- 17 Kasım 2022
- 2.192
- 3.879
- 63
- 30
- Konu Sahibi nightwish_black
-
Terbiyesize bak. Kargoyla yollama tehlikeli zaten. Aileden birisi gitsin atsın kapılarına her şeyi. Ağızlarının payını versin dönsün. O zerzevatı da engelle telefonundan. Ne ailesiyle ne onunla hiçbiriniz iletişim kurmayın bir dahaHanımlar merhaba. Belki hatırlayanlar vardır 3 hafta önce nişan attığımı yazmıştım foruma (pasta-baklava mevzusu) ve nişanda takılan 2 yüzük ve 1 kolyeyi kargoyla göndermiştim. Bilezik zaten takılmadı. Ailesi nişan atımını kabul etmediği için geri gönderdiler hediyeleri adresime. Sonra zaman geçince biz kararlı olduğumuzu defalarca söyleyince bu sefer nişanlım da ona aldıklarımızı adresime kargoyla yollamış. Şimdi onlar da tekrar kendi altınlarını istiyorlar. Nişanlımın annesiyle annem konuşmuş. Biz bazen evde olmuyoruz, teslim edilemez, geri döner diye, başına bir şey gelir diye ben sizin eve gelir alırım dedi. Hem nişan sandıkları bohçaları da var onları da alacak. Annem de tamam demiş. Eski nişanlım da şu an şehir dışında uzakta görev yapıyor. Tutturdu sen takıları gönder, evde biri olur mutlaka alır başına bir şey gelirse de beni ilgilendirmez, senin sorumluluğun. Gönderdim gelmedi numaralarını ben yemem tarzında çok çirkin şeyler söyledi. Zaten taktıkları 1 kolye 2 yüzük, bilezik bile yok. Ben niye böyle bir şey yapayım bozdursam 10 bin bile yapmıyor hepsi. Ailesi farklı konuşuyor, nişanlım farklı konuşuyor. Üstelik gönderdiğimde biz almadık bizim elimize geçmedik bile diyebilirler. O yüzden elden teslim etmek istemiştik.
Ayrıca nişan sürecinde ben bir kere alyansı kaybetmiştim. Onun yerine gittim kendi paramla alyans aldım. Nişanlım da bunu biliyor. Şimdi tutturmuş o alyansı da istiyorum. Banane kaybetmeseydin diyor. Çingene gibi böyle hesaplar yapma diyor.
Valla şaka gibi başıma gelenler. Kargoyla 2.kere göndersem güvenemiyorum kargo elimize geçmedi diyebilirler. Kendileri de bir türlü gelip almıyor. Ne yapabilirim bilmiyorum. Ayrıca alyansı vermeli miyim?
Sizin görüşlerinize ihtiyacım var. Çok şükür ayrılmakla ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha gördüm. Ne kadar hesapçı, paragöz bir insanmış eski nişanlım iyice belli etti.
Hanımlar merhaba. Belki hatırlayanlar vardır 3 hafta önce nişan attığımı yazmıştım foruma (pasta-baklava mevzusu) ve nişanda takılan 2 yüzük ve 1 kolyeyi kargoyla göndermiştim. Bilezik zaten takılmadı. Ailesi nişan atımını kabul etmediği için geri gönderdiler hediyeleri adresime. Sonra zaman geçince biz kararlı olduğumuzu defalarca söyleyince bu sefer nişanlım da ona aldıklarımızı adresime kargoyla yollamış. Şimdi onlar da tekrar kendi altınlarını istiyorlar. Nişanlımın annesiyle annem konuşmuş. Biz bazen evde olmuyoruz, teslim edilemez, geri döner diye, başına bir şey gelir diye ben sizin eve gelir alırım dedi. Hem nişan sandıkları bohçaları da var onları da alacak. Annem de tamam demiş. Eski nişanlım da şu an şehir dışında uzakta görev yapıyor. Tutturdu sen takıları gönder, evde biri olur mutlaka alır başına bir şey gelirse de beni ilgilendirmez, senin sorumluluğun. Gönderdim gelmedi numaralarını ben yemem tarzında çok çirkin şeyler söyledi. Zaten taktıkları 1 kolye 2 yüzük, bilezik bile yok. Ben niye böyle bir şey yapayım bozdursam 10 bin bile yapmıyor hepsi. Ailesi farklı konuşuyor, nişanlım farklı konuşuyor. Üstelik gönderdiğimde biz almadık bizim elimize geçmedik bile diyebilirler. O yüzden elden teslim etmek istemiştik.
Ayrıca nişan sürecinde ben bir kere alyansı kaybetmiştim. Onun yerine gittim kendi paramla alyans aldım. Nişanlım da bunu biliyor. Şimdi tutturmuş o alyansı da istiyorum. Banane kaybetmeseydin diyor. Çingene gibi böyle hesaplar yapma diyor.
Valla şaka gibi başıma gelenler. Kargoyla 2.kere göndersem güvenemiyorum kargo elimize geçmedi diyebilirler. Kendileri de bir türlü gelip almıyor. Ne yapabilirim bilmiyorum. Ayrıca alyansı vermeli miyim?
Sizin görüşlerinize ihtiyacım var. Çok şükür ayrılmakla ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha gördüm. Ne kadar hesapçı, paragöz bir insanmış eski nişanlım iyice belli etti.
Biz de böyle düşündük. Elden verelim fotoğrafını çekelim kanıt için. Aynen ne kadar iğrenç bir insan. Ben ona geri dönmedim, aradı açmadım, mesaj attı açmadım. Annesi kaç kere aradı kabul etmedik ya onun hırsını almaya çalışıyor aklınca.Bak ne isabet olmuş nişanı atman. Bir de bu çirkef sulaleye benzeyen çocuklar yapacaktin, düşünsene
Aynı şehirdeyseniz erkek bir yakın akrabana söyle, gitsin kargo gibi elden teslim etsin, verirken de fotoğraf çeksin kanıt icin
Zaten evlenince takılar,altınlar ortak demişti.Belliydi paragöz olduğu.Hepsini verin o alyansı da.Kargoyla alıcı ödemeli gönderin.Ne yaparlarsa yapsınlar.Ne kadar hesapçı, paragöz bir insanmış eski nişanlım iyice belli etti.
Hep para hesabı yapıyordu zaten. Nişanda bilezik bile takmayan sadece kolye takan insanlar bunlar. Üstelik gayet de maddi durumları yerinde. Oradan belliydi zaten tavırları.Ver gitsin verriken sadakam olsun de. Insanlarin yüzü böyle cikiyor para yerine gelir bosver ettiklerini bulurlar. Ayy hic sevmem para hesabi yapani
Kargo ile vermek istemiyorum. Bu sefer biz teslim almadık elimize geçmedi derler. Açtık içi boş çıktı derler her şeyi yaparlar.Zaten evlenince takılar,altınlar ortak demişti.Belliydi paragöz olduğu.Hepsini verin o alyansı da.Kargoyla alıcı ödemeli gönderin.Ne yaparlarsa yapsınlar.
Evet çok şükür. Annesi geleceğim dedi ama 1 haftadır gelmiyor ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım.Allah kurtarmış sizi. Madem annesi gelecek o zaman vermek daha mantıklı. Ailesine eski nişanlınızın söylediklerini de iletin lütfen.
Kargoda sorun olmaz zaten. Ama bunlar almadık elimize geçmedi içi boş çıktı diyecek insanlar.Kargoda sorun olmadı.Ben böyle değerli bir şey göndermiştim.
Hiç eski nişanlınızın akrabası,arkadaşı,eşi dostu yok mu?Onlardan birini arayın gelip alsın.Veya siz onun bir tanıdığına bırakın.Kargo ile vermek istemiyorum. Bu sefer biz teslim almadık elimize geçmedi derler. Açtık içi boş çıktı derler her şeyi yaparlar.
Var, dayısı var üstelik bu tarafa geliyor hatta annesi ben kardeşimle gelip alacağım dedi ama gelen giden yok. Şimdi annesini arıyoruz o da açmıyor .Nişanlım da oradan kargoya gönder beni ilgilendirmez diyor.Hiç eski nişanlınızın akrabası,arkadaşı,eşi dostu yok mu?Onlardan birini arayın gelip alsın.Veya siz onun bir tanıdığına bırakın.
Dayısını arasanız.Kargoyla gönderirseniz lütfen karşı taraf ödemeli gönderin.Var, dayısı var üstelik bu tarafa geliyor hatta annesi ben kardeşimle gelip alacağım dedi ama gelen giden yok. Şimdi annesini arıyoruz o da açmıyor .Nişanlım da oradan kargoya gönder beni ilgilendirmez diyor.
Kargo ile göndermeyeceğim ama dayısı aramayı düşünüyoruz evet. Çünkü anne ile hiç iletişim kurulmuyor.Dayısını arasanız.Kargoyla gönderirseniz lütfen karşı taraf ödemeli gönderin.
Engelledim merak etmeyin. En son bir SMS kalmıştı, bugün oradan yazdı.Bence eski nişanlınızı engelleyin.Sizi sıkboğaz edemesin.O zaman annesiyle dayısı gelir alırlar eşyaları.Siz de evde olmayın onlar geldiğinde.
Ordan da engellerseniz mal peşine düşerler,o korkuyla gelirler.Engelledim merak etmeyin. En son bir SMS kalmıştı, bugün oradan yazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?