- 23 Ağustos 2012
- 50.128
- En iyi cevaplar
- 1
- 232.966
- 898
- Konu Sahibi nightwish_black
-
Ben olsam kapisina kadar bidaha götürmem. Kargo subesine gidin, kargonun iade edildiğine dair belgeyi çıktı olarak alin. Kargomuz iade edilmis, esyalariniz burada duruyor gelin alin diye karsi tarafin aile buyuklerinden birine mesaj atin, bu mesajida saklayın, silmeyin. Birdahada ugrasmayin bu iş icin.
Onlar duruyor zaten. Hatta teslim aldıklarına dair mesaj bile geldi. Ailesi gelip almıyor işte, kadın hala bir umut olur diye bekliyor. Ben de bir an evvel elden çıksın da tamamen bitsin diye bekliyorum.Ben zaten kargoyla gonderin demedim.
Baska biriyle mi karistirdiniz beni? Daha once kargoyla yollamissiniz ya evraklari ve esyalarla ilgili mesajlari saklayin. Olur da esyalarimiza el koydular diye sikayet ederlerse elinizde deliliniz olur. Şu saatten sonra kapilarina kadsr bisey götürmeyin. Gelip kendileri alsin.
Eşyalar bende kaldıkça olay bitmeyecek bunlarla ilişkimiz.Bence hepsini engelleyin, kargoydu margoydu ugrasmayin bile kapilarina gitmeyle de ugrasmayin madem istiyorlar takilari gelip kendileri alsinlar. Engelleyince para derdine dusup gelirler zaten emrak etmeyin. isim yok bu rezillerin pesinden mi kosucam, adam gibi gelsinler alsinlar almiyorlarsa da cehennem olsunlar.
Bence hepsini engelleyin, kargoydu margoydu ugrasmayin bile kapilarina gitmeyle de ugrasmayin madem istiyorlar takilari gelip kendileri alsinlar. Engelleyince para derdine dusup gelirler zaten emrak etmeyin. isim yok bu rezillerin pesinden mi kosucam, adam gibi gelsinler alsinlar almiyorlarsa da cehennem olsunlar.
Nişanı siz attıysanız takıları iade etmek durumundasınız yani adetler öyle.Hanımlar merhaba. Belki hatırlayanlar vardır 3 hafta önce nişan attığımı yazmıştım foruma (pasta-baklava mevzusu) ve nişanda takılan 2 yüzük ve 1 kolyeyi kargoyla göndermiştim. Bilezik zaten takılmadı. Ailesi nişan atımını kabul etmediği için geri gönderdiler hediyeleri adresime. Sonra zaman geçince biz kararlı olduğumuzu defalarca söyleyince bu sefer nişanlım da ona aldıklarımızı adresime kargoyla yollamış. Şimdi onlar da tekrar kendi altınlarını istiyorlar. Nişanlımın annesiyle annem konuşmuş. Biz bazen evde olmuyoruz, teslim edilemez, geri döner diye, başına bir şey gelir diye ben sizin eve gelir alırım dedi. Hem nişan sandıkları bohçaları da var onları da alacak. Annem de tamam demiş. Eski nişanlım da şu an şehir dışında uzakta görev yapıyor. Tutturdu sen takıları gönder, evde biri olur mutlaka alır başına bir şey gelirse de beni ilgilendirmez, senin sorumluluğun. Gönderdim gelmedi numaralarını ben yemem tarzında çok çirkin şeyler söyledi. Zaten taktıkları 1 kolye 2 yüzük, bilezik bile yok. Ben niye böyle bir şey yapayım bozdursam 10 bin bile yapmıyor hepsi. Ailesi farklı konuşuyor, nişanlım farklı konuşuyor. Üstelik gönderdiğimde biz almadık bizim elimize geçmedik bile diyebilirler. O yüzden elden teslim etmek istemiştik.
Ayrıca nişan sürecinde ben bir kere alyansı kaybetmiştim. Onun yerine gittim kendi paramla alyans aldım. Nişanlım da bunu biliyor. Şimdi tutturmuş o alyansı da istiyorum. Banane kaybetmeseydin diyor. Çingene gibi böyle hesaplar yapma diyor.
Valla şaka gibi başıma gelenler. Kargoyla 2.kere göndersem güvenemiyorum kargo elimize geçmedi diyebilirler. Kendileri de bir türlü gelip almıyor. Ne yapabilirim bilmiyorum. Ayrıca alyansı vermeli miyim?
Sizin görüşlerinize ihtiyacım var. Çok şükür ayrılmakla ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha gördüm. Ne kadar hesapçı, paragöz bir insanmış eski nişanlım iyice belli etti.
Çok uzak olmasa da farklı şehirler olduğu için bizzat gidip teslim etmedim kargoya vermiştim geri gönderdiler. Baktılar biz kararlıyız, biz gelir alırız arabamız var size zahmet olmasın dediler.Nişanı siz attıysanız takıları iade etmek durumundasınız yani adetler öyle.
Ailenden biri yada aracı biri gidip elden teslim yapmalı,bu şekilde oluyor.
Nişanlının söyledikleri de ayrıca çok itici,kurtulmuşsun valla sevin
Kurtulmussun evlenince daha beter oluyor paracilar .maas kartini alir vermez ailesine akitir kendi ailesine esine cocuguna harcamaz geneli böyle. Tok gözlü insani bulmak en muhimiHep para hesabı yapıyordu zaten. Nişanda bilezik bile takmayan sadece kolye takan insanlar bunlar. Üstelik gayet de maddi durumları yerinde. Oradan belliydi zaten tavırları.
Ayrildiysan hiç görüşme.Annen veya baban onlarla muhatap olsun.Numarasini engelle.Barismaya çabalıyor.Ne için ayrıldın bilemem.Hakkinizda hayırlısı olsun.Hanımlar merhaba. Belki hatırlayanlar vardır 3 hafta önce nişan attığımı yazmıştım foruma (pasta-baklava mevzusu) ve nişanda takılan 2 yüzük ve 1 kolyeyi kargoyla göndermiştim. Bilezik zaten takılmadı. Ailesi nişan atımını kabul etmediği için geri gönderdiler hediyeleri adresime. Sonra zaman geçince biz kararlı olduğumuzu defalarca söyleyince bu sefer nişanlım da ona aldıklarımızı adresime kargoyla yollamış. Şimdi onlar da tekrar kendi altınlarını istiyorlar. Nişanlımın annesiyle annem konuşmuş. Biz bazen evde olmuyoruz, teslim edilemez, geri döner diye, başına bir şey gelir diye ben sizin eve gelir alırım dedi. Hem nişan sandıkları bohçaları da var onları da alacak. Annem de tamam demiş. Eski nişanlım da şu an şehir dışında uzakta görev yapıyor. Tutturdu sen takıları gönder, evde biri olur mutlaka alır başına bir şey gelirse de beni ilgilendirmez, senin sorumluluğun. Gönderdim gelmedi numaralarını ben yemem tarzında çok çirkin şeyler söyledi. Zaten taktıkları 1 kolye 2 yüzük, bilezik bile yok. Ben niye böyle bir şey yapayım bozdursam 10 bin bile yapmıyor hepsi. Ailesi farklı konuşuyor, nişanlım farklı konuşuyor. Üstelik gönderdiğimde biz almadık bizim elimize geçmedik bile diyebilirler. O yüzden elden teslim etmek istemiştik.
Ayrıca nişan sürecinde ben bir kere alyansı kaybetmiştim. Onun yerine gittim kendi paramla alyans aldım. Nişanlım da bunu biliyor. Şimdi tutturmuş o alyansı da istiyorum. Banane kaybetmeseydin diyor. Çingene gibi böyle hesaplar yapma diyor.
Valla şaka gibi başıma gelenler. Kargoyla 2.kere göndersem güvenemiyorum kargo elimize geçmedi diyebilirler. Kendileri de bir türlü gelip almıyor. Ne yapabilirim bilmiyorum. Ayrıca alyansı vermeli miyim?
Sizin görüşlerinize ihtiyacım var. Çok şükür ayrılmakla ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha gördüm. Ne kadar hesapçı, paragöz bir insanmış eski nişanlım iyice belli etti.
Nişan sürecinde iyice tanımış oldum ve yol yakınken ayrıldım dediğiniz gibi çok şükür. Zaten eski konularda da yazmıştım düğün takıları da ortak olsun diyordu. Kurtuldum çok şükür.Kurtulmussun evlenince daha beter oluyor paracilar .maas kartini alir vermez ailesine akitir kendi ailesine esine cocuguna harcamaz geneli böyle. Tok gözlü insani bulmak en muhimi
Engelledim merak etmeyin. En son bir SMS kalmıştı, bugün oradan yazdı.
Gerisi senin problemin değil.Gönderdim, ayrılığılığı kabul etmedikleri için geri gönderdiler. Şimdi de kimse gelip almıyor.
Bir an evvel kurtulun siz de Allah yardımcınız olsun takıları kanıtlarla birlikte gönderin aldıklarına dair fotoğraf olsun.Bende nişan Atalı 1 ay oldu tektaş, beştaş, alyans hala bende gelip almadılar benim esyalarimda onlarda, ortak arkadaşıma vazgeçtim bende artık istemiyorum demiş ama hala eşyalar gidip gelmedi öyle duruyor, kimsenin kafasının içinde ne düşünüyorlar bilemiyorsun işte, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Aslında tam da bunu istiyor adam.Daha çok yüzgöz olalım, öyle kolayca kurtulamasın, kabusları olayım istiyor.Gerisi senin problemin değil.
Niye dert ediyorsun ki?
Altını başkasında kalan onlar.
Onların peşinden koşması lazım.
Ben kargoya vermiyorum. Çok isteyen gelir alır de engelle bitsin gitsin.
Sizin evde olduğunuz zaman anneniz teslim etsin Teslim ederken video çekin.Hic bir şeyleri kalmasın.Ailesinin tekrar diye bir cümleye başlar tesekkur edip yolcu edinHanımlar merhaba. Belki hatırlayanlar vardır 3 hafta önce nişan attığımı yazmıştım foruma (pasta-baklava mevzusu) ve nişanda takılan 2 yüzük ve 1 kolyeyi kargoyla göndermiştim. Bilezik zaten takılmadı. Ailesi nişan atımını kabul etmediği için geri gönderdiler hediyeleri adresime. Sonra zaman geçince biz kararlı olduğumuzu defalarca söyleyince bu sefer nişanlım da ona aldıklarımızı adresime kargoyla yollamış. Şimdi onlar da tekrar kendi altınlarını istiyorlar. Nişanlımın annesiyle annem konuşmuş. Biz bazen evde olmuyoruz, teslim edilemez, geri döner diye, başına bir şey gelir diye ben sizin eve gelir alırım dedi. Hem nişan sandıkları bohçaları da var onları da alacak. Annem de tamam demiş. Eski nişanlım da şu an şehir dışında uzakta görev yapıyor. Tutturdu sen takıları gönder, evde biri olur mutlaka alır başına bir şey gelirse de beni ilgilendirmez, senin sorumluluğun. Gönderdim gelmedi numaralarını ben yemem tarzında çok çirkin şeyler söyledi. Zaten taktıkları 1 kolye 2 yüzük, bilezik bile yok. Ben niye böyle bir şey yapayım bozdursam 10 bin bile yapmıyor hepsi. Ailesi farklı konuşuyor, nişanlım farklı konuşuyor. Üstelik gönderdiğimde biz almadık bizim elimize geçmedik bile diyebilirler. O yüzden elden teslim etmek istemiştik.
Evet, aynen öyle. Zaten 3 haftadır ailesi arıyor, kendisi bir şeyler yapıyor hiç muhatap olmuyorum. Onun hıncını almaya çalışıyor. Ulaşamıyor ya deliriyor. Bir tek SMS kalmıştı bugün ordan yazmış. Artık o yol da kalmadı.Şimdi iyice emin olmuşsunuzdur ayrılmakla en doğrusunu yaptığınıza. Ben çok iyi hatırlıyorum konunuzu. Adam öfke kontrolü olmayan, nerede nasıl konuşulacağını bilmeyen bir tipti. Ucuz kurtuldunuz.
Sanırım iletişim kanalı olarak sadece eft mesajı kaldı. İnternette görmüştüm. Adam her yerden engellendiği için kadına sürekli 3 lira 5 lira gönderip açıklama kısmına beddualar yazıyordu.
Altınlar bende kaldıkça salça oluyorlar, o yüzden verip kurtulmak istiyorum. Bende kaldıkça da kimse gelip almıyor.Gerisi senin problemin değil.
Niye dert ediyorsun ki?
Altını başkasında kalan onlar.
Onların peşinden koşması lazım.
Ben kargoya vermiyorum. Çok isteyen gelir alır de engelle bitsin gitsin.
İşte gelip almıyorlar sıkıntı o. Kargo yolluyorum geri geliyor. En son bir aracıya vereceğim gitsin evlerine versin. Verirken de foto video çeksin.Sizin evde olduğunuz zaman anneniz teslim etsin Teslim ederken video çekin.Hic bir şeyleri kalmasın.Ailesinin tekrar diye bir cümleye başlar tesekkur edip yolcu edin
Aynen öyle, bende kaldıkça salça oluyor. Kurtulmam lazım bunlardanAslında tam da bunu istiyor adam.Daha çok yüzgöz olalım, öyle kolayca kurtulamasın, kabusları olayım istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?