Gebeliğe Hazırlık Nisan ayında yumurtlama görenler hadi gelin beraber bekleyelim 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bakalım güzel haberler verirsin inşallah az kalmış test gününe 5 6 güne belli olur
Ay evet yaaa, bugün onu düşündüm. Acaba ne zaman test yapsam dedim. Pazara kadar sabredersem iyidir dayanamayıp sabah da yapabilirim, kendimi dizginlemeye çalışacağım. Ben bu ay eski adı preseed yeni adı babystart olan sperm dostu jel aldım. Kadın ve erkekte hiçbir sebep olmamasına rağmen açıklanamayan kısırlıkta kullanıldığında spermin yumurtaya ulaşmasına yardımcıymış. Onun erken gebelik testi var elimde. Adetten 10 gün öncesindeki gebeliği gösterdiğini iddia ediyor, o yüzden zor duruyorum

Merhaba arkadaşlar
Test yapmaya ilk defa bu ay başladım
Bugün sonuç böyle oldu
Adetimin 19. Gününe denk geldi

Eklentiler

• IMG_20200417_161250.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 69
Ay bu konuda kendini dizginlemek çok zor ben daha bugün yumurtlama gördüm kafam saatlerdir gebelik testinde dayanabilirsem bir mayısta adet günüm ozaman yapayım diyorum ama sanmam 12gün sonra gözümü açar açmaz teste koşarım erken gebelik testinin markası da preseed mi

O zaman pazar yap bence inşallah çift çizgiler görürüz hep beraber ☺

Evet canım ama adı babystart
O zaman pazar yap bence inşallah çift çizgiler görürüz hep beraber ☺
İnşallah diyeceğim ama az önce kasık ağrısıyla birlikte kahve akıntım geldi. Sanırım adetim sökülmeye çalışıyor

Merhaaabaaa ☺
Adetin kaçıncı günü yumurtlama gördünüzzzz? Nisanın kaçında gördünüz kaç gün değerlendirdiniz?
Ben 28mart adet gordum, adetimin 15 -16ci gunu yumurtlama gordum.Adetin 12,13,15,16,17,19.gunleri degerlendirdim.Adetime 7gun var bekliyorumm.Bat tarihim 24 nisan

kizinbiri9 benim aldığım paket bu. Jel+ ovülasyon testi+erken gebelik testi

Eklentiler

• 98CA7A55-2036-43BA-B6F1-2BD13A957779.png
    373,9 KB · Görüntüleme: 53
15 inde oldu 16 nisan maalesef boş geçtik. Bugün inşaallah:).. Pik olduğu gün değerlendirilmez ise şans çok mu azalıyor. Nasipte ne varsa onu göreceğiz.

He anladım canım inşallah gönlüne göre olur kaç gün sonra yapıcaksın testi
Canım valla işte 9 nisanda pikti. Başka bir forum konusunda fikir aldım, 11. Gün yap dediler. O da 19 nisan yapıyor Ama ben çok adet olacakmış gibi hissediyorum, kasıklarım çok ağrıyor ve arada lekelenmem geliyor kahve kahve

İnşallah gebelik belirtisidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…