R
realnese
Ziyaretçi
- Konu Sahibi YeniBahar27
- #1.061
harika bir paylaşım arkadaşım bu aralara zaten herşeye ağlıyorum sabah sabah mahvoldum allahım tüm arkadaşlarımızıda böyle sevindirir inşalllahhhhhhh...amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar birşey sorucam ben geçen ay 23 martta adet olmuştum bu ay da 22 yada 23 olur diye tahmin ediyorum ama gebelik hesaplayacılıra baktıgımda eger hamileysem bugun tam 4 haftalık oluyor nasıl yani bugun adetmi olmam gerekiyor benim??lütfen yardım..
kızlar dün test yaptım 2. çizgi silik çıktı 23 nisan regl gnüm bekleyip cuma testi tekrarlıcam
Kızlarr beni baş köşeye oturtun hamileyim çok şükür Allah'a.Darısı sizlerin başına süperrr bir olay buhihoyyyt
Kızlarr beni baş köşeye oturtun hamileyim çok şükür Allah'a.Darısı sizlerin başına süperrr bir olay buhihoyyyt
kızlar dün test yaptım 2. çizgi silik çıktı 23 nisan regl gnüm bekleyip cuma testi tekrarlıcam
Tebrik ederim canim hayirli ugurlu olsun inan cok sevindim:teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyyt
Guzel saglikli bir dokuz ay diliyorum Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Darisi bizlere olur insallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: