- Konu Sahibi YeniBahar27
- #1.101
kızlar beni listeden silin galiba hamileyim bu gün 2.çizgiyi gördüm çok mutluyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar beni listeden silin galiba hamileyim bu gün 2.çizgiyi gördüm çok mutluyum
tbrkler canım allah hayırlı uğurlu etsin, allah meleğini sağ salim kucağına alamayı nasip etsin :Saruboceq:
Kızlarr beni baş köşeye oturtun hamileyim çok şükür Allah'a.Darısı sizlerin başına süperrr bir olay buhihoyyyt
kızlar ben listedeb taşıyın hamişim
Canım seni ve diğer anne adaylarımızı canı gönülden tebrik ediyorum.Rabbim sağlıcakla almanı nasip etsin inş kucağına.Darısı hepimizin başına...İnş çifter çifter alırız kucağımıza...kaydirigubbakcemile5
Aayyy kızlarrr...Ben de çok zor günler geçiriyorum. Adetime bir hafta varken lekelenmem oldu ilk pazar gecesi oldu. Pazartesi normal akıntı geldi açık sarı renkte. Bugn yne açık kahve rengi bişey gelmiş. Ya bi ummutlanıyorum bii yok adet oluyorum dyorum. Adet olucaksam da çabucak gelsin yaa yazık bana. Kasıklarım ağryo adet olucam gibi ama inşallah olmam da hamiş heberlerimi yazarım size :)
demet gel gel hamileler var anammmmmmm herkes hamile kalıyoyo yaaaaaaaaaabiznezaman kalacağızsenağlama :bbo: