- 7 Mart 2009
- 165
- 17
- 40
- Konu Sahibi YeniBahar27
- #1.021
Seni çok iyi anlıyorum canım,daha 8aylık evliolmama rağmen eltim şuanda hamile olduğu için birçok kişi sıra sizde demeye başladı,güya iyi bir şey söylüyorlar ama bizi sıkıntıya düşürmekten başka bir şey yapmıyorlar.Ben de biz daha istemiyoruz diyorum çünkü blseler heray bir de onlara cevap vermek zorunda kalacam daha da strese girecem.doktora gittin mi canım belki küçücük de olsa bir sorun vardır ve düzelecek birşeydir.Aslında çok takmak da engellermiş hamileliği ayşe arman ın yazısı var onu göndereyim sana.:1hug:
Canım gittim.Kasık ağrılarım ara ara lekelenmelerim oluyodu.Doktora çocuğum olmadığını felan söyledim.Testler felan yaptı.Dediki hiç bişeyin yok.Hatta bunun sebebi yumurta çatlaması bu senin doğurganlığını gösterir.Eşin görünsün bi doktora dedi.Eşim gitti.Doktor varikosel dedi.Ameliyat olman gerekiyor dedi.Eşim ameliyat oldu 5 ay önce.Ameliyattan 3 ay sonra doktora kontrole gitti.Sperm sayıların çok az bi artış olmuş.İlaç tedavisi verdi.Bunları 3 ay kullan olmassa aşılama ve tüp bebek denemeleri yaparız demiş.Bizde ilaç felan kullanıyoruz yanısra çakşır suyu kullanıyor keçi boynuzu kürü felan kullandı.Ama şuan hala bişey yok.Stres yapmamaya özen gösteriyordum.Ama bu aralar yine stres olmaya başladım.Evet öyle bi kaç yazı okudum.Bugün öyle çok ağlayınca o da kötü oldu.Kendini çok suçlu hissetti.Of bide ona üzüldüm.Hiç belli etmemeye çalışırdım ama bugün patlama oldu sanırım...senağlama