Nisan Bebekleri ve Cicileri

çok teşekkür ederiz teyzoşlarııı sizinkilerde süeprr zaten hep kızm olmasını isterdim cicilibicili giydireyim diyee olduğu kadar oğluşumu dasüslüyorumm

Deniz çok güzel Elanın bayramlıkları.Canımbenim çok şeker olacak onların içinde.Tuğba'ya katılıyorum kıyafetler üstündeyken de foto istiyoruz.
Çağan Tuna'nın ve Ömer'in bayramlıklarını da çok güzel.Ben oğluma henüz birşey almadım.Sizden kopya çekerim artık:)

saol cnm çok teşekkürler giysin bakaklım koymaya çalışıcam resmini
ömerde güle güle giysin cicilerini zemuszemus

çok güzeller gülşen hele ayakkabılara bayıldım çok yakışacak idile güle güle giysin..

ıdilin kombinelerini yesinler,çok şık olacak bayramda Gülşen,iyi günlerde giysin inşallah.

idilimin kıyafetleri çok güzeel bugün doktordan sonra alışveriş yapıcam pamuğuma valla daha bi heveslendirdi beni idilin kıyafetleri..
oğluşlarımızın kıyafetleri de şahane küçük adam olacaklar maşallah hepsine

bunlarda elanın bayramlıkları :))
http://i0909.hizliresim.com/2009/9/15/3395.jpg
http://i0909.hizliresim.com/2009/9/15/3406.jpg
çorabın poposuna dikkat çekerim zemuszemus

bunlar da bizim cicilerrr

:lepipuyorumnanaktan

bizim ilk kombine bayramlığımız

bunlarda 2.kombine

soğuk olursa montumu
kızlar hepsi birbirnden güsel güle güle giysnler fıstklarnzzz

bunlar da bizim cicilerrr

:lepipuyorumnanaktan

CANIM ÇOK GÜZELLER GÜLE GÜLE GİYSİN OLUŞUN ÖZELLİKLE YEŞİLLİ TAKIMA BAYILDIM ....

BUNLARDA ÖMERİMİN BAYRAMLIKLARI TEYZELERİ

ARKASINDAKİ YAZISINI SEVSİNLER PEK Bİ YAKIŞIKLI OLUCAK GİYİNMİŞ RESİMLERİNİ BEKLİYORUZ ANNESİ

bizim ilk kombine bayramlığımız

bunlarda 2.kombine

soğuk olursa montumuz

gülşrn gulr gulr giysin idil hanım ciciclerini

OYYY MİNİK İDİLİM KİM BİLİR NASIL YAKIŞCAK GÜLŞEN ÖZELLİKLE PEMBE ELBİSE 10 NUMARA ÇOK BEĞENDİM GÜLE GÜLE GİYSİN ....

saolun teyzeleri hepsi çok tatlı helede kızların kıyafetlere bayıldımmmm 3 erkekten sonra malum alışveriş mağzalarında hala gözüm kız kıyafetlerindeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…