amın tatlım ınsallah hoş geldın aramıza bırbırımıze dua edelım :)))))))))))))
Canım sen bayagı bi acele etmişsin, benim adetim 16 sında ben bile daha test yapmadım :) yani adetin 22sindeyse beklesen iyi olur daha döllenme olmamıştır muhtemelen, hem senin şuandada çalışmalara devam etmen lazım daha yumurta çatlamamış olabilir :)
Kızlar naber napıyosunuz..........................benım 7 nısan gıbı adet olmam gerekıyodu ama olmadım 2 gun gectı ama testte bısey cıkmadı
(((((((.....................ne yapmamı önerırsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....................bu çaylaga yardım edın (((
Inşallah hayırlısıyla çift çizgi görürüz :) ne zaman test yapcaksın
HATIN NERDESIN TATLIM BUGUNDE ADET OLMADIM..............napcam ben:26:
selam kızlar bende bu ay gonal f+ovitrelle kullandım. ovitrelleden sonraki 11. günüm. çok sabırsızlanıyorum.en erken ne zaman testte çıkar acaba? ovitrelleden sonra bir hafta kasık ağrısı,batması,karın ağrısı çok fazla oldu bende. sonra geçti. şimdi arada adet olcakmış gibi hafif sızılar var. adetimede daha 8-9 gün var. inşallah tutmuştur.
merhaba kizlar nisan ayi benimdee ayimm bende.hamisligi isteyenlerdenimmm yumoslar olgun bakalim calismaalara devammm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tatlım napıosun :))))))))))))))))
selam kızlar bende bu ay gonal f+ovitrelle kullandım. Ovitrelleden sonraki 11. Günüm. çok sabırsızlanıyorum.en erken ne zaman testte çıkar acaba? Ovitrelleden sonra bir hafta kasık ağrısı,batması,karın ağrısı çok fazla oldu bende. Sonra geçti. şimdi arada adet olcakmış gibi hafif sızılar var. Adetimede daha 8-9 gün var. Inşallah tutmuştur.
ayyy heycandn midm kasilio ayrica yemek yapiom nerdesin sen bende sana bakiniodum :)
tatlım ewdede yapabılrsın bu testı camasr suyun varsa kullnmadgn bı kaba ıdrrını yap userıne camasr suyu dok bıras bol beyaz kopuk oluosa hamılesındr bnde cıktı yarın test yapcm kan testı dene bı haber ver
kız bak alta bısı yasdım hamılelık testı ewde camasır suyun varsa sende yap bılgınıze ıhtıyacım var ya bnmkı bol bol kopurdu hamıle oluomusun hepımızınkı nasıl cıkck merak edıorum
kabarcık olursa deılsın bolbol kopurmesı lazım bu saate eczanede yokkı ıkı saatr yapıom aynısını
:)))))))))))))))
Kiss ne cikti hamilemisinnn yoksaaaaaaaaa
kız bak alta bısı yasdım hamılelık testı ewde camasır suyun varsa sende yap bılgınıze ıhtıyacım var ya bnmkı bol bol kopurdu hamıle oluomusun hepımızınkı nasıl cıkck merak edıorum
kabarcık olursa deılsın bolbol kopurmesı lazım bu saate eczanede yokkı ıkı saatr yapıom aynısını
:)))))))))))))))
bılmıorumkı sende bı dene bakım ne cıkck ona gore yorumluycm ıdrrı yap bı kaba ustune azcık camasr suyu dok bekle bakalım nolck
Merhaba canim bende bugun ovitrelle oldum.kasik agrim var catladigina isaretmis ama iliskiden sonraki donemlerde agrin olursa gebelik belirtileri olabilirmis bugun nette bi yerde okumustum ben insalah oyledir insallah tutmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?