Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kizlar bu ay ovulasyonla gebelik planlayanlar varmi kimin nezaman bat ?
Merhaba canm bende ovulasyon ile gebelik planliyorum bat belli olmuyor pco olduğum icin ovulasyon test fotografimi atamadm nasil atiliyor ki insallah guzel sonuclar aliriz❤merhaba kizlar bu ay ovulasyonla gebelik planlayanlar varmi kimin nezaman bat ?
Bugünü değerlendir moakkakBugun sabah ve aksam testlerim yumurtlamayi gordum bugun ilk defa t cizgisi bu kadar koyu cikti sanirim yedigim corekotu bal tarcin macunundan kaynakli bakalim bat 8nisan sabirsizlikla bekliyorum
Mesaj yazdığımiz kısmın hemen altında dosya ekle var orayı tıklayip fotrafi yukleMerhaba canm bende ovulasyon ile gebelik planliyorum bat belli olmuyor pco olduğum icin ovulasyon test fotografimi atamadm nasil atiliyor ki insallah guzel sonuclar aliriz❤
Degerlendirin canm hadi hayirlisi insallah❤Bugun sabah ve aksam testlerim yumurtlamayi gordum bugun ilk defa t cizgisi bu kadar koyu cikti sanirim yedigim corekotu bal tarcin macunundan kaynakli bakalim bat 8nisan sabirsizlikla bekliyorum
Tikladim ona ama hic birşey açılmadı canm yaMesaj yazdığımiz kısmın hemen altında dosya ekle var orayı tıklayip fotrafi yukle
Dosya ekle tıkladığında zaten direk fotiraflar karşına çıkmalı ve ordan seçip cevaplayi tikkaTikladim ona ama hic birşey açılmadı canm ya
Yok canm malesf cikmiyor tikliyorum karsima hic birşey cikmiyor zaten profl fotografi falanda koyamyorm garip yaniDosya ekle tıkladığında zaten direk fotiraflar karşına çıkmalı ve ordan seçip cevaplayi tikka
Yok canm malesf cikmiyor tikliyorum karsima hic birşey cikmiyor zaten profl fotografi falanda koyamyorm garip yani
Uygulamadan olmuyor chrome veya normal internet uzerinden giris yaparsaniz yukleyebilirsinizTikladim ona ama hic birşey açılmadı canm ya
Olmuyor canm ya cok sagol sende cok ugrastin amaDosya ekle burayı tiklamalisin
Aa siferimi kesin unutmusumdr bir cikarsam eyvah sagol canm birde onu deneyeym bariUygulamadan olmuyor chrome veya normal internet uzerinden giris yaparsaniz yukleyebilirsiniz
Rabbim hepimize nasip etsin insallah 1 gun aramiz var insallah guzel haberi aliriz hepimizBende bugün yumurtluyorum yarin catlar sanirim bat 7 Nisan normalde bakalim neler olacak
Rabbim hepimize nasip etsin insallah 1 gun aramiz var insallah guzel haberi aliriz hepimiz
Hemde nasill 13 gun geçmez bana bugundem sonra hergun belirti ararim artikInsallah hepimiz güzel haberler alırız heyecanlı oluyo beklemek
Hemde nasill 13 gun geçmez bana bugundem sonra hergun belirti ararim artik