ebuu Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2011 80 0 36 İstanbul 9 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ebuu #1 Merhaba kızlar. önümüzde ki alarda nişan yapıcaz.(heniz karar veremedikleri için =)) kısmetse Mayıs ayında düşünüyorum.kendimce alınıcak listesi yaptım kafamda eksiğim varsa bilgilendirirseniz sevinirim. *Kaban *Spor ayakkabı *Takım elbise *Klasik ayakkabı *Çorap-iç çamaşırı *Havlu- seccade-takke-tespih *Cüzdan-kemer *Bakım seti *Terlik *Saat
Merhaba kızlar. önümüzde ki alarda nişan yapıcaz.(heniz karar veremedikleri için =)) kısmetse Mayıs ayında düşünüyorum.kendimce alınıcak listesi yaptım kafamda eksiğim varsa bilgilendirirseniz sevinirim. *Kaban *Spor ayakkabı *Takım elbise *Klasik ayakkabı *Çorap-iç çamaşırı *Havlu- seccade-takke-tespih *Cüzdan-kemer *Bakım seti *Terlik *Saat
K karbeyazim Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2011 45 0 86 Gaziantep 10 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ebuu #2 Canım bir de pijama takımı olacak. Kol düğmesi ve kazakta olabilir. Bunlara da sen karar ver :)
ebuu Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2011 80 0 36 İstanbul 10 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ebuu #3 teşekkür ederim canım onlarıda ekledim=)
prensesasik Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2009 1.214 8 158 15 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ebuu #4 kaban-spor ayakkabu gereksiz.. ayrıca bohça seti satılıyor havlusu yok bohça bezi fln o setten lazım. birde traş makinesi.. ayrıca gecelik ve röbdoşambr
kaban-spor ayakkabu gereksiz.. ayrıca bohça seti satılıyor havlusu yok bohça bezi fln o setten lazım. birde traş makinesi.. ayrıca gecelik ve röbdoşambr