- 15 Haziran 2012
- 842
- 439
sende bendensin desene . bekle canım bizi haberdar etmeyi unutma..yapmadım cnm henüz bikaç gün gecikirse yapıcam artık kendi kendime söz verdim sonra üzülüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende bendensin desene . bekle canım bizi haberdar etmeyi unutma..yapmadım cnm henüz bikaç gün gecikirse yapıcam artık kendi kendime söz verdim sonra üzülüyorum
birbirimize güzel haberler verelim inş hepimizin buna okadar ihtiyacı varki. nisan bize uğur getirsin kızlarrrrrrsende bendensin desene . bekle canım bizi haberdar etmeyi unutma..
evet stress hormu maalesef engelçünkü stress yapmışsın o hormon stressten yükseliyor canım kan pıhtılaşması nasıl çıktı faktör ne yani homozigotmu heterozigotmu cnm?
DOKTOR İĞNE ÖNERDİ DİMİ PEKİ ŞİMDİDEN BAŞLADINMI CORASPRİNEevet stress hormu maalesef engel
Kan pıhtılaşması sonucum hepsi heterezigot şöyle, MHFR Mutasyon C6771, faktör V, Pai-Srpine1, MHFR Mutasyon A1298C
İNŞALLLAHHH CANIM İNSALLAH ALLAH GONLUMUZE GORE VERSINN HEPİMİZEKızlar bu ay güzel haber alalım ben de sizdenim :)
Artık olsun lütfeeeen.
AMİNN INSALLAH UGUR GETIRE HEPIMIZEbirbirimize güzel haberler verelim inş hepimizin buna okadar ihtiyacı varki. nisan bize uğur getirsin kızlarrrrrr
hayırlısı benım de ıkı gunum var 28 gunde olursam ama gecen ay 4 gun gecıkınce 7gun kaılıyor ınsallah guzel haberlerele bulusuruzkızlar merhaba inşallah bu ayyy hepimiz hamilelik haberi alırız reglime 2 gün var psikolojikte olabilir kasıklarda batma ara ara kasık ağrısı oluyor 1 düşüğüm 1 de kimyasal gebeliğim var
EĞER KALIRSAK BİRBİRİMİZE ANLATICAK ÇOK ŞEYİMİZ OLACAK:):):):)AMİNN INSALLAH UGUR GETIRE HEPIMIZE
evet ya aayyy hadı hayırlısı olsunnn bıze sen sut maydonoz la ılgılı bırseyler bılıyormusun ne o bır ıkı defa yazmıslar anlamadım daEĞER KALIRSAK BİRBİRİMİZE ANLATICAK ÇOK ŞEYİMİZ OLACAK:):):):)
kac yıllık evlısın ılkk bebekmı bn 8 aylık evlı 4 aydırda ıstıyorumm bebıs de yasımız da 26 ne bıleyım gec olmadan pek ıyı olacak gıbıEĞER KALIRSAK BİRBİRİMİZE ANLATICAK ÇOK ŞEYİMİZ OLACAK:):):):)
EVET CNM TÜPLERİNDE TIKANIKLIK VARSA YADA AKINTI FELAN HEM TEMİZLİYOR HEMDE TÜPLERİ AÇIYOR YAPTINMI SEN?evet ya aayyy hadı hayırlısı olsunnn bıze sen sut maydonoz la ılgılı bırseyler bılıyormusun ne o bır ıkı defa yazmıslar anlamadım da
yok nasıl yapıldıgını bılmıyorum kı bılsem yaparımda sadec rutın kontrol yaptırdım gecen ay bırde bır aydır folıc kullanıorum o yanıEVET CNM TÜPLERİNDE TIKANIKLIK VARSA YADA AKINTI FELAN HEM TEMİZLİYOR HEMDE TÜPLERİ AÇIYOR YAPTINMI SEN?
Evet Coraspirin kullanıyorum. İğneye de hamileliği öğrenir öğrenmez başlayacağız.DOKTOR İĞNE ÖNERDİ DİMİ PEKİ ŞİMDİDEN BAŞLADINMI CORASPRİNE
28 YAŞINDAYIM BEN CNM 5 YILLIK EVLİYİM 1 SENE ÖNCE DÜŞÜK YAŞAkac yıllık evlısın ılkk bebekmı bn 8 aylık evlı 4 aydırda ıstıyorumm bebıs de yasımız da 26 ne bıleyım gec olmadan pek ıyı olacak gıbı
BENDE 28 YAŞINDAYIM CNM 1 SENE ÖNCE DÜŞÜK YAPTIM BEN KORUNMADIĞIM İLK AY HAMİLE KALMIŞTIM ÇOK KANAMAM OLDU BENIM 8 HAFTALIKKEN DÜŞTÜ BENIM DAHADA KÖTÜSÜ VAR AMA DÜŞÜK YAPARKEN AKCİĞERLERİMDEN HASTALANDIM 8 AY İLAÇ KULLANDIM TEDAVİ BİTİNCE RAHİM FİLMİ FELAN ÇEKİLDİM TEMİZ ÇIKTI SONRA KORUNMADIĞIM İLK AY YİNE HAMİLE KALDIM BU SEFERDE KİMYASAL GEBELİK HAKKIMIZDA HAYIRLISI VARDIR BUNDADA BİR HAYIR HERŞEYE BAKILDI YUMURTA REZERVLERİ PIHTILAŞMA TESTLERİ EŞİM VE BENİM GENETİK TESTLERİM HEPSİ NORMAL DOKTOR GELESİ YOKMUŞ BU BEBEĞİN DEDİ OLUCAK SIKMA CANINI DEDİkac yıllık evlısın ılkk bebekmı bn 8 aylık evlı 4 aydırda ıstıyorumm bebıs de yasımız da 26 ne bıleyım gec olmadan pek ıyı olacak gıbı
hayırlısı olsun saglıgın yerınde olsunda gelen gelırı ınsaalh bır an once saglıklı bır sekılde sıkma canını cok zor gunler gecırmısın onunda stresı vardır uzerında allahım sahlık versın sana dualarım senınle28 YAŞINDAYIM BEN CNM 5 YILLIK EVLİYİM 1 SENE ÖNCE DÜŞÜK YAŞA
BENDE 28 YAŞINDAYIM CNM 1 SENE ÖNCE DÜŞÜK YAPTIM BEN KORUNMADIĞIM İLK AY HAMİLE KALMIŞTIM ÇOK KANAMAM OLDU BENIM 8 HAFTALIKKEN DÜŞTÜ BENIM DAHADA KÖTÜSÜ VAR AMA DÜŞÜK YAPARKEN AKCİĞERLERİMDEN HASTALANDIM 8 AY İLAÇ KULLANDIM TEDAVİ BİTİNCE RAHİM FİLMİ FELAN ÇEKİLDİM TEMİZ ÇIKTI SONRA KORUNMADIĞIM İLK AY YİNE HAMİLE KALDIM BU SEFERDE KİMYASAL GEBELİK HAKKIMIZDA HAYIRLISI VARDIR BUNDADA BİR HAYIR HERŞEYE BAKILDI YUMURTA REZERVLERİ PIHTILAŞMA TESTLERİ EŞİM VE BENİM GENETİK TESTLERİM HEPSİ NORMAL DOKTOR GELESİ YOKMUŞ BU BEBEĞİN DEDİ OLUCAK SIKMA CANINI DEDİ
hay
hayırlısı olsun saglıgın yerınde olsunda gelen gelırı ınsaalh bır an once saglıklı bır sekılde sıkma canını cok zor gunler gecırmısın onunda stresı vardır uzerında allahım sahlık versın sana dualarım senınle
AMİNNN CNM ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞ. İNSAN HERŞEYE GÖĞÜS GERİYOR ÜSTESİNDEN GELİYORDA BİR ŞEKİLDE EVLAT HASRETİY
AMİNNN CNM ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞ. İNSAN HERŞEYE GÖĞÜS GERİYOR ÜSTESİNDEN GELİYORDA BİR ŞEKİLDE EVLAT HASRETİYLE İMTİHAN ÇOK ZORMUŞ GERÇEKTEN CNM RABBİM BİRANÖNCE OL DESİN İNŞŞŞ:)hay
hayırlısı olsun saglıgın yerınde olsunda gelen gelırı ınsaalh bır an once saglıklı bır sekılde sıkma canını cok zor gunler gecırmısın onunda stresı vardır uzerında allahım sahlık versın sana dualarım senınle
İnşAllah diger aya verirsin müjdeyi bu son olur napalim elden bisi gelmiyorgünaydınnnn kızlarrr malesef kırmızılar geldi