- 15 Haziran 2012
- 842
- 439
gerçekten gördün mü ben telden attım resmi pc den baktım sonra göremedim (((gördümm canıkomm bende o cızgıyı bellı yarınn sabahda yapıp bole atıver ıyımı canım dualrımm senınle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten gördün mü ben telden attım resmi pc den baktım sonra göremedim (((gördümm canıkomm bende o cızgıyı bellı yarınn sabahda yapıp bole atıver ıyımı canım dualrımm senınle
canıkoo yan cek bak bırde nıye dersen t nın orda hafıden var gıbı gordumm yandan cek bence onu sen bırde baka ben yanlış görmedıysem var kelebegımmgerçekten gördün mü ben telden attım resmi pc den baktım sonra göremedim (((
evet sımdı daha net gordumm stres yapmada yarına bırdaha test yap sen ıyımı kuzucugumm bekle bakalımm t nın orda sılık varrr atma onuda bırde sakla yaz ustune tarıhınıde sılık olan yerde nokta koyy koyu kalemle tnın yanına hemencıkkbakalımm yarına sabır et dua at dualrımm da senınle olmayan herkese nasıp etsınn su mubarak aylardaaResmi hdr yaptım renkler daha canlı.
canım bir sağlık sorunun var mı yada eşinde? ve yumurtlama gününü takip ediyormusunbenimde adetime son iki gün geldi gelecek ağrılarım başladı çok mutsuzum bu ay da yok halbuki umutluydum çok rabbim bi mucizeyle verse keşke bugün öyle bi rüya gördüm ki bebeğim olmuştu kokusunu içime çekiyodum Allahım bunu ben mi doğurdum diye seviyodum gerçek gibiydi bi uyandım sabah ezanı okunuyor bol bol dua ettim rabbim hepimize nasip etsin diye
tsh ım yüksekti onu hallettik çok şükür düzene girdi onun dışında bi sorunumuz yok çok şükür bu ay klomene başlattı doktor ama sanırım bu ay da negatifcanım bir sağlık sorunun var mı yada eşinde? ve yumurtlama gününü takip ediyormusun
Canim yarin sabah ilk idrarinla yaptığını at burda cok hafif bişey gördüm yaklastirinca yarin tam emin olalım inşallah hayirlisiylaBen gördüm umarım sizde görürsünüz. Rsimde tam belli olmuyor
canım eğer bu ay ben hamile isen 3 yıldır bir hata yapıyorsam oda yumurtlama günlerimi yanlış hesaplamamdan gebe kalmıyormuşum. yani şöyle ki hep tahmini yumurtlama günümde ilişkiye girdim. meğersem ondan öncelerden gün aşırı yapmam gerekiyormş. ve ben bu ay maydonoz ve süt buharı denedim. ve tahmini yumurtlama günümden bir gün öncesi gece ilişkiye girdim. ve ıkı gece ilişki sonrası hiç yataktan kalkmadım sabaha kadartsh ım yüksekti onu hallettik çok şükür düzene girdi onun dışında bi sorunumuz yok çok şükür bu ay klomene başlattı doktor ama sanırım bu ay da negatif
Sabah bi kez mi yapcam incir kurunu adete kadar canim bide sabah olmazya eşim bu gün nobetci ben yarin ise gidicem nasil olacak yacanım yanlış bilmiyorsam çatlatma inesinin sabahı ilişkiye girmen gerekiryor bunları söyledimi? birde incir kürüne başla tutunmayı arttrıyor.
böyle dr kızııyorum. onun sana anlatması gerek. ya emin değilim ama öyle olması lazım saat farketmez tabi. dr arayamzmısın?Sabah bi kez mi yapcam incir kurunu adete kadar canim bide sabah olmazya eşim bu gün nobetci ben yarin ise gidicem nasil olacak ya
ben ovulasyonda kullanıyorum çift çizgiyi gördüğüm gün ve sonrasında ilişki oluyodu ve ovulasyon testi doğru çıkıyodu yani çatlama gününden 14 gün sonra adetim geliyor yani onda da bi sıkıntı yokcanım eğer bu ay ben hamile isen 3 yıldır bir hata yapıyorsam oda yumurtlama günlerimi yanlış hesaplamamdan gebe kalmıyormuşum. yani şöyle ki hep tahmini yumurtlama günümde ilişkiye girdim. meğersem ondan öncelerden gün aşırı yapmam gerekiyormş. ve ben bu ay maydonoz ve süt buharı denedim. ve tahmini yumurtlama günümden bir gün öncesi gece ilişkiye girdim. ve ıkı gece ilişki sonrası hiç yataktan kalkmadım sabaha kadar
Canım randevum yoktu eşim zar zor izin aldi işten dr arada aldi sağolsun ama hiç aklıma gelmedi sormak netten araştırıyorum 36 saat sonra ilişki olmali yaziyor bakalim artik nolcak offfböyle dr kızııyorum. onun sana anlatması gerek. ya emin değilim ama öyle olması lazım saat farketmez tabi. dr arayamzmısın?
canimm adinaa cok sevindim muayene olman pekkk ıı olmus ıcın rahatlamıstır ılac nıye verdı onu anlamadım ıgne yaptırmanda ıı olmus hadı hayırlsı bakalım canımmKızlar az önce dr dan geldim drum keşke iki gün once gelseydin yumurta takibi yapardık dedi :) sağ yumurtaligimda büyümüş yumurta gördük ve bugün catlatma ignesi (PPREGNYL 10000) yaptırdı ve ESTROFEM diye ilac verdi cuma tekrar kontrole çağırdı bu ilaçları kullanan varmi hic elim ayağımA karıştı neye dikkat etmem gerektiğini sormadim kizlar kullananlar yardim lutfennnn :) bu ay olacak inşallah
canıko incir kürü nasıl oluyor ben bılmıyorumm:)canım yanlış bilmiyorsam çatlatma inesinin sabahı ilişkiye girmen gerekiryor bunları söyledimi? birde incir kürüne başla tutunmayı arttrıyor.
aminnn canımm amınnnnnAllah isteyen herkeze nasip etsin!! 3 yasinda oglum var bizde bu ay basladik calismalara, insAllah isteyen herkez hamile kalsin bu ay kizlarr
Adetin başlangıcından 15 gün sonra 15 gün boyunca içiyorsun. İbrahim saraçoğlunun bir tarifi ben tam ölçülerini bilmiyorum. Ama baya faydalıymışcanıko incir kürü nasıl oluyor ben bılmıyorumm:)