- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.132
- 598
Ay evet yaaa, bugün onu düşündüm. Acaba ne zaman test yapsam dedim. Pazara kadar sabredersem iyidirHadi bakalım güzel haberler verirsin inşallah az kalmış test gününe 5 6 güne belli olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet yaaa, bugün onu düşündüm. Acaba ne zaman test yapsam dedim. Pazara kadar sabredersem iyidirHadi bakalım güzel haberler verirsin inşallah az kalmış test gününe 5 6 güne belli olur![]()
Bugün pik günün canım yumurtlamışsın, bugün ve yarını değerlendirmeye çalışMerhaba arkadaşlar
Test yapmaya ilk defa bu ay başladım
Bugün sonuç böyle oldu
Adetimin 19. Gününe denk geldi
Ay bu konuda kendini dizginlemek çok zor ben daha bugün yumurtlama gördüm kafam saatlerdir gebelik testinde dayanabilirsem bir mayısta adet günüm ozaman yapayım diyorum ama sanmam 12gün sonra gözümü açar açmaz teste koşarımAy evet yaaa, bugün onu düşündüm. Acaba ne zaman test yapsam dedim. Pazara kadar sabredersem iyidirdayanamayıp sabah da yapabilirim, kendimi dizginlemeye çalışacağım. Ben bu ay eski adı preseed yeni adı babystart olan sperm dostu jel aldım. Kadın ve erkekte hiçbir sebep olmamasına rağmen açıklanamayan kısırlıkta kullanıldığında spermin yumurtaya ulaşmasına yardımcıymış.
Onun erken gebelik testi var elimde. Adetten 10 gün öncesindeki gebeliği gösterdiğini iddia ediyor, o yüzden zor duruyorum
![]()
O zaman pazar yap bence inşallah çift çizgiler görürüz hep beraber ☺Ay evet yaaa, bugün onu düşündüm. Acaba ne zaman test yapsam dedim. Pazara kadar sabredersem iyidirdayanamayıp sabah da yapabilirim, kendimi dizginlemeye çalışacağım. Ben bu ay eski adı preseed yeni adı babystart olan sperm dostu jel aldım. Kadın ve erkekte hiçbir sebep olmamasına rağmen açıklanamayan kısırlıkta kullanıldığında spermin yumurtaya ulaşmasına yardımcıymış.
Onun erken gebelik testi var elimde. Adetten 10 gün öncesindeki gebeliği gösterdiğini iddia ediyor, o yüzden zor duruyorum
![]()
Canım yumurtlama yakalamıssın bugunu ve ardından gelen 3 günü mutlaka degerlendirMerhaba arkadaşlar
Test yapmaya ilk defa bu ay başladım
Bugün sonuç böyle oldu
Adetimin 19. Gününe denk geldi
Evet canım ama adı babystartAy bu konuda kendini dizginlemek çok zor ben daha bugün yumurtlama gördüm kafam saatlerdir gebelik testinde dayanabilirsem bir mayısta adet günüm ozaman yapayım diyorum ama sanmam 12gün sonra gözümü açar açmaz teste koşarımerken gebelik testinin markası da preseed mi
İnşallah diyeceğim ama az önce kasık ağrısıyla birlikte kahve akıntım geldi. Sanırım adetim sökülmeye çalışıyorO zaman pazar yap bence inşallah çift çizgiler görürüz hep beraber ☺
Ben 28mart adet gordum, adetimin 15 -16ci gunu yumurtlama gordum.Adetin 12,13,15,16,17,19.gunleri degerlendirdim.Adetime 7gun var bekliyorumm.Bat tarihim 24 nisanMerhaaabaaa ☺
Adetin kaçıncı günü yumurtlama gördünüzzzz? Nisanın kaçında gördünüz kaç gün değerlendirdiniz?![]()
He anladım canım inşallah gönlüne göre olur kaç gün sonra yapıcaksın testikizinbiri9 benim aldığım paket bu. Jel+ ovülasyon testi+erken gebelik testi
İğnenin 8. Günü bakalım az kaldı 5 gün sonra anlarız ozamanBelirtilere takılma kuzum cok yanıltıyor. Birde iğneden 13 gün gecince test yapmalısın ben 2 kere iğne mağduru oldum o yüzden söylüyorum yalancı pozitif çıkarıyor![]()
İnşaallah güzel haberi alırsın canım ☺Ben 28mart adet gordum, adetimin 15 -16ci gunu yumurtlama gordum.Adetin 12,13,15,16,17,19.gunleri degerlendirdim.Adetime 7gun var bekliyorumm.Bat tarihim 24 nisan
Canım 16sında olmuş benimkide aynı oldu değerlendirdin umarım ☺Ovulasyon testinde biraz acemiyimpikse eğer benimde ovu 16 Nisan
Canım valla işte 9 nisanda pikti. Başka bir forum konusunda fikir aldım, 11. Gün yap dediler. O da 19 nisan yapıyorHe anladım canım inşallah gönlüne göre olur kaç gün sonra yapıcaksın testi![]()
İnşallah gebelik belirtisidirCanım valla işte 9 nisanda pikti. Başka bir forum konusunda fikir aldım, 11. Gün yap dediler. O da 19 nisan yapıyorAma ben çok adet olacakmış gibi hissediyorum, kasıklarım çok ağrıyor ve arada lekelenmem geliyor kahve kahve
Hauır canım henüz pik değil, pik olması için Tnin C yle aynı koyulukta veya daha koyu olması gerekiyor, hergün teste devam et, burdan paylaşırsan fikir veririz inşallah