ElifAhsen02 canim benimmm hiç üzme kendini inşallah vakti geldiğinde hepimiz hamile kalicaz Rabbimin izniyle sen gönlünü ferah tut moralini duzelt gez toz evde uğraşı bul inan ben kafa dagitmak icin elimden gelse kanavice filan yapasim geliyor ama marifetli degilim elinden geliyorsa öyle şeyler yap vaktin nasil gectigini anlamicaksin bile canimmm benimm
Z zulamm cimmmm ben presedi 3 aydir kullaniyorum ve bununla hamile kalan bir çok bayan var bence bi sıkıntı yok kullan derim ve drum kullanabilirsin demisti bana hala kullandigimi biliyor ama bu ay ben yanlis kullandim biliyon hâlâ Yumoş catlamadi
tam yumurtlama gunlerinde kullanman gerek bu konuyla ilgili bi topikteyim ve aktif istersen oraya gel listemiz var ona bi göz at sonra almaya karar vericeksin zatenn canimmm
bu arada nasilsinnn neler yapiyorsun calismalar nasil
M malikeee canim ayni seyleri yasadim bos gebelik denildi 3 dr gezdim biri kurtaj dedi digerleri bekliyelim dedi bekledik bi umut diye kalktik izmire gittik ozeller devletler tam iki ay dünyam yıkıldı sonra melegimin kalp atislarini duyduk 3 hafta sonra lekelenmelerle dr gittim kalp atimlarinin durduğunu ogrendim yine bi umut diye izmire takrar gittik 3 gun bekledik ama melegim cenneti daha cok sevmis bu benim hikayem ama bir sürü kişi gördüm boş ölü denilip sapasağlam kucagina alan o yuzden gönlünü ferah tut tek dr la kalma bol dua et stres yapma beslenmene dikkat et canim Rabbim yardimcin olsun