Nısan ayında hamıs olanlar toplanalım mı

ay hadi inşalllah dedim san ainşallah vardır rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin
İnanbilşyormusun şehirde laboratuar yokmuş. Sonuç 3 gün sonra gelcekmiş. Ben yurtdışındayım. Artık yarın başka bir hastane bakıcam. Dua edin bana. Şuan korkuyorum.

İnanbilşyormusun şehirde laboratuar yokmuş. Sonuç 3 gün sonra gelcekmiş. Ben yurtdışındayım. Artık yarın başka bir hastane bakıcam. Dua edin bana. Şuan korkuyorum.
bir test sabah dene canım kesın olarak neden dersen dahada bellı olur fotosunu koysanna bırde bakalım hcg nın:KK73::KK73::KK36::KK36::KK36::KK31::KK31:

Evde d
bir test sabah dene canım kesın olarak neden dersen dahada bellı olur fotosunu koysanna bırde bakalım hcg nın:KK73::KK73::KK36::KK36::KK36::KK31::KK31:
Eve gidince atçam resmi yarın kinide atcam. Ay kızlar rabbim bizi sağlıkla hamile kılsın kucaklarımızı bebeklerle doldursun:)))

Evde d

Eve gidince atçam resmi yarın kinide atcam. Ay kızlar rabbim bizi sağlıkla hamile kılsın kucaklarımızı bebeklerle doldursun:)))
amin canım amınn rabbım guzel bebekler hayırlı evlatlar saglıklısı tabıkı olsunn bnım hastalıma daha var calısmalarda var tabı ama ınsan yınede sabırı tukenıyor canım ya :KK66:

hadıı az kalmıs dınlıyormusun kendını durumun nasıll canımm hadı sendende guzel haber alalımm ya allahımmgonlunuze gore versın :KK9::KK9::KK9::KK9::KK36::KK36:
dinlemiyorum dersem yalan olur karın ağrısı var dün dr a gittim c.tesi göbekten çatlama iğnesi vermişti çok şükür yımurtam çatlamış arada mide bulantısı var ama psikolojik tamammen eminim her zmana oluyor çünkü:KK70:

dinlemiyorum dersem yalan olur karın ağrısı var dün dr a gittim c.tesi göbekten çatlama iğnesi vermişti çok şükür yımurtam çatlamış arada mide bulantısı var ama psikolojik tamammen eminim her zmana oluyor çünkü:KK70:
analdım canımmm o mıde bulantısı yokmu ınsanı yanıltan bırde kasıkk agrımm cok benım ya bu ayyy bır tuhafımm ama hauırlısı tabıkısı bu aksam bızım gebelık ansı yuksek aksıyonn var :KK70:

analdım canımmm o mıde bulantısı yokmu ınsanı yanıltan bırde kasıkk agrımm cok benım ya bu ayyy bır tuhafımm ama hauırlısı tabıkısı bu aksam bızım gebelık ansı yuksek aksıyonn var :KK70:
hadi bakalım inşlllah bendede karın ağrısı var canım bizdede aksiyon var

Evde d

Canimmmm nasıl sevindimmmm Allah'in izniyle var bence ilk gebeligimde 5 gün gecikmiisti ince bi çizgi vardi ve ben 3 haftalik hamile olduğumu ogrenmistim kanda kesin var canim hadi inşallah :KK73::KK73:

Ben gördüm umarım sizde görürsünüz. Rsimde tam belli olmuyor

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 62
kızlar ben size yarın sabah idrarımla yaptığımı yollım eğer çıkarsa. burda resimde hiç belli olmuyor. ışıkta yetersiz gece şuan burası

X