Nısan ayında hamıs olanlar toplanalım mı

Herkesin kandili mübarek olsun dualarimiz kabul olsun inşallah (amin)

papatyadiyari papatyadiyari canimmm naptin testi at artik meraktan catliycamm

Kizlar buraya foto nasil atiliyor bilgisi olan beni aydinlatir mi
hani cevaplamak için alıntı yapıyorsun ya orda cevapla butonunun yanında dosya yükle var ordan yapılıyor işte inşallah anlatabilmişimdir :KK24:

hani cevaplamak için alıntı yapıyorsun ya orda cevapla butonunun yanında dosya yükle var ordan yapılıyor işte inşallah anlatabilmişimdir :KK24:
Sağol bitanem oyleymis netten araştırdım
Kızlar 4 aydir ovulasyon testi kullaniyorum hiç ikinci cizgiyi koyu görmemiştim biliyorsunuz dün catlatma iğnesi oldum ve bunu az once yaptim ilk defa ovu testimde koyu cizgi gördüm heralde yumurtam catladi çoook mutluyum bu günü napip edip degerlendircem yarin da dr kontrolum var Allah'iim mübarek kandilin hurmetine bu ay bi bebis nasip eder insallah:KK49::KK73:
20150423_160455.jpg

Kızlar 4 aydir ovulasyon testi kullaniyorum hiç ikinci cizgiyi koyu görmemiştim biliyorsunuz dün catlatma iğnesi oldum ve bunu az once yaptim ilk defa ovu testimde koyu cizgi gördüm heralde yumurtam catladi çoook mutluyum bu günü napip edip degerlendircem yarin da dr kontrolum var Allah'iim mübarek kandilin hurmetine bu ay bi bebis nasip eder insallah:KK49::KK73:
Eki Görüntüle 1505795
canım bu teste göre henüz çatlamamış ama sen değerlendir silikleşemeye başladığı an çatlamış oluyor iki çizgi çıktığı andan 24 ya da 36 saat sonra çatlıyor canım

Eki Görüntüle 1505795
canımmm benımm ayy ınsallah bebıs oldugundada böle kocaman cızgıyı benımlede paylasırrsınnnn :KK70:

kızlarr ovu testlerı nekadarr eczaanelerde bn hıc almdımm denemedımm de :KK31::KK31::KK36::KK36:

kızlarr ovu testlerı nekadarr eczaanelerde bn hıc almdımm denemedımm de :KK31::KK31::KK36::KK36:
canım eczaneden almadım hiç sanırım isteyince getiriyolar ben gittigidiyordan laboquick marka 50 adet olanı 30 küsüre almıştım tabi oldu baya ordan bakabilirsin canım

Z zulamm inşallah canım inşallah bi gün gebelik testimizide paylaşırız :KK16: gitti gidiyordan aldım ben baya uygundu laboquick marka hala onları kullanıyorum 40 ovu+20 gebelik testi var içinde bi bak canim daha uyguna geliyor alırsan ayrıntılı anlatirim tatlisimmm :KK19:

ElifAhsen02 ElifAhsen02 canim yani şu iki gün onemli ve yüksek şanslı günlerim oluyor demi yani test once koyulasacak sonra siliklesmeye baslayacak doğru anladim demi o_O

Z zulamm inşallah canım inşallah bi gün gebelik testimizide paylaşırız :KK16: gitti gidiyordan aldım ben baya uygundu laboquick marka hala onları kullanıyorum 40 ovu+20 gebelik testi var içinde bi bak canim daha uyguna geliyor alırsan ayrıntılı anlatirim tatlisimmm :KK19:

ElifAhsen02 ElifAhsen02 canim yani şu iki gün onemli ve yüksek şanslı günlerim oluyor demi yani test once koyulasacak sonra siliklesmeye baslayacak doğru anladim demi o_O
evet canim aynen oyle bu iki hatta uc gun iyi calis catlamak uzere yumos :-)

Canlarim benim bu ayyda olmayacak galiba cok hastayim ikibgundur solunum yollarjm belimm bacaaklarim basim cok kotuyum hastaneye gdip ilacda almaknisdemiyorum direniyorum ssicak su yappip ayakllaarima koyuyorum sonra ihllamurniciyorum hastaligimdaaan dolayi ttutunmaz diye korkuyorum yya :KK61::KK61::cry::cry::cry:

Canlarim benim bu ayyda olmayacak galiba cok hastayim ikibgundur solunum yollarjm belimm bacaaklarim basim cok kotuyum hastaneye gdip ilacda almaknisdemiyorum direniyorum ssicak su yappip ayakllaarima koyuyorum sonra ihllamurniciyorum hastaligimdaaan dolayi ttutunmaz diye korkuyorum yya :KK61::KK61::cry::cry::cry:
öyle düşünme inş olur canım inşalllah

sen merak etme onun tutunacağı varsa hastalık filan dinlemez gelir ama kendine bakmayı ihmal etme tabiki eklem ağrıların içinde sıcak bi duş alsan çok iyi geliyor . kalbini ferah tut

sen merak etme onun tutunacağı varsa hastalık filan dinlemez gelir ama kendine bakmayı ihmal etme tabiki eklem ağrıların içinde sıcak bi duş alsan çok iyi geliyor . kalbini ferah tut
insallah canımm sagoll ınan bu hastalıkk zamanı ıı olmadıı ya hayırlısı olacagı varsada dınlemez gelır ınsaallh melegımm

Ne kadar çok istenmeyen durumlar oluyor gebelik de.. Önce tutunsun diye ugrasiyoruz sonra düşmesin diye ve saglikli olsun diye.. Yüce Allahim ne büyük.. Büyük bi mucize içinde dünyaya gelmişiz..

Ne kadar çok istenmeyen durumlar oluyor gebelik de.. Önce tutunsun diye ugrasiyoruz sonra düşmesin diye ve saglikli olsun diye.. Yüce Allahim ne büyük.. Büyük bi mucize içinde dünyaya gelmişiz..
evet canımm evet allahımm bızlerede nasıpp etsınn o annelıkk hıssını hastayımm ama akıll hep o mucuzede

Kızlar açıkcası moralim çok bozuk. ADet olmadım hala ve kasıklarım ağrıyor özellikle sağ taraf bu beni daha çok korkutuyor dış gebelik diye. Bir diğer moralimi bozan şey yukarıda ki resimde görünmese bile ben nt bir şekilde ilk beş dk silik çizgi görmüştüm. sabahına yaptığım teste çizgi gölge gibi yine lk 5 dk çıktı ama geç netleşti kurudukça. ve daha silik. Başka marka denediğimde de de onlar çok silik olmakla beraber kurudukça çıktı. Bu iki markaya geçen aylardan güveniyorum. Yani gebelik yoksa asla birşey çıkmıyor kurusa bile. Ama netleşmesi gerekirken bir ilerleme yk sanki geriliyor. Kan testinide yapamıyorum. Burda sadece idrar testi gibi kan testi var yani adet 10 gü n geçtikten sonra pozitif veriyor. baya bir ilkel. Ben de 3 gün daha bekleyip test yapıcam. sonuçta 24 saat boyunca 4 test yaptım. bu yüzden netleşmeden yazmak istemedim. Ama şu bir gerçek ki isyanın eşiğindeyim. Neden bana denk gelir böyle şeyler hiç anlamam. Kafayı yedim yicektim bu sabaha kadar. en sonunda şu 3 yılımın içine ettim ikinci çocuk için. spora yapmıyorum düşükten beri. evin önünde havuz var ya gebeysem diye girmiyorum. Dans etmiyorum yıllar oldu. her ay adete yakın dışarda bişey yemiyorum. testlere verdiğim para bir öğrenciyi okuturdu 3 yılda. Şükür bir çocuğum var. Aslında eşim çok istiyor. yaşım geçiyor derdi var. buda bana sorumluluk yüklüyor. Aslında her adet olduğumda benim kahrımıda o çekiyor. en sonunda dedim dün bana fazla sorumluluk geldi bu iş. artık yatakta bir tek çocuk çalışması yapar oldum. bunaldım bu ayda yoksa yok bitmişştir benim için. senin içinde bitisn buna inanmam lazım olursa olur. Gerçekten hayatı zehir ediyorum kendime. Bu iş bu kadar imkansız olmamalı. her gün çevremdekilerden hamile haberi almaktan bıktım. ve ben onlardan çok çok önce düşünüyordum. Of işte böyle. sonucun ne olduğunu yazarım ama siz. 10 güne kadar olmazsam dr gidicem artık.

sabah aç karnına uyanır uyanmaz kaynar su iç bir yudum. ve gün içinde iöebildiğin sıcaklıkta limon bal karışımı ben öyle iyileştim geçmiş olsun. bu senenin giribi çok kötü

Canikommm iyi düşün iyi olsun Rabbim eğer bu ay verecekse hiç bişey engel olamaz sen sicak tut kendini limon cayi ic bu donemde bitki caylari pek icme düşük etkisi var çoook geçmiş olsun tatlısı :KK25:

X