Nişan Bozumu ve Takı İadesi Sorunu

Kesinlikle, şimdi kargoyu almazlar ya da aldık içi boş derler. En iyisi elden teslim edip fotoğraf video çekmek.

Nişan yaptığımızda bu huyunu bilmiyorduk tabii ki. Zaten nişandan sonra ortaya çıktı bazı şeyler. Görünce bunları ben ayrıldım. Şimdi arayıp ulaşamıyor ya deli oldu.

Uzak değilse git kendin ver!hatta suratlarına fırlat,yüzüğüde ver sadakam olsun de,çingeneler

düşerse düşsün siz yatırım danışmanı değilsiniz ki 2 3 altın altı üstü. bu kadar düşünüp muhabbetini yaparsanız karşıdaki de cidden değerli bir şey var sanır.
2-3 altın da değil. Bir altın kolye, 2 de pırlanta yüzük ben muhabbetini yapmıyorum zaten her yerden engelli numarasını açmıyorum. Bugün mesaj atıp kendi esip gürledi

Uzak değilse git kendin ver!hatta suratlarına fırlat,yüzüğüde ver sadakam olsun de,çingeneler
Ben de öyle düşünüyorum. Annesi istemiyor gerek yok biz alırız siz gelmeyin diyor. Oğlu şu an uzakta illa kargo ile gönderin diyor. Birbirlerinden haberleri de yok. Kadın oğlu adına özürler diliyor.

Kesinlikle birisi gitsin elden versin fotoğraf çeksin çok çirkef tipler bunlar siz tedbiri alın bir daha size de ulaşamasınlar.
+100000
Göndermediniz kutu boş çıktı diyebilecek seviyesizlikte bir aile
En iyisi elden verip kutuyu açtırıp fotoğraf çekmek
Kusura bakmayın size güvenmiyoruz o yüzden fotoğraf çekiyoruz demek en güzel cevap olur onlara

Evet aynen öyle. Oğullarının attığı mesajları da göstereceğiz ne biçim biri olduğunu onlar da görsün.

Oyun oynuyor sen de oyuna düşüyorsun. Kargocuya durumu anlatıp VIP kargo göndereceksin video çekip kargoyu teslim etmeden hazırlarsın anasına atarsın dersin teslim almadım yok boştu derseniz size dava açarım sonra da her yerden bloklayın telefonu değiştirin.

Kendi oğulları ailesi neyse o. Zaten sıkıntı vermek için ve daha fazla seninle muhatap olmak için bahane. Küfür etsen gider dava eder seni sırf yüz göz ol diye.

Bundan sonra kurtuldum sanma ölü gibi davranacak ve tehdit edeceksin gerekirse uzaklaştırma alırsın.

Ayrıca artık bu konulara yazmıyorum. Depremzede insanlar var türlü sıkıntılar var. Bu tarz insanlara laf anlatılmaz Can sıkmak için gök gürledi su kesildi senin yüzünden diyebilir. Allah daha büyük sıkıntı vermesin. Etiketlediğin için yazdım ama kesip attıracaksın muhatap olmayacaksın.

Ben olsam kapisina kadar bidaha götürmem. Kargo subesine gidin, kargonun iade edildiğine dair belgeyi çıktı olarak alin. Kargomuz iade edilmis, esyalariniz burada duruyor gelin alin diye karsi tarafin aile buyuklerinden birine mesaj atin, bu mesajida saklayın, silmeyin. Birdahada ugrasmayin bu iş icin.

Kendisi orada yok. Ailesinin de okuma yazması yok yaşlı insanlar, yol yordam bilmezler gidip kargoya bırakılsa gidip alamazlar bile. O yüzden zaten kargo ile göndermek istemiyorum gidip alamazlar, elimize geçmedi derler. Kutu boş çıktı derler. O yüzden elden teslim etmek istiyorum ki konu kapansın.

Ben zaten kargoyla gonderin demedim.
Baska biriyle mi karistirdiniz beni? Daha once kargoyla yollamissiniz ya evraklari ve esyalarla ilgili mesajlari saklayin. Olur da esyalarimiza el koydular diye sikayet ederlerse elinizde deliliniz olur. Şu saatten sonra kapilarina kadsr bisey götürmeyin. Gelip kendileri alsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…