- 26 Nisan 2014
- 696
- 671
- 103
Canım bat ne zamandı?Canım valla işte 9 nisanda pikti. Başka bir forum konusunda fikir aldım, 11. Gün yap dediler. O da 19 nisan yapıyorAma ben çok adet olacakmış gibi hissediyorum, kasıklarım çok ağrıyor ve arada lekelenmem geliyor kahve kahve
Amiiiiiinnnnnnİnşallah gebelik belirtisidir
Canım 24 martta adet oldum. Normalde 30 günde olursa 22 nisan olur ama yumurtlama 1-2 gün geç oldu bu ay. O yüzden 23 ya da 24 nisan sanırım.Canım bat ne zamandı?
Yumurtlamadan 14gün sonra diyorlar adet için, ona göre?Canım 24 martta adet oldum. Normalde 30 günde olursa 22 nisan olur ama yumurtlama 1-2 gün geç oldu bu ay. O yüzden 23 ya da 24 nisan sanırım.
Tesekkurler InsaAllah yazarim haberibalincaaİnşaallah güzel haberi alırsın canım ☺
Onda da kesin olarak şundan emin değilim: ben 9-10 nisanda 2 gün pik gördüm. 11 nisanda silikleşti. Adetim için 9 nisanı mı yoksa 11 nisanı mı sayacağım bilmiyorum. Bir arkadaş ilk pik gördüğün gün dedi. 9 nisandan baz alırsam 14. Gün 22 nisan oluyor. Bugün adetimin 25. Günü.Yumurtlamadan 14gün sonra diyorlar adet için, ona göre?
Test yaptinmi?Onda da kesin olarak şundan emin değilim: ben 9-10 nisanda 2 gün pik gördüm. 11 nisanda silikleşti. Adetim için 9 nisanı mı yoksa 11 nisanı mı sayacağım bilmiyorum. Bir arkadaş ilk pik gördüğün gün dedi. 9 nisandan baz alırsam 14. Gün 22 nisan oluyor. Bugün adetimin 25. Günü.
Pikten sonraki günde önemli canım sen degerlendir :)15 inde oldu 16 nisan maalesef boş geçtik. Bugün inşaallah:).. Pik olduğu gün değerlendirilmez ise şans çok mu azalıyor. Nasipte ne varsa onu göreceğiz.
Canım arkadası yanlıs yönlendirmeyelim. 16sında ki testi pik olmus kurudugundan dolayı hafif o sekilde duruyor. Benimde pik oldugu gün kuruduktan sonra hafif silik duruyor. Bu laboquick testler zaten herkeste aynı cok net yumurta göstermiyor bazısı yumurtluyor ama ciizgisi aynıya yakın bazısının baya koyu oluyor. Önemli olan cok silik veya c kadar koyu bile değilse yumurtlama değildir.Hauır canım henüz pik değil, pik olması için Tnin C yle aynı koyulukta veya daha koyu olması gerekiyor, hergün teste devam et, burdan paylaşırsan fikir veririz inşallah
Canım her ay aynı olmayabiliyor yumurtlama günü. Ama umarım seninki aynıdır. Virüs elbet gececek böyle kalmayacak umudumuz güzel günlere ☺Merhaba arkadaşlar benim de sanırım yumurtlama günüm 11 nisandı. Önceki ay test ile takip etmiştim belirtileri de. Bu ay da 11 Nisan oluyor. Değerlendirmeye çalıştık ama virüs yüzünden akrabalarımızdan vefat edenler oldu. Perişanız. Bat da 25 Nisan. Bakalım nasip ne olacak.
İkinci gördüğün yumurtlamadan 14 gün sayacaksın kuzum adet içinOnda da kesin olarak şundan emin değilim: ben 9-10 nisanda 2 gün pik gördüm. 11 nisanda silikleşti. Adetim için 9 nisanı mı yoksa 11 nisanı mı sayacağım bilmiyorum. Bir arkadaş ilk pik gördüğün gün dedi. 9 nisandan baz alırsam 14. Gün 22 nisan oluyor. Bugün adetimin 25. Günü.
Canım her ay aynı olmayabiliyor yumurtlama günü. Ama umarım seninki aynıdır. Virüs elbet gececek böyle kalmayacak umudumuz güzel günlere ☺
Yanlış yönlendirmek istemem yardımcı olmaya çalışıyorum, herkes kendi yorumlasın o zaman kendisine göre. Ben ilk hamileliğimde labquick ovu testleriyle Allah nasip etti hemen hamile kaldım, şimdi de nasipse ovu testi kullanıyorum, kendi test sonuçlarıma göre yorumladım.Canım arkadası yanlıs yönlendirmeyelim. 16sında ki testi pik olmus kurudugundan dolayı hafif o sekilde duruyor. Benimde pik oldugu gün kuruduktan sonra hafif silik duruyor. Bu laboquick testler zaten herkeste aynı cok net yumurta göstermiyor bazısı yumurtluyor ama ciizgisi aynıya yakın bazısının baya koyu oluyor. Önemli olan cok silik veya c kadar koyu bile değilse yumurtlama değildir.
İşte bende onu demek istedim herkesin bünyesi farklı kesin dille pik değil teste devam et dediğin için uyarmak istedim. Çünkü o koyulukta yumurtlayanlarda var. Sen fikrini o şekilde dile getirdin belkide o değerlendirmeyecekti ve teste devam edip yumurtlamasını kacıracaktı. Fikir beyan ederken bunlarıda düşünmek gerekir.Yanlış yönlendirmek istemem yardımcı olmaya çalışıyorum, herkes kendi yorumlasın o zaman kendisine göre. Ben ilk hamileliğimde labquick ovu testleriyle Allah nasip etti hemen hamile kaldım, şimdi de nasipse ovu testi kullanıyorum, kendi test sonuçlarıma göre yorumladım.
Herkes çok bilmiş...
Sen de senin yorumunu yazabilirsin
O zaman inşallah degerlendirdiğin günler tutar ☺ Allah rahmet eylesin bu konu çok hassas umarım ülkece sıkıntılardan kurtuluruz.Evet evet öyleymiş. Benm adetim çok düzenli ama 29 günde bir oluyorum. Bi de yumurtlama günü bazı salgılardan dolayı Beyaz şeffaf bir akıntı oluşuyor. Ordan tahmin ediyorum daha çok. Battan 14 gün geri gelince de akıntının olduğu güne denk geliyor. Nasip bakalım.
Bugün de Bi akrabamızı kaybettik koronadan. Çok acı gerçekten. Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı.
O zaman inşallah degerlendirsiğin günler tutar ☺ Allah rahmet eylesin bu konu çok hassas umarım ülkece sıkıntılardan kurtuluruz.
Umarım daha çok canlar yanmadan kurtuluruz tek temennim.Amin inşallah. Bi yanım çok istiyor Bi yanımın ödü kopuyor. Eşim geldi az önce cenazeden. O kadar acı ki duası okunmadan kimse olmadan hatta doğru dürüst yıkanmadan derince Bi kuyuya tabutuyla gömüyorlar.
Allahım sakınsın...
Umarım daha çok canlar yanmadan kurtuluruz tek temennim.
Hayır bugün yapmadım. Kendimi tutabilirsem pazar sabahı yapmayı planlıyorumTest yaptinmi?
İşte bak sen 10nisandan say diyorsun, başka bir arkadaş 9 nisandan say dedi. Arka arkaya pik görmek kafamı karıştırdı. 11 nisanda test silikti yani 10 nisan gecesi ya da 11 nisan sabahı çatlamış demek, ben öğlen 2de yaptım testleri. Bana kalsa 11 nisandan sayarım çünkü ilk silik test oydu. Neyse canım, atla deve değil yaİkinci gördüğün yumurtlamadan 14 gün sayacaksın kuzum adet için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?