nısan ayıında hamıle kalmak isteyen var mı

Kızlar naber napıyosunuz..........................benım 7 nısan gıbı adet olmam gerekıyodu ama olmadım 2 gun gectı ama testte bısey cıkmadı
(((((((.....................ne yapmamı önerırsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....................bu çaylaga yardım edın(((

HATIN NERDESIN TATLIM BUGUNDE ADET OLMADIM..............napcam ben:26:

caylakkiz test derken idrar testi mi, kan testi yaptırdın mı? yaptırmadıysan bence hemen yaptır, zaten adetin iki gün geciktiğine göre kanda kesin belli olur. inşallah olmuşturrrrrr!

Merhaba kizlar nisan ayi benimdee ayimm bende.hamisligi isteyenlerdenimmm yumoslar olgun bakalim calismaalara devammm :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam kızlar bende bu ay gonal f+ovitrelle kullandım. ovitrelleden sonraki 11. günüm. çok sabırsızlanıyorum.en erken ne zaman testte çıkar acaba? ovitrelleden sonra bir hafta kasık ağrısı,batması,karın ağrısı çok fazla oldu bende. sonra geçti. şimdi arada adet olcakmış gibi hafif sızılar var. adetimede daha 8-9 gün var. inşallah tutmuştur.

Merhaba canim bende bugun ovitrelle oldum.kasik agrim var catladigina isaretmis ama iliskiden sonraki donemlerde agrin olursa gebelik belirtileri olabilirmis bugun nette bi yerde okumustum ben insalah oyledir insallah tutmustur

tatlım ewdede yapabılrsın bu testı camasr suyun varsa kullnmadgn bı kaba ıdrrını yap userıne camasr suyu dok bıras bol beyaz kopuk oluosa hamılesındr bnde cıktı yarın test yapcm kan testı dene bı haber ver

ayyy heycandn midm kasilio ayrica yemek yapiom nerdesin sen bende sana bakiniodum :)

kız bak alta bısı yasdım hamılelık testı ewde camasır suyun varsa sende yap bılgınıze ıhtıyacım var ya bnmkı bol bol kopurdu hamıle oluomusun hepımızınkı nasıl cıkck merak edıorum
kabarcık olursa deılsın bolbol kopurmesı lazım bu saate eczanede yokkı ıkı saatr yapıom aynısını
:)))))))))))))))

Kiss ne cikti hamilemisinnn yoksaaaaaaaaa

Ay ben degilimdir ki hamiss ama denim bakimm

Kiss ne cikti hamilemisinnn yoksaaaaaaaaa

bılmıorumkı sende bı dene bakım ne cıkck ona gore yorumluycm ıdrrı yap bı kaba ustune azcık camasr suyu dok bekle bakalım nolck

Nobetci ecz vardir elbet sole kocana bulsunn kizanimmm ayyy cok merak ettim yaaa

bılmıorumkı sende bı dene bakım ne cıkck ona gore yorumluycm ıdrrı yap bı kaba ustune azcık camasr suyu dok bekle bakalım nolck

Ahh yokki anam az beklicez benii uff cok merak ettm.ins hamissndirr ama camasir suyu ne alaka anlamadm gitti

inşallah canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. şubat ayında yine aynı tedaviyi görmüştüm ben. ovitrelleden sonraki 14. gün test yaptım çıkmadı. 16. gün çook silik çıktı. kan testi yaptırdım aynı gün 13,89 çıkmıştı. yaklaşık 10 gün boyunca çok güzel artış gösterdi ama sonra düşmeye başladı. malesef daha kese bile görünmeden düşük yaptım. sonra bir ay ara verdik. bu ay tekrar aynı tedaviyi uyguladı doktorum. inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız. beklemek çok zor:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…