Nişan nişan bohçası..

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Bunun kuralı olmaz ki, canınız nasıl istiyorsa öyle yapın gitsin kızlar... İsterseniz düğünden sonra, isterseniz bohçanızı alır almaz kullanın ne farkeder. Önemli olan sizin mutlu olmanız, bu kadar düşünmeye gerek yok bence. Ben nişanda gelen bohçadaki pek çok şeyi hemen kullanmaya başlamıştım, evlendiğimde bohçada gelen parfümler, makyaj malzemeleri çoktan bitmişti bile :1: Boşverin ya, ne olacak ki hemen kullansanız? :1:

kizlar bende yavas yavas nisan bohcasini hazirlamayi düsünüyorum liste yaptim kendimce yardimci olursaniz sevinirim ben yurt disinda yasiyorum simdi gelin avrupadan geldi ne getirdi diye soracaklar o yüzden burda ki markalardan almam daha uygun olur heralde degilmi yoksa yine bi kac biseyi türkiyeden mi alsam ne dersiniz?

annem bana hiçbirini kullandırmamıştı insanlık hali herşey olabilir geri verilebilir diye.
bikaç makyaj malzemesi kullanmıştım o kadar. zaten 4 ay nişanlı kaldım sonra evlendim.

Nişan alışverişinde alınanlar düğünden sonra kullanılır ancak uzun ara varsa makyaj malzemelerini kullanırsın yerine yenilerini alırsın olur biter

Back