Nısan ayında hamıs olanlar toplanalım mı

çünkü stress yapmışsın o hormon stressten yükseliyor canım:KK43: kan pıhtılaşması nasıl çıktı faktör ne yani homozigotmu heterozigotmu cnm?
evet stress hormu maalesef engel :KK43:
Kan pıhtılaşması sonucum hepsi heterezigot şöyle, MHFR Mutasyon C6771, faktör V, Pai-Srpine1, MHFR Mutasyon A1298C

kızlar merhaba inşallah bu ayyy hepimiz hamilelik haberi alırız reglime 2 gün var psikolojikte olabilir kasıklarda batma ara ara kasık ağrısı oluyor 1 düşüğüm 1 de kimyasal gebeliğim var:KK43:
hayırlısı benım de ıkı gunum var 28 gunde olursam ama gecen ay 4 gun gecıkınce 7gun kaılıyor ınsallah guzel haberlerele bulusuruz

EĞER KALIRSAK BİRBİRİMİZE ANLATICAK ÇOK ŞEYİMİZ OLACAK:):):):)
kac yıllık evlısın ılkk bebekmı bn 8 aylık evlı 4 aydırda ıstıyorumm bebıs de yasımız da 26 ne bıleyım gec olmadan pek ıyı olacak gıbı:KK49::KK49::KK49::KK49:

evet ya aayyy hadı hayırlısı olsunnn bıze sen sut maydonoz la ılgılı bırseyler bılıyormusun ne o bır ıkı defa yazmıslar anlamadım da :KK70:
EVET CNM TÜPLERİNDE TIKANIKLIK VARSA YADA AKINTI FELAN HEM TEMİZLİYOR HEMDE TÜPLERİ AÇIYOR YAPTINMI SEN?

EVET CNM TÜPLERİNDE TIKANIKLIK VARSA YADA AKINTI FELAN HEM TEMİZLİYOR HEMDE TÜPLERİ AÇIYOR YAPTINMI SEN?
yok nasıl yapıldıgını bılmıyorum kı bılsem yaparımda sadec rutın kontrol yaptırdım gecen ay bırde bır aydır folıc kullanıorum o yanı

kac yıllık evlısın ılkk bebekmı bn 8 aylık evlı 4 aydırda ıstıyorumm bebıs de yasımız da 26 ne bıleyım gec olmadan pek ıyı olacak gıbı:KK49::KK49::KK49::KK49:
28 YAŞINDAYIM BEN CNM 5 YILLIK EVLİYİM 1 SENE ÖNCE DÜŞÜK YAŞA
BENDE 28 YAŞINDAYIM CNM 1 SENE ÖNCE DÜŞÜK YAPTIM BEN KORUNMADIĞIM İLK AY HAMİLE KALMIŞTIM ÇOK KANAMAM OLDU BENIM 8 HAFTALIKKEN DÜŞTÜ:KK43: BENIM DAHADA KÖTÜSÜ VAR AMA DÜŞÜK YAPARKEN AKCİĞERLERİMDEN HASTALANDIM 8 AY İLAÇ KULLANDIM TEDAVİ BİTİNCE RAHİM FİLMİ FELAN ÇEKİLDİM TEMİZ ÇIKTI SONRA KORUNMADIĞIM İLK AY YİNE HAMİLE KALDIM BU SEFERDE KİMYASAL GEBELİK:KK43: HAKKIMIZDA HAYIRLISI VARDIR BUNDADA BİR HAYIR HERŞEYE BAKILDI YUMURTA REZERVLERİ PIHTILAŞMA TESTLERİ EŞİM VE BENİM GENETİK TESTLERİM HEPSİ NORMAL DOKTOR GELESİ YOKMUŞ BU BEBEĞİN DEDİ OLUCAK SIKMA CANINI DEDİ:KK43:

hay
28 YAŞINDAYIM BEN CNM 5 YILLIK EVLİYİM 1 SENE ÖNCE DÜŞÜK YAŞA

BENDE 28 YAŞINDAYIM CNM 1 SENE ÖNCE DÜŞÜK YAPTIM BEN KORUNMADIĞIM İLK AY HAMİLE KALMIŞTIM ÇOK KANAMAM OLDU BENIM 8 HAFTALIKKEN DÜŞTÜ:KK43: BENIM DAHADA KÖTÜSÜ VAR AMA DÜŞÜK YAPARKEN AKCİĞERLERİMDEN HASTALANDIM 8 AY İLAÇ KULLANDIM TEDAVİ BİTİNCE RAHİM FİLMİ FELAN ÇEKİLDİM TEMİZ ÇIKTI SONRA KORUNMADIĞIM İLK AY YİNE HAMİLE KALDIM BU SEFERDE KİMYASAL GEBELİK:KK43: HAKKIMIZDA HAYIRLISI VARDIR BUNDADA BİR HAYIR HERŞEYE BAKILDI YUMURTA REZERVLERİ PIHTILAŞMA TESTLERİ EŞİM VE BENİM GENETİK TESTLERİM HEPSİ NORMAL DOKTOR GELESİ YOKMUŞ BU BEBEĞİN DEDİ OLUCAK SIKMA CANINI DEDİ:KK43:
hayırlısı olsun saglıgın yerınde olsunda gelen gelırı ınsaalh bır an once saglıklı bır sekılde sıkma canını cok zor gunler gecırmısın onunda stresı vardır uzerında allahım sahlık versın sana dualarım senınle :KK19::KK54::KK16::KK16::KK16:

hay

hayırlısı olsun saglıgın yerınde olsunda gelen gelırı ınsaalh bır an once saglıklı bır sekılde sıkma canını cok zor gunler gecırmısın onunda stresı vardır uzerında allahım sahlık versın sana dualarım senınle :KK19::KK54::KK16::KK16::KK16:
AMİNNN CNM ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞ. İNSAN HERŞEYE GÖĞÜS GERİYOR ÜSTESİNDEN GELİYORDA BİR ŞEKİLDE EVLAT HASRETİY

hay

AMİNNN CNM ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞ. İNSAN HERŞEYE GÖĞÜS GERİYOR ÜSTESİNDEN GELİYORDA BİR ŞEKİLDE EVLAT HASRETİYLE İMTİHAN ÇOK ZORMUŞ GERÇEKTEN CNM RABBİM BİRANÖNCE OL DESİN İNŞŞŞ:)

İnşAllah benim bebişimde gelir inşAllah hamiş oluruz hayırlısıyla inşAllah bat 12nisan hayırlı haberler verelim inşAllah birbirimize

X