Nişan Bozumu ve Takı İadesi Sorunu

Alyans vermelisin bence. O konuda haklı. Sonuçta onun tarafından alınmış biseydi.
Ayrıca ailesine teslim ederken biri videoya alsin. Canlı kanıtı, örneği.
Almadım deyip zeytinyağı gbi üste cikabikirler
Kesinlikle, şimdi kargoyu almazlar ya da aldık içi boş derler. En iyisi elden teslim edip fotoğraf video çekmek.

Ya o değil madem takıları alıp almadık diyebilecek potansiyele bir aile neden nişanlandınız? Ben ayaklarına bir şey götürmezdim şahsen . İstiyorlarsa gelip alsinlar aksi halde veririm kargoya alsınlar keyifleri bilir.
Nişan yaptığımızda bu huyunu bilmiyorduk tabii ki. Zaten nişandan sonra ortaya çıktı bazı şeyler. Görünce bunları ben ayrıldım. Şimdi arayıp ulaşamıyor ya deli oldu.

Hanımlar merhaba. Belki hatırlayanlar vardır 3 hafta önce nişan attığımı yazmıştım foruma (pasta-baklava mevzusu) ve nişanda takılan 2 yüzük ve 1 kolyeyi kargoyla göndermiştim. Bilezik zaten takılmadı. Ailesi nişan atımını kabul etmediği için geri gönderdiler hediyeleri adresime. Sonra zaman geçince biz kararlı olduğumuzu defalarca söyleyince bu sefer nişanlım da ona aldıklarımızı adresime kargoyla yollamış. Şimdi onlar da tekrar kendi altınlarını istiyorlar. Nişanlımın annesiyle annem konuşmuş. Biz bazen evde olmuyoruz, teslim edilemez, geri döner diye, başına bir şey gelir diye ben sizin eve gelir alırım dedi. Hem nişan sandıkları bohçaları da var onları da alacak. Annem de tamam demiş. Eski nişanlım da şu an şehir dışında uzakta görev yapıyor. Tutturdu sen takıları gönder, evde biri olur mutlaka alır başına bir şey gelirse de beni ilgilendirmez, senin sorumluluğun. Gönderdim gelmedi numaralarını ben yemem tarzında çok çirkin şeyler söyledi. Zaten taktıkları 1 kolye 2 yüzük, bilezik bile yok. Ben niye böyle bir şey yapayım bozdursam 10 bin bile yapmıyor hepsi. Ailesi farklı konuşuyor, nişanlım farklı konuşuyor. Üstelik gönderdiğimde biz almadık bizim elimize geçmedik bile diyebilirler. O yüzden elden teslim etmek istemiştik.
Ayrıca nişan sürecinde ben bir kere alyansı kaybetmiştim. Onun yerine gittim kendi paramla alyans aldım. Nişanlım da bunu biliyor. Şimdi tutturmuş o alyansı da istiyorum. Banane kaybetmeseydin diyor. Çingene gibi böyle hesaplar yapma diyor.
Valla şaka gibi başıma gelenler. Kargoyla 2.kere göndersem güvenemiyorum kargo elimize geçmedi diyebilirler. Kendileri de bir türlü gelip almıyor. Ne yapabilirim bilmiyorum. Ayrıca alyansı vermeli miyim?
Sizin görüşlerinize ihtiyacım var. Çok şükür ayrılmakla ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha gördüm. Ne kadar hesapçı, paragöz bir insanmış eski nişanlım iyice belli etti.
Uzak değilse git kendin ver!hatta suratlarına fırlat,yüzüğüde ver sadakam olsun de,çingeneler

düşerse düşsün siz yatırım danışmanı değilsiniz ki 2 3 altın altı üstü. bu kadar düşünüp muhabbetini yaparsanız karşıdaki de cidden değerli bir şey var sanır.
2-3 altın da değil. Bir altın kolye, 2 de pırlanta yüzük 😀 ben muhabbetini yapmıyorum zaten her yerden engelli numarasını açmıyorum. Bugün mesaj atıp kendi esip gürledi

Uzak değilse git kendin ver!hatta suratlarına fırlat,yüzüğüde ver sadakam olsun de,çingeneler
Ben de öyle düşünüyorum. Annesi istemiyor gerek yok biz alırız siz gelmeyin diyor. Oğlu şu an uzakta illa kargo ile gönderin diyor. Birbirlerinden haberleri de yok. Kadın oğlu adına özürler diliyor. 🤦‍♀️

Kesinlikle birisi gitsin elden versin fotoğraf çeksin çok çirkef tipler bunlar siz tedbiri alın bir daha size de ulaşamasınlar.
+100000
Göndermediniz kutu boş çıktı diyebilecek seviyesizlikte bir aile
En iyisi elden verip kutuyu açtırıp fotoğraf çekmek
Kusura bakmayın size güvenmiyoruz o yüzden fotoğraf çekiyoruz demek en güzel cevap olur onlara

+100000
Göndermediniz kutu boş çıktı diyebilecek seviyesizlikte bir aile
En iyisi elden verip kutuyu açtırıp fotoğraf çekmek
Kusura bakmayın size güvenmiyoruz o yüzden fotoğraf çekiyoruz demek en güzel cevap olur onlara
Evet aynen öyle. Oğullarının attığı mesajları da göstereceğiz ne biçim biri olduğunu onlar da görsün.

Hanımlar merhaba. Belki hatırlayanlar vardır 3 hafta önce nişan attığımı yazmıştım foruma (pasta-baklava mevzusu) ve nişanda takılan 2 yüzük ve 1 kolyeyi kargoyla göndermiştim. Bilezik zaten takılmadı. Ailesi nişan atımını kabul etmediği için geri gönderdiler hediyeleri adresime. Sonra zaman geçince biz kararlı olduğumuzu defalarca söyleyince bu sefer nişanlım da ona aldıklarımızı adresime kargoyla yollamış. Şimdi onlar da tekrar kendi altınlarını istiyorlar. Nişanlımın annesiyle annem konuşmuş. Biz bazen evde olmuyoruz, teslim edilemez, geri döner diye, başına bir şey gelir diye ben sizin eve gelir alırım dedi. Hem nişan sandıkları bohçaları da var onları da alacak. Annem de tamam demiş. Eski nişanlım da şu an şehir dışında uzakta görev yapıyor. Tutturdu sen takıları gönder, evde biri olur mutlaka alır başına bir şey gelirse de beni ilgilendirmez, senin sorumluluğun. Gönderdim gelmedi numaralarını ben yemem tarzında çok çirkin şeyler söyledi. Zaten taktıkları 1 kolye 2 yüzük, bilezik bile yok. Ben niye böyle bir şey yapayım bozdursam 10 bin bile yapmıyor hepsi. Ailesi farklı konuşuyor, nişanlım farklı konuşuyor. Üstelik gönderdiğimde biz almadık bizim elimize geçmedik bile diyebilirler. O yüzden elden teslim etmek istemiştik.
Ayrıca nişan sürecinde ben bir kere alyansı kaybetmiştim. Onun yerine gittim kendi paramla alyans aldım. Nişanlım da bunu biliyor. Şimdi tutturmuş o alyansı da istiyorum. Banane kaybetmeseydin diyor. Çingene gibi böyle hesaplar yapma diyor.
Valla şaka gibi başıma gelenler. Kargoyla 2.kere göndersem güvenemiyorum kargo elimize geçmedi diyebilirler. Kendileri de bir türlü gelip almıyor. Ne yapabilirim bilmiyorum. Ayrıca alyansı vermeli miyim?
Sizin görüşlerinize ihtiyacım var. Çok şükür ayrılmakla ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha gördüm. Ne kadar hesapçı, paragöz bir insanmış eski nişanlım iyice belli etti.

Oyun oynuyor sen de oyuna düşüyorsun. Kargocuya durumu anlatıp VIP kargo göndereceksin video çekip kargoyu teslim etmeden hazırlarsın anasına atarsın dersin teslim almadım yok boştu derseniz size dava açarım sonra da her yerden bloklayın telefonu değiştirin.

Kendi oğulları ailesi neyse o. Zaten sıkıntı vermek için ve daha fazla seninle muhatap olmak için bahane. Küfür etsen gider dava eder seni sırf yüz göz ol diye.

Bundan sonra kurtuldum sanma ölü gibi davranacak ve tehdit edeceksin gerekirse uzaklaştırma alırsın.

Ayrıca artık bu konulara yazmıyorum. Depremzede insanlar var türlü sıkıntılar var. Bu tarz insanlara laf anlatılmaz Can sıkmak için gök gürledi su kesildi senin yüzünden diyebilir. Allah daha büyük sıkıntı vermesin. Etiketlediğin için yazdım ama kesip attıracaksın muhatap olmayacaksın.

Ben olsam kapisina kadar bidaha götürmem. Kargo subesine gidin, kargonun iade edildiğine dair belgeyi çıktı olarak alin. Kargomuz iade edilmis, esyalariniz burada duruyor gelin alin diye karsi tarafin aile buyuklerinden birine mesaj atin, bu mesajida saklayın, silmeyin. Birdahada ugrasmayin bu iş icin.

Ben olsam kapisina kadar bidaha götürmem. Kargo subesine gidin, kargonun iade edildiğine dair belgeyi çıktı olarak alin. Kargomuz iade edilmis, esyalariniz burada duruyor gelin alin diye karsi tarafin aile buyuklerinden birine mesaj atin, bu mesajida saklayın, silmeyin. Birdahada ugrasmayin bu iş icin.
Kendisi orada yok. Ailesinin de okuma yazması yok yaşlı insanlar, yol yordam bilmezler gidip kargoya bırakılsa gidip alamazlar bile. O yüzden zaten kargo ile göndermek istemiyorum gidip alamazlar, elimize geçmedi derler. Kutu boş çıktı derler. O yüzden elden teslim etmek istiyorum ki konu kapansın.

Kendisi orada yok. Ailesinin de okuma yazması yok yaşlı insanlar, yol yordam bilmezler gidip kargoya bırakılsa gidip alamazlar bile. O yüzden zaten kargo ile göndermek istemiyorum gidip alamazlar, elimize geçmedi derler. Kutu boş çıktı derler. O yüzden elden teslim etmek istiyorum ki konu kapansın.

Ben zaten kargoyla gonderin demedim.
Baska biriyle mi karistirdiniz beni? Daha once kargoyla yollamissiniz ya evraklari ve esyalarla ilgili mesajlari saklayin. Olur da esyalarimiza el koydular diye sikayet ederlerse elinizde deliliniz olur. Şu saatten sonra kapilarina kadsr bisey götürmeyin. Gelip kendileri alsin.

Back