahahahahahahaahhsh.Aynen öyle, bende kaldıkça salça oluyor. Kurtulmam lazım bunlardan
Evet, aynen öyle. Zaten 3 haftadır ailesi arıyor, kendisi bir şeyler yapıyor hiç muhatap olmuyorum. Onun hıncını almaya çalışıyor. Ulaşamıyor ya deliriyor. Bir tek SMS kalmıştı bugün ordan yazmış. Artık o yol da kalmadı.
Evet zaten konuşmak için her türlü yolu denedi aradı açmadım mesaj attı cevap vermedim. Twitter’ı açık oradan duygusal göndermeler yapıyor aklı sıra. Ama geçmiş olsun artık her şey bitti. Bugünkü davranışında da ne kadar hesapçı kitapçı cimri biri olduğunu iyice anladımSiz bir kere göndermişsiniz, iade etmişler. Hiç yormayın kendinizi. Oturun evinizde. Siz tüm sülalesini engelleyin ama anneniz veya babanız engellemesin. Biri gelip alacaksa iletişim kuracak bir yol kalsın.
O şu anda "benim kadar muhteşem bir adam nasıl terkedilir" kafası yaşıyor. Çok iyi yaptınız...
Zaten kim çekecek bunu? Kendi çevresine biriyle evlenmek istese 60 tane cumhuriyet altını istiyorlarmışK.çıkırık yüzüklerini ve kolyesini sat parasını aktar. Daha salça olursa bi güzel çemkir engelle. Öyle bi rezil ederim ki senle evlenecek tek kadın kalmaz, tohuma kaçarsın de. Ahahahahahahaahhsh.
Kuryeyle gitti zaten ilk, aldılar sonra geri kargoladılar.Kuryeyle gönderirseniz almadık diyemezler.
Evet zaten konuşmak için her türlü yolu denedi aradı açmadım mesaj attı cevap vermedim. Twitter’ı açık oradan duygusal göndermeler yapıyor aklı sıra. Ama geçmiş olsun artık her şey bitti. Bugünkü davranışında da ne kadar hesapçı kitapçı cimri biri olduğunu iyice anladım
Teşekkür ederim.Ay sağlam güldüm twitterdan duygusal göndermeler yapmasına. Çok sevindim sizin için. Sağduyulu ve mantıklı bir insansınız. Umarım çok mutlu olursunuz bundan sonrasında.
Her defasında bana şükrettiriyorsun ne kadar doğru bir karar verdiğimi görüyorum dedim çıldırdı zatenKurtulduğuna dua et bence ben olsam direkt gider yüzlerine fırlatırdım
Onu da söyle; en kötü kaybolır toplasan 10 bin eder, onu da senden kurtalmanın hatrına yine veririm başım gözüm sadakası olsun allah kurtarmış beni diye.. şu laflara bakHanımlar merhaba. Belki hatırlayanlar vardır 3 hafta önce nişan attığımı yazmıştım foruma (pasta-baklava mevzusu) ve nişanda takılan 2 yüzük ve 1 kolyeyi kargoyla göndermiştim. Bilezik zaten takılmadı. Ailesi nişan atımını kabul etmediği için geri gönderdiler hediyeleri adresime. Sonra zaman geçince biz kararlı olduğumuzu defalarca söyleyince bu sefer nişanlım da ona aldıklarımızı adresime kargoyla yollamış. Şimdi onlar da tekrar kendi altınlarını istiyorlar. Nişanlımın annesiyle annem konuşmuş. Biz bazen evde olmuyoruz, teslim edilemez, geri döner diye, başına bir şey gelir diye ben sizin eve gelir alırım dedi. Hem nişan sandıkları bohçaları da var onları da alacak. Annem de tamam demiş. Eski nişanlım da şu an şehir dışında uzakta görev yapıyor. Tutturdu sen takıları gönder, evde biri olur mutlaka alır başına bir şey gelirse de beni ilgilendirmez, senin sorumluluğun. Gönderdim gelmedi numaralarını ben yemem tarzında çok çirkin şeyler söyledi. Zaten taktıkları 1 kolye 2 yüzük, bilezik bile yok. Ben niye böyle bir şey yapayım bozdursam 10 bin bile yapmıyor hepsi. Ailesi farklı konuşuyor, nişanlım farklı konuşuyor. Üstelik gönderdiğimde biz almadık bizim elimize geçmedik bile diyebilirler. O yüzden elden teslim etmek istemiştik.
Ayrıca nişan sürecinde ben bir kere alyansı kaybetmiştim. Onun yerine gittim kendi paramla alyans aldım. Nişanlım da bunu biliyor. Şimdi tutturmuş o alyansı da istiyorum. Banane kaybetmeseydin diyor. Çingene gibi böyle hesaplar yapma diyor.
Valla şaka gibi başıma gelenler. Kargoyla 2.kere göndersem güvenemiyorum kargo elimize geçmedi diyebilirler. Kendileri de bir türlü gelip almıyor. Ne yapabilirim bilmiyorum. Ayrıca alyansı vermeli miyim?
Sizin görüşlerinize ihtiyacım var. Çok şükür ayrılmakla ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha gördüm. Ne kadar hesapçı, paragöz bir insanmış eski nişanlım iyice belli etti.
İnanma öpecek.Teşekkür ederim.Şey yazmış “oturup geceden sabaha kadar birbirine bu kadar ihtiyacı olan iki insanın niye başaramadığını niye olmadığını konuşalım. İki yitip giden gençlik karşısında bir gecenin lafı olmaz.” Açıkçası ben kendi gençliğimin yitip gittiğini düşünmüyorum daha 28 yaşındayım ve bu kişi 1 yıl bile olmadı hayatıma gireli kurtuldum gözüyle bakıyorum. Bu bile manipülasyon…
Teşekkür ederim.Şey yazmış “oturup geceden sabaha kadar birbirine bu kadar ihtiyacı olan iki insanın niye başaramadığını niye olmadığını konuşalım. İki yitip giden gençlik karşısında bir gecenin lafı olmaz.” Açıkçası ben kendi gençliğimin yitip gittiğini düşünmüyorum daha 28 yaşındayım ve bu kişi 1 yıl bile olmadı hayatıma gireli kurtuldum gözüyle bakıyorum. Bu bile manipülasyon…
Aynen öyle, bozdursam 10 bin eder bir de onun malını yiyormuşum gibi muamele yapıyor ya. Komedi gerçekten. Sanki Sabancı da bana yat kat almış.Onu da söyle; en kötü kaybolır toplasan 10 bin eder, onu da senden kurtalmanın hatrına yine veririm başım gözüm sadakası olsun allah kurtarmış beni diye.. şu laflara bak
Yani diyor ki yaşım geçiyor, anam torun istiyor, memlekette 60 altın istiyorlar, son umudum sensin.Ay yok artık ya. Neden yitip geçmiş olsun gençliğiniz. En güzel günleriniz önünüzde. Çok istiyorsa bir tabak baklava yerken o kendi kendine konuşsun.
Aynen çok şükür işim gücüm sağlığım eğitimim yerinde. Yanlış bir tercih yaptım sadece, onu da çok uzun sürmeden fark edip ayırdım yolları. Şimdilik en sevdiğim tatlı baklavaAy yok artık ya. Neden yitip geçmiş olsun gençliğiniz. En güzel günleriniz önünüzde. Çok istiyorsa bir tabak baklava yerken o kendi kendine konuşsun.
Çünkü kaldıkça sülük gibi yapıştılar annesi arıyor umut ediyor ısrar ediyor, eski nişanlım arıyor niye göndermiyorsun diyor. Birbirlerinden de haberleri yok. Kurtulmak istiyorum artık.Siz niye göndermek için uğraşıyorsunuz ki onlar almak için paşa paşa uğraşacaklar
MiktirsinAslında tam da bunu istiyor adam.Daha çok yüzgöz olalım, öyle kolayca kurtulamasın, kabusları olayım istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?