Nişan nişan bohçası..

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bende bilmiorum ama mantıken düşünülürse
iç çamaşırlarını düğünden önce giymenin ne anlamı var
ama elbise ayakkabı gibi şeyler giyilebilir gibi geliyo bilemedim :)
yokmu bilen kızlar

kıyafetler özel günlerde akraba ziyaretlerinde giyiliomuş
normaldede giyilebilir bence
ama iç çamaşırı kalsın evlenince siftahını yapmak daha ii kaydirigubbakcemile3

düğünden önce alınan kıyafetler ayakkabı çanta vs eşyalar kullanılır ama iç çamaşır kozmetik makyaj ürünleri vs. hiç açılmadan çeyize konulur

Son düzenleme:
benimde nişan bohçam yarın geliyor
diğer haftasonuda nişanım var
kullanıp kullanmıcamı bende bilmiyorum ama büyük ihtimal kullanmam
kıyamam

yarın akşam gelicek pazartesi salıya koyarım
çalışıyorum akşamları çekip koyabilirim ancak

bende dügünden sonra diye biliyorum canımmm allah mesut etsin şimdidennnopuyorumnanaktan

KIZMA KOYARIM :))
çok heycanlıyım gerginim nişanıma 7 gün kaldı ((
şuan bohça düşüneceğim en son şey
bi yandan nikah günü almaya çalışıoruz :S

Ayakkabı,çanta aldıkları kıyafeti ve makyaj malzemelerimi kullanıyorum ben he birde geceliğin altına giyilenden hariç 2 çift ev terliği almışları topuklu onları giyiyorum bir yere gittiğimizde :)

bişey sorucam nişan bohçası adetinde erkekten gelen bohça içerisine kızın kardeşlerine de hediyeler konurmu? ve zorunlumudur?

bişey sorucam nişan bohçası adetinde erkekten gelen bohça içerisine kızın kardeşlerine de hediyeler konurmu? ve zorunlumudur?

Eğer yapmak isterseniz siz onların onlarda sizin aile fertlerine bohça yapabilir herhangi bir zorunluluğu yok..
Biz nişanda yapılmamasını istedik düğünde yapılacak..

ben makyaj malzemelerini kullandım 2 sene nişanlılık süresi olduğu için geri kalan hiçbirşeye dokunmadım

Son düzenleme:
tatlım aynı dertten bende muzdaribim dugunume 6 ay var, bana gelen makyaj malzemelernı kullanmak ıstıyorum bıyandanda kıyamıyorum sankı bıdaha alınmıcak sankı bıdaha aynından bulunmaz gıbı gelıo,kendım kat be kat daha pahalılarını kullanırdım ama bunlar daha önemlı gelıo gozume :)

kizlar size alinan makyaj malzemesi olsun kiyafetler olsun kendiniz berabermi cikip aldiniz. yoksa onlar size istedikelrinimi aldi? yani sonucta bilmezlerki zevkimizi..n asil oluyor bu isler.. bende erkek tarafina birseylr almak istiyorum kullanabilcekleri birsey.. ama onlarada benim zevkim hosuma gitmezse nolucak.. ya zor bu bohca isi, birde bu bohca isi sadece nisandami oluyor kinada olmuyormu ? yoksa ikisindedemi oluyor ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…