Nısan ayında hamıs olanlar toplanalım mı

Canım yine telefonuna uygulama inşyorsa p tracker lite programını indir. O sana hangi günlerde ilişkiye girmen gerektiğimi söylüyor. Ben bu uygulamayla iki ay denedim ve inşallah ikincisinde gebeyim. Bşrde eşine keçiboynuzu suyu içir. Erkeklerin sperm sayısı ve kalitesi çok çabuk bozulabiliyor. Ve değişkenlik gösteriyor.

Canım randevum yoktu eşim zar zor izin aldi işten dr arada aldi sağolsun ama hiç aklıma gelmedi sormak netten araştırıyorum 36 saat sonra ilişki olmali yaziyor bakalim artik nolcak offf
Tamm sen bir bu akşam gir birde 24 saat sonra sabah. Anam tek bildiğim bu günleri deprrlendirmen gerektiği. Birde bu klomen ne kadar çom yaygın oldu. Mutlaka insana zarrı vsrdır. Yumurtama çatlama sorununda yok anladığım kadarı ile

Valla canim bende yok diye biliyorum bi gebeligimde vardı ama iste dr söyleyince bi umut diyor insan herseyi denemek sonra AllAllah'a teslim olmak istiyor umut dünyası İşte

telefonumda var canım keçiboynuzu kürünü 6 ay yaptık havuç kürü yaptık bi çok şeyi denedik nasip işi demekki şimdi arı sütü bal polen yapıyoruz . inşallah rabbim sağlıklı bi hamilelik nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruz bizede dua et olur mu

Z zulamm canikommmm çok sağol evet içim rahatladi gercekten yumosum büyümüş o ilacta östrojen iceriyor ve gebelik olursa rahme sıkı tutunmasini ve hamilelige yardimci oluyormuş yani bi hormon takviyesi canimcimmm inşallah bu ay olurda başka biseyler daha denemem cuma tekrar gidicem yumurta takibi için inşallah iyi sonuclar alırım sen neler yapiyon Z zulamm cimm

canımmtatlımm ıyı olmus bak gıda takvıyesı gıbı bırseyse cok cok ıı bence keske bendemı gıdeydım ınsaalhh olur bırtaenm bn bısey yapmıyorum evdeyımm soguk havalar agrılarım cok usutuyorum galıba gecelerı yatak odamız pek sogukkda bızm kaslıarım gogoslerım bacaklarımm agrıyor benımm karnıma agrılar oluyor bu ay ınsallh bu agrılar ıyıye ısarettır

AH CANIMM ALLAH GÖNLUNE GORE VERSINN INSALLAH O MUCIZE OLUVERIRI SU MUBAREK AYLARDAA

İnşallah Hayır olur canikommmm inşallah Hayır olurda artık bebisleri konuşuruz burda canım ilişki için çok sıcak iyi değil zaten ılık olsun bu ay olmazsa heralde mayista ameliyatimi olcam artik bugün drum birazcık kizdi kendini aksatiyorsun diye ama napayım aileme uzakta bi başıma ev sessiz bi melegimi kaybettim onun acisi bi an önce bebisim olsun istiyorum artik esimde üzülüyor ama belli etmiyor onu öyle gördükçe daha çok kahroluyorum inşallah bu ay olur tatliskommmmmmm

canımsınn senn sıkmayın canınızıda allh esınede sanada saglık versınn yeterkı hersey olurr sen stress yapma eşıne morall ol senn ona bebek gıbı davran bebek muamelesı yap senn onu nazla dagılır kafasısda ınankı ben öle yapıyorumm esıme bır bebek ılgısı gösterıyorumm oda bazaen sakasına dıyorkı bebegımız olsa ılgıyı benden cekersınde ondan korkuyorumm dıyorrr hahahayyyttt delıı adammm

O muameleyi o bana daha çok yapiyor zaten bobusum diye cagirir sever beni :) Allah a bin şükür eslerimiz yanımızda kuzumm tek bi gün canımı sikacak tek bi laf etmedi kürtaj oldum bi dk yanimdan ayrilmadi o dönem hep ona bagirdim onu sucladim tek bi kelimeyle bile aksini söylemedi hep sustu hep yanimdaydi Rabbim eslerimizde bir değil bin kere razi olsun o gülsün ben zaten gulerim eee tahta bebisler geçecek tabi adamda hakli tatliskommmmm

Ban

a bekle dediler çok pişmanım kesşke bekemeseymişim. Canım Bu ay olmazsa bihaki ay olur. Düşük ardı hemen tutunuyormuş diye duymuştum.
2 kürtaj bir düşük yaptım canım. doktor kürtajdan sonra 3 ay korun demişti korundum ama sonuncu kendi düştü doktor muayene etti korunma dedi korunmadım. bence de kendi düştüyse korunmaya gerek yok canım.

tatlışşkomm
allaha sukurr ınan basımdan eksık etmesın kocişkomu sızın eslerınızıde

cümleten hayırlıı kandıllerr canlarımm rabbımmm dualarınızı kabull eylesınn kucakalrınızada bebıss nasıp etsınn
Herkesin kandili mübarek olsun dualarimiz kabul olsun inşallah (amin)

papatyadiyari canimmm naptin testi at artik meraktan catliycamm

Kizlar buraya foto nasil atiliyor bilgisi olan beni aydinlatir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…